The Brightest Young Man 10. Feb. 2014 um 18:19 Uhr
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
Beiträge 1 - 5 von 5
< >
Fire 10. Feb. 2014 um 18:23 Uhr 
Maybe its your computer? Or settings?
The Brightest Young Man 10. Feb. 2014 um 18:24 Uhr 
My computer is fine. I should TRY verifying,
Ursprünglich geschrieben von ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10. Feb. 2014 um 19:43 Uhr 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
The Brightest Young Man 11. Feb. 2014 um 18:59 Uhr 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Ursprünglich geschrieben von Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
The Brightest Young Man 11. Feb. 2014 um 19:00 Uhr 
Also It does NOT START. as I said.
Ursprünglich geschrieben von Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Beiträge 1 - 5 von 5
< >
Pro Seite: 15 30 50
Geschrieben am: 10. Feb. 2014 um 18:19 Uhr
Beiträge: 5