☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3. Sep. 2013 um 5:26 Uhr
I NEED A DISPENSER....i mean, Help! ...... I Still need help (new pics)
sorry, but i have a little problem with this, when it starts and load the map, the screen stays in black, i can open game mode and "play" normaly, i cant see anything in the camera when im in the SFM menu
Zuletzt bearbeitet von ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4. Sep. 2013 um 18:15 Uhr
Beiträge 1 - 9 von 9
< >
sm0 3. Sep. 2013 um 7:28 Uhr 
You need to load a map first. rightclick the window > load map
raptornx01 3. Sep. 2013 um 11:46 Uhr 
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3. Sep. 2013 um 18:19 Uhr 
Ursprünglich geschrieben von Jezza:
You need to load a map first. rightclick the window > load map
I already load a map


Ursprünglich geschrieben von raptornx01:
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
ok tanks, im going to try and then answer you :D wish me luck
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3. Sep. 2013 um 18:48 Uhr 
NO, THAT DIDNT WORK, but ty for try
raptornx01 3. Sep. 2013 um 19:01 Uhr 
does the console give any errors when you load the map?
raptornx01 4. Sep. 2013 um 14:17 Uhr 
Uh.... I can't read those.
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 4. Sep. 2013 um 16:54 Uhr 
f#ck, i'll try again
Zuletzt bearbeitet von ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4. Sep. 2013 um 18:14 Uhr
Beiträge 1 - 9 von 9
< >
Pro Seite: 15 30 50
Geschrieben am: 3. Sep. 2013 um 5:26 Uhr
Beiträge: 9