☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3. syys, 2013 5.26
I NEED A DISPENSER....i mean, Help! ...... I Still need help (new pics)
sorry, but i have a little problem with this, when it starts and load the map, the screen stays in black, i can open game mode and "play" normaly, i cant see anything in the camera when im in the SFM menu
Viimeisin muokkaaja on ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4. syys, 2013 18.15
Näytetään 1-9 / 9 kommentista
< >
sm0 3. syys, 2013 7.28 
You need to load a map first. rightclick the window > load map
raptornx01 3. syys, 2013 11.46 
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3. syys, 2013 18.19 
Jezza lähetti viestin:
You need to load a map first. rightclick the window > load map
I already load a map


raptornx01 lähetti viestin:
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
ok tanks, im going to try and then answer you :D wish me luck
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3. syys, 2013 18.48 
NO, THAT DIDNT WORK, but ty for try
raptornx01 3. syys, 2013 19.01 
does the console give any errors when you load the map?
raptornx01 4. syys, 2013 14.17 
Uh.... I can't read those.
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 4. syys, 2013 16.54 
f#ck, i'll try again
Viimeisin muokkaaja on ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4. syys, 2013 18.14
Näytetään 1-9 / 9 kommentista
< >
Sivua kohden: 15 30 50
Lähetetty: 3. syys, 2013 5.26
Viestejä: 9