Source Filmmaker > Discussões gerais > Detalhes do tópico
Got yo Shawty 10 de fev às 18:19
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
Exibindo comentários 15 de 5
< >
ϟ Fire ϟ 10 de fev às 18:23 
Maybe its your computer? Or settings?
Got yo Shawty 10 de fev às 18:24 
My computer is fine. I should TRY verifying,
Escrito originalmente por ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack is away for a MONTH++ 10 de fev às 19:43 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Got yo Shawty 11 de fev às 18:59 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Escrito originalmente por Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Got yo Shawty 11 de fev às 19:00 
Also It does NOT START. as I said.
Escrito originalmente por Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Exibindo comentários 15 de 5
< >
Por página: 15 30 50
Publicado em: 10 de fev às 18:19
Mensagens: 5