Varsel om krænkelse af ophavsret

Valve respekterer andres intellektuelle ejendomsrettigheder, og vi beder alle, der bruger vores internetsider og tjenester, om at gøre det samme. Enhver, der mener, at deres arbejde er blevet gengivet på vores internetsider eller i vores tjenester på en sådan måde, at det krænker ophavsretten, kan kontakte Valves repræsentant for ophavsret med formularen nedenfor.

Indsendelse af en krænkelse af ophavsretten er af alvorlig juridisk karakter. Før du fortsætter, kan du overveje at kontakte individet direkte for at gøre opmærksom på problemet. Det kan være en simpel misforståelse og kan muligvis løses uden at begynde en juridisk proces.

Vær opmærksom på, at under § 512(f) i Digital Millennium Copyright Act kan ethvert individ, der i ond tro rapporterer materiale eller aktiviteter som værende ophavsretskrænkende, være erstatningsansvarlig.

Bemærk også, at oplysningerne indsendt i dette juridiske varsel kan blive delt med tredjeparter eller blive offentliggjort.

* Alle felter er krævede
1. Identificer indhold
Angiv en URL hvor indholdet, du påstår er overtrådt, kan findes på Valves systemer.*
Angiv venligst alle supplerende URL'er med din beskrivelse i feltet nedenfor.
Beskriv venligst det specifikke indhold på Valves systemer, du påstår er overtrædende:*
Identificer det ophavsretligt beskyttede værk, du påstår bliver overtrådt:*
Inkluder venligst enhver form for relevant information såsom URL'er, datoer, involverede konto-navne og hvor det originale indhold kan findes. Hvis du har adgang til det originale arbejde, ville det være en hjælp at tilføje en bemærkning til den side, som identificerer ejeren. Det kan gøre processen meget hurtigere ved bare at tilføje en bemærkning til bunden af den originale side såsom “Copyright 201X [Ejerens navn.] Dette emne er ikke tilladt at udgive på Steam, medmindre det sker under Steam-brugeren ved navn ______”
2. Dine kontaktoplysninger
Indholdet i din klage, herunder dit navn og e-mailadresse, leveres muligvis til den person, som har udsendt det angiveligt krænkende indhold, du rapporterer.
Fulde juridiske navn*
Adresse 1*
Adresse 2
By*
Stat/provins*
Postnummer*
Land*
Telefon*
E-mailadresse*
3. Godkendelse og underskrift
Ved at afkrydse følgende bokse, og indsende denne påstand, erklærer jeg, UNDER STRAFANSVAR, at:
Indtast dit fulde navn i denne boks som da vil gælde som din digitale signatur

Annuller Indsend