Ilmoitus tekijänoikeuden loukkauksesta

Valve kunnioittaa immateriaalioikeuksia, ja samoin tulee toimia kaikkien sivustomme ja palvelujemme käyttäjien. Kuka tahansa, joka epäilee, että hänen teoksensa on kopioitu Internet-sivuillamme tai palveluissamme tavalla, joka rikkoo tekijänoikeuslakeja voi ilmoittaa rikkomuksesta Valven tekijänoikeustoimitsijalle käyttämällä alla olevaa kaavaketta.

Tekijänoikeusrikkomuksesta ilmoittaminen on erittäin vakava lakiasia. Ennen kuin etenet prosessissa suosittelemme, että otat yhteyttä tekijänoikeutta mahdollisesti rikkovaan henkilöön suoraan: kyseessä voi olla väärinymmärrys, jonka voi selvittää ilman tekijänoikeuslakiprosessin aloittamista.

Otathan huomioon, että Digital Millennium Copyright Act, Section 512(f) mukaisesti kuka tahansa, joka tietoisesti esittää valheellisesti jonkun rikkovan tekijänoikeuslakia voi ajautua korvausvastuuseen.

Pyydämme myös huomioimaan, että kaikki tässä oikeudellisessa ilmoituksessa merkitty voidaan jakaa kolmansien osapuolien kesken tai julkaista yleisesti.

* Kaikki kentät ovat pakollisia
1. Sisällön tunnistaminen
Syötä Valven URL, josta tekijänoikeutta rikkova materiaali löytyy:*
Ole hyvä ja listaa asiaan liittyvät URL-osoitteet alla olevaan ruutuun kuvauksesi kanssa.
Kuvaile Valven järjestelmässä olevaa, tekijänoikeuslakia rikkovaa sisältöä:*
Kuvaile tekijänoikeuslailla suojattua työtä, jota mielestäsi käytetään ilman oikeutta:*
Lisää tähän kaikki mahdollinen asiaankuuluva tieto, kuten nettiosoitteet, päivämäärät, asiaan liittyvät tilien nimet sekä mistä alkuperäisen teoksen voi löytää. Jos sinulla on käyttöoikeus alkuperäiseen teokseen suosittelemme, että lisäät kyseiselle sivulle viestin siitä, kuka alkuperäinen omistaja on. Prosessin läpikäymistä voi jouduttaa nopea viesti alkuperäisen sisällön sivun alaosassa, kuten “Tekijänoikeus 201X [Omistajan nimi.] Tämän teoksen näyttäminen Steamissä ei ole sallittua muiden kuin Steam-tilin nimeltä ______ alaisena”.
2. Yhteystietosi
Kanteesi sisältö saatetaan välittää raportoimallesi henkilölle, joka lähetti mahdollisesti loukkaavan sisällön. Ota huomioon, että hän saa tällöin tietoonsa mm. nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
Täysi laillinen nimi*
Osoiterivi 1*
Osoiterivi 2
Kaupunki*
Osavaltio/alue*
Postinumero*
Maa*
Puhelin*
Sähköpostiosoite*
3. Valtuutus ja allekirjoitus
Rastittamalla seuraavat kohdat ja lähettämällä tämän kanteen, vannon VÄÄRÄN VALAN UHALLA, että:
Kirjoita koko nimesi tähän kenttään. Tämä vastaa digitaalista allekirjoitustasi.

Peruuta Lähetä