Source Filmmaker

Source Filmmaker

Source Filmmaker > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
< >
Visualizzazione di 1-5 commenti su 5
Fire 10 feb 2014, ore 18:23 
Maybe its your computer? Or settings?
marble pearls 10 feb 2014, ore 18:24 
My computer is fine. I should TRY verifying,
Messaggio originale di ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10 feb 2014, ore 19:43 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
marble pearls 11 feb 2014, ore 18:59 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Messaggio originale di Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
marble pearls 11 feb 2014, ore 19:00 
Also It does NOT START. as I said.
Messaggio originale di Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
< >
Visualizzazione di 1-5 commenti su 5
Per pagina: 15 30 50

Source Filmmaker > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Data di pubblicazione: 10 feb 2014, ore 18:19
Messaggi: 5