GRUP STEAM
Steamworks Development SteamworksDev
GRUP STEAM
Steamworks Development SteamworksDev
806
ÎN JOC
9,104
ONLINE
Creat la
11 octombrie 2012
DESPRE Steamworks Development

Official Group for Steamworks Development Support

NOTE: This group is restricted and visible only to accounts with Steamworks access. Announcements however are public.

This community of Steamworks developers is intended for sharing information regarding Steam and Steamworks development.

Please use the Discussions to ask Steam and Steamworks related questions. You'll also find FAQs and responses to other common questions in there.

And we'll post announcements for relevant updates and changes involving Steamworks SDK.

Steamworks Site
Steam Stats
DISCUȚII POPULARE
VEZI TOT (303)
ANUNȚURI RECENTE
Durata reducerii de lansare poate fi acum configurată
Ce este o reducere de lansare?
Reducerea de lansare este o promoție opțională, limitată în timp, care este valabilă odată cu lansarea jocului tău pe Steam. Reducerea poate fi configurată din Steamworks de pe pagina principală a aplicației tale, chiar sub secțiunea în care specifici data de lansare dorită.

Reducerile de lansare sunt complet opționale și observăm că dezvoltatorii au abordări diferite cu privire la posibilitatea de a acorda sau nu o reducere de lansare.

Poți citit mai multe aici despre acordarea de reduceri pe Steam.

Sincronizarea reducerii de lansare cu campaniile de reduceri sezoniere
Actualizăm, de asemenea, modul în care Steam gestionează lansările care au loc într-o perioadă foarte apropiată de cele patru campanii de reduceri sezoniere. Dacă jocul tău urmează să fie lansat în apropierea unei campanii de reduceri sezoniere și dorești să extinzi perioada de acordare a reducerii de lansare încât să fie inclusă în campanie, atunci poți opta pentru o durată maximă de 14 zile. Nu putem prelungi durata unei reduceri de lansare pentru mai mult de 14 zile, așa că, în funcție de momentul lansării jocului tău, este posibil ca reducerea de lansare a jocului tău să se termine înainte să se încheie campania de reduceri sezoniere.

În mod normal, nu poți aplica o reducere timp de 30 de zile de la lansare sau 30 de zile de la încheierea unei reduceri de lansare

Dacă jocul tău a fost lansat cu cel puțin 30 de zile înainte de începerea campaniei de reduceri sezoniere și NU A OFERIT o reducere de lansare, atunci ești binevenit să participi la campanie și să introduci o reducere.

Dacă jocul tău a fost lansat într-o perioadă de 30 de zile înainte de începerea campaniei de reduceri sezoniere și a oferit o reducere de lansare, atunci restricția temporară privind acordarea de reduceri TE VA ÎMPIEDICA să participi la începutul campaniei de reduceri sezoniere. Te poți alătura unei campanii de reduceri aflate în curs dacă introduci o reducere după expirarea restricției temporare impusă după reducerea de lansare (30 de zile de la data de încheiere reducerii tale de lansare). Există și alte oportunități viitoare de care poți profita pentru a oferi o reducere pentru jocul tău, așa că data lansării produsului tău nu trebuie să fie constrânsă de perioadele de desfășurare a campaniilor de reduceri.

Obligativitatea de clasificare a conținutului pentru Germania
Ce este sistemul de clasificare încorporat de Steam?
Steam are un chestionar încorporat care trebuie completat pentru toate jocurile nou lansate ca parte a procesului de lansare. Acest chestionar vine cu o serie de întrebări despre conținutul prezent în jocul tău și se folosește de răspunsurile tale pentru a ajuta jucătorii să înțeleagă conținutul jocului tău. Dacă ai lansat un joc pe Steam înainte de ianuarie 2020, este posibil să nu fi completat aceste informații.

Care este scopul chestionarului?
Chestionarul urmărește două obiective:

În primul rând, ar trebui să-i ajute pe dezvoltatori să identifice conținutul sensibil din propriile jocuri, astfel încât clienții să poată controla tipurile de conținut pe care doresc să le vadă sau nu atunci când navighează în cadrul magazinului Steam. Categoriile selectate de dezvoltatorii de jocuri apar ca opțiuni pe care jucătorii le pot activa sau dezactiva în cadrul preferințelor pentru magazin. (Îți poți verifica preferințele pentru magazin ale contului tău Steam)

În al doilea rând, chestionarul oferă mai multe informații despre jocul tău, astfel încât Steam să poată defini sisteme de clasificare și descriptori de conținut vizibili în magazinul Steam pentru clienții din Brazilia și Germania. Aceste clasificări și descriptori au la bază criteriile stabile în parteneriat cu agențiile de reglementare și organismele de autoreglementare din aceste țări.

Cum îmi pot identifica jocurile cărora le lipsește această clasificare?
Am creat o pagină utilă pentru a te ajuta să îți găsești jocurile de pe Steam care nu au încă generată clasificarea necesară:

https://partner.steamgames.com/healthcheck/missingrequiredratings

Unde găsesc chestionarul?
Utilizatorii care au permisiuni de editare a metadatelor aplicației vor găsi chestionarul disponibil sub denumirea de „Chestionar privind conținutul” în cadrul paginii principale a oricărui produs. Sau poți utiliza acest link pentru a vedea o listă completă a jocurilor tale care nu au clasificările necesare pentru afișare în Germania: https://partner.steamgames.com/healthcheck/missingrequiredratings. Pe acea pagină poți face clic pe fiecare joc în parte pentru a accesa direct chestionarul de auto-clasificare pentru acel joc.

Ai nevoie de ajutor? Ai întrebări?
Dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi aici.

VEZI TOT (38,721)
MEMBRII GRUPULUI
Jucătorul săptămânii:
Administratori
Moderatori
806
ÎN JOC
9,104
ONLINE
5,092 DISCUTĂ
Alătură-te discuției
Creat la
11 octombrie 2012