Source Filmmaker > Discussioni generali > Dettagli della discussione
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 set 2013, ore 5:26
I NEED A DISPENSER....i mean, Help! ...... I Still need help (new pics)
sorry, but i have a little problem with this, when it starts and load the map, the screen stays in black, i can open game mode and "play" normaly, i cant see anything in the camera when im in the SFM menu
Ultima modifica da ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4 set 2013, ore 18:15
Visualizzazione di 1-9 commenti su 9
< >
sm0 3 set 2013, ore 7:28 
You need to load a map first. rightclick the window > load map
raptornx01 3 set 2013, ore 11:46 
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 set 2013, ore 18:19 
Messaggio originale di Jezza:
You need to load a map first. rightclick the window > load map
I already load a map


Messaggio originale di raptornx01:
You may be outside the map. try looking around. (remember to hold left mouse button on the viewport and move the mouse) if the map is dark, try right-clicking the viewport and unchecking "enable lighting"
ok tanks, im going to try and then answer you :D wish me luck
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 3 set 2013, ore 18:48 
NO, THAT DIDNT WORK, but ty for try
raptornx01 3 set 2013, ore 19:01 
does the console give any errors when you load the map?
raptornx01 4 set 2013, ore 14:17 
Uh.... I can't read those.
☣ ㊋ Bichi ☯ ☬ 4 set 2013, ore 16:54 
f#ck, i'll try again
Ultima modifica da ☣ ㊋ Bichi ☯ ☬; 4 set 2013, ore 18:14
Visualizzazione di 1-9 commenti su 9
< >
Per pagina: 15 30 50
Data di pubblicazione: 3 set 2013, ore 5:26
Messaggi: 9