Source Filmmaker

Source Filmmaker

Source Filmmaker > Discuții generale > Detaliile subiectului
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
< >
Se afișează 1-5 din 5 comentarii
Fire 10 feb., 2014 @ 18:23 
Maybe its your computer? Or settings?
My computer is fine. I should TRY verifying,
Postat inițial de ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10 feb., 2014 @ 19:43 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Postat inițial de Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Also It does NOT START. as I said.
Postat inițial de Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
< >
Se afișează 1-5 din 5 comentarii
Per pagină: 15 30 50

Source Filmmaker > Discuții generale > Detaliile subiectului
Data postării: 10 feb., 2014 @ 18:19
Mesaje: 5