Source Filmmaker > Algemene discussies > Details van topic
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 sep 2013 om 5:26vm
I NEED A DISPENSER....i mean, Help! ...... I Still need help (new pics)
sorry, but i have a little problem with this, when it starts and load the map, the screen stays in black, i can open game mode and "play" normaly, i cant see anything in the camera when im in the SFM menu
Laatst bewerkt door ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4 sep 2013 om 6:15nm
1-9 van 9 reacties weergegeven
< >
sm0 3 sep 2013 om 7:28vm 
You need to load a map first. rightclick the window > load map
raptornx01 3 sep 2013 om 11:46vm 
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 sep 2013 om 6:19nm 
Origineel geplaatst door Jezza:
You need to load a map first. rightclick the window > load map
I already load a map


Origineel geplaatst door raptornx01:
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
ok tanks, im going to try and then answer you :D wish me luck
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 sep 2013 om 6:48nm 
NO, THAT DIDNT WORK, but ty for try
raptornx01 3 sep 2013 om 7:01nm 
does the console give any errors when you load the map?
raptornx01 4 sep 2013 om 2:17nm 
Uh.... I can't read those.
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 4 sep 2013 om 4:54nm 
f#ck, i'll try again
Laatst bewerkt door ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4 sep 2013 om 6:14nm
1-9 van 9 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50
Geplaatst op: 3 sep 2013 om 5:26vm
Aantal berichten: 9