Notificare de încălcare a drepturilor de autor

Valve respectă drepturile de proprietate intelectuală ale cerlorlați și le cerem tuturor celor care ne folosesc site-urile și serviciile să facă la fel. Oricine crede că lucrarea sa a fost reprodusă pe unul dintre site-urile sau serviciile noastre într-o manieră care constituie încălcarea drepturilor de autor poate să anunțe responsabilul pentru drepturile de autor de la Valve, prin completarea formularului de mai jos.

Trimiterea unei reclamații privind încălcarea drepturilor de autor este o chestiune juridică serioasă. Înainte de a continua, ai putea lua în considerare contactarea persoanei direct pentru a adresa plângerea. S-ar putea să fie doar o simplă neînțelegere și să se poată rezolva fără implicarea unei proceduri juridice corespunzătoare.

Fii conștient de faptul că, în baza secțiunii 512(f) din Digital Millennium Copyright Act, orice persoană care denaturează în mod semnificativ, cu bună știință, întrucât materialul sau activitatea aduc atingere unui drept, poate fi trasă la răspundere pentru daunele produse.

De asemenea, te rugăm să reții că informațiile furnizate în această notificare juridică pot fi partajate cu terțe părți sau făcute publice.

* Toate câmpurile sunt obligatorii
1. Identifică conținutul
Furnizează un URL de pe sistemele Valve unde se află conținutul care îl consideri a încălca regulamentul:*
Te rugăm să listezi orice URL-uri adiționale cu descrierea ta în căsuța de dedesubt.
Te rugăm să descrii conținutul respectiv de pe sistemele Valve care îl consideri a încălca regulamentul:*
Identifică lucrarea protejată prin drepturi de autor pe care o reclami ca fiind subiectul unei încălcări:*
Te rugăm să incluzi orice informație relevantă precum URL-uri, dăți, nume de cont implicate și unde conținutul original poate fi găsit. Dacă ai acces la lucrarea originală, este de ajutor să adaugi o însemnare ce identifică posesorul. Acest lucru poate face procesul să decurgă mult mai rapid pur și simplu adăugând o notiță la fundul paginii precum “Copyright 201X [Numele Posesoruli.] Acest obiect nu este autorizat pentru postare pe Steam, decât sub contul de Steam numit ______”
2. Informațiile tale de contact
Conținutul reclamației tale, inclusiv numele sau adresa ta de e-mail, vor putea fi dezvăluite persoanei care a adăugat conținutul suspectat de încălcarea unor drepturi pe care îl reclami.
Nume legal complet*
Adresă 1*
Adresă 2
Oraș*
Stat/Provincie*
Cod poștal*
Țară*
Telefon*
Adresă de e-mail*
3. Autorizare și semnătură
Prin bifarea căsuțelor următoare și trimiterea acestei afirmații, specific în cadrul PEDEPSIRII MĂRTURIEI FALSE că:
Scrie numele tău complet în această cutiuță, ca semnătură digitală.

Anulează Trimite