Source Filmmaker

Source Filmmaker

TALIBANSOLDIER 10. feb 2014 kl. 18:19
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
< >
Viser 1-5 af 5 kommentarer
Fire 10. feb 2014 kl. 18:23 
Maybe its your computer? Or settings?
TALIBANSOLDIER 10. feb 2014 kl. 18:24 
My computer is fine. I should TRY verifying,
Oprindeligt skrevet af ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10. feb 2014 kl. 19:43 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
TALIBANSOLDIER 11. feb 2014 kl. 18:59 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Oprindeligt skrevet af Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
TALIBANSOLDIER 11. feb 2014 kl. 19:00 
Also It does NOT START. as I said.
Oprindeligt skrevet af Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
< >
Viser 1-5 af 5 kommentarer
Per side: 15 30 50

Dato postet: 10. feb 2014 kl. 18:19
Indlæg: 5