Source Filmmaker > 일반 토론 > 제목 정보
Dolor de tu Culo 2014년 2월 10일 오후 6시 19분
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
5개 중 1-5 표시중
< >
Fire 火 2014년 2월 10일 오후 6시 23분 
Maybe its your computer? Or settings?
Dolor de tu Culo 2014년 2월 10일 오후 6시 24분 
My computer is fine. I should TRY verifying,
ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed님이 먼저 게시:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 2014년 2월 10일 오후 7시 43분 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Dolor de tu Culo 2014년 2월 11일 오후 6시 59분 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Pte Jack님이 먼저 게시:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Dolor de tu Culo 2014년 2월 11일 오후 7시 00분 
Also It does NOT START. as I said.
Pte Jack님이 먼저 게시:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
5개 중 1-5 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2014년 2월 10일 오후 6시 19분
게시글: 5