Source Filmmaker > Discusiones generales > Detalles del tema
Dolor de tu Culo 10 de Feb a las 18:19
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
Mostrando 1-5 de 5 comentarios
< >
Fire 火 10 de Feb a las 18:23 
Maybe its your computer? Or settings?
Dolor de tu Culo 10 de Feb a las 18:24 
My computer is fine. I should TRY verifying,
Publicado originalmente por ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10 de Feb a las 19:43 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Dolor de tu Culo 11 de Feb a las 18:59 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Publicado originalmente por Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Dolor de tu Culo 11 de Feb a las 19:00 
Also It does NOT START. as I said.
Publicado originalmente por Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Mostrando 1-5 de 5 comentarios
< >
Por página: 15 30 50
Publicado el: 10 de Feb a las 18:19
Mensajes: 5