Source Filmmaker

Source Filmmaker

Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
< >
Visar 1-5 av 5 kommentarer
Fire 10 feb, 2014 @ 6:23pm 
Maybe its your computer? Or settings?
My computer is fine. I should TRY verifying,
Ursprungligen skrivet av ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack AFK 10 feb, 2014 @ 7:43pm 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Ursprungligen skrivet av Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Also It does NOT START. as I said.
Ursprungligen skrivet av Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
< >
Visar 1-5 av 5 kommentarer
Per sida: 15 30 50

Datum skrivet: 10 feb, 2014 @ 6:19pm
Inlägg: 5