☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 sep, 2013 @ 5:26am
I NEED A DISPENSER....i mean, Help! ...... I Still need help (new pics)
sorry, but i have a little problem with this, when it starts and load the map, the screen stays in black, i can open game mode and "play" normaly, i cant see anything in the camera when im in the SFM menu
Senast ändrad av ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4 sep, 2013 @ 6:15pm
Visar 1-9 av 9 kommentarer
< >
sm0 3 sep, 2013 @ 7:28am 
You need to load a map first. rightclick the window > load map
raptornx01 3 sep, 2013 @ 11:46am 
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 sep, 2013 @ 6:19pm 
Ursprungligen skrivet av Jezza:
You need to load a map first. rightclick the window > load map
I already load a map


Ursprungligen skrivet av raptornx01:
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
ok tanks, im going to try and then answer you :D wish me luck
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 sep, 2013 @ 6:48pm 
NO, THAT DIDNT WORK, but ty for try
raptornx01 3 sep, 2013 @ 7:01pm 
does the console give any errors when you load the map?
raptornx01 4 sep, 2013 @ 2:17pm 
Uh.... I can't read those.
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 4 sep, 2013 @ 4:54pm 
f#ck, i'll try again
Senast ändrad av ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4 sep, 2013 @ 6:14pm
Visar 1-9 av 9 kommentarer
< >
Per sida: 15 30 50
Datum skrivet: 3 sep, 2013 @ 5:26am
Inlägg: 9