Szerzőijog-sértési felszólítás

A Valve tiszteli mások szellemi tulajdonát, és arra kérünk mindenkit, aki internetes oldalainkat és szolgáltatásainkat használja, hogy tegyen ugyanígy. Bárki, aki úgy véli, munkáját egyik internetes oldalunkon vagy szolgáltatásunkban oly módon reprodukálták, ami szerzőijog-sértést valósít meg, értesítheti a Valve szerzői jogi ügynökét az alábbi űrlap használatával.

Szerzőijog-sértés bejelentése komoly jogi ügy. Mielőtt tovább lépnél, vedd fontolóra a kapcsolatfelvételt közvetlenül azzal a személlyel a panasz tisztázására. Lehet, hogy csak egyszerű félreértés, és megoldható jogi eljárás nélkül.

Légy vele tisztában, hogy a Digital Millennium Copyright Act 512(f) paragrafusának értelmében bárki, aki szándékosan valótlanul tényszerűen állítja, hogy egy anyag vagy tevékenység jogsértő, felelősségre vonható a károkért.

Arra is felhívjuk a figyelmet, hogy az e jogi bejelentésben megadott információk megoszthatóak harmadik felekkel, vagy nyilvánossá tehetők.

* Minden mező kitöltése kötelező
1. Jelöld meg a tartalmat
Add meg azt a Valve rendszerein belüli URL-t, ahol az állításod szerint jogsértő tartalom található:*
Sorolj fel minden további URL-t a leírásoddal együtt az alábbi szövegdobozban.
Kérjük írd le, konkrétan melyik, a Valve rendszerein található tartalomról állítod, hogy jogsértő:*
Azonosítsd az állításod szerinti jogsértés tárgyát képező jogvédett munkát:*
Kérjük, adj meg bármilyen releváns információt, pl. URL-eket, dátumokat, kapcsolódó fiókneveket, és hogy hol található meg az eredeti tartalom. Ha van hozzáférésed az eredeti munkához, segítene, ha elhelyeznél azon az oldalon egy, a tulajdonost azonosító megjegyzést. Sokkal gyorsabbá teheti az eljárást egy üzenet elhelyezése az eredeti tartalomoldalon, például „Copyright 201X [tulajdonos neve]. Ez az elem nem tehető közzé a Steamen, kivéve a(z) ______ nevű fiók alatt.”
2. Elérhetőséged
A panaszod tartalma, a nevedet és e-mail-címedet beleértve, megadásra kerülhet a jelentett, állítólag jogsértő tartalmat feltöltő személynek.
Teljes hivatalos név*
Cím, 1. sor*
Cím, 2. sor
Város*
Állam/Tartomány*
Irányítószám*
Ország*
Telefonszám*
E-mail-cím*
3. Felhatalmazás és aláírás
Az alábbi jelölőnégyzetek bejelölésével és e kereset benyújtásával BÜNTETŐJOGI FELELŐSSÉGEM TUDATÁBAN kijelentem, hogy:
Írd be a teljes nevedet ebbe a mezőbe, mely digitális aláírásodként szolgál

Mégse Küldés