Source Filmmaker > Γενικές συζητήσεις > Λεπτομέρειες θέματος
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 Σεπ, 2013 @ 5:26πμ
I NEED A DISPENSER....i mean, Help! ...... I Still need help (new pics)
sorry, but i have a little problem with this, when it starts and load the map, the screen stays in black, i can open game mode and "play" normaly, i cant see anything in the camera when im in the SFM menu
Τελευταία επεξεργασία από ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4 Σεπ, 2013 @ 6:15μμ
Εμφάνιση 1-9 από 9 σχόλια
< >
sm0 3 Σεπ, 2013 @ 7:28πμ 
You need to load a map first. rightclick the window > load map
raptornx01 3 Σεπ, 2013 @ 11:46πμ 
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 Σεπ, 2013 @ 6:19μμ 
Αναρτήθηκε αρχικά από Jezza:
You need to load a map first. rightclick the window > load map
I already load a map


Αναρτήθηκε αρχικά από raptornx01:
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
ok tanks, im going to try and then answer you :D wish me luck
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 Σεπ, 2013 @ 6:48μμ 
NO, THAT DIDNT WORK, but ty for try
raptornx01 3 Σεπ, 2013 @ 7:01μμ 
does the console give any errors when you load the map?
raptornx01 4 Σεπ, 2013 @ 2:17μμ 
Uh.... I can't read those.
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 4 Σεπ, 2013 @ 4:54μμ 
f#ck, i'll try again
Τελευταία επεξεργασία από ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4 Σεπ, 2013 @ 6:14μμ
Εμφάνιση 1-9 από 9 σχόλια
< >
Ανά σελίδα: 15 30 50
Ημ/νία ανάρτησης: 3 Σεπ, 2013 @ 5:26πμ
Αναρτήσεις: 9