Source Filmmaker > การสนทนาทั่วไป > รายละเอียดกระทู้
Sir Batman Zorro 10 ก.พ. @ 6:19pm
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
กำลังแสดง 1-5 จาก 5 ความเห็น
< >
Fire 火 10 ก.พ. @ 6:23pm 
Maybe its your computer? Or settings?
Sir Batman Zorro 10 ก.พ. @ 6:24pm 
My computer is fine. I should TRY verifying,
โพสต์ดั้งเดิมโดย ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10 ก.พ. @ 7:43pm 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Sir Batman Zorro 11 ก.พ. @ 6:59pm 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
โพสต์ดั้งเดิมโดย Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Sir Batman Zorro 11 ก.พ. @ 7:00pm 
Also It does NOT START. as I said.
โพสต์ดั้งเดิมโดย Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
กำลังแสดง 1-5 จาก 5 ความเห็น
< >
ต่อหน้า: 15 30 50