Source Filmmaker > Algemene discussies > Details van topic
Lemonade 10 feb om 6:19nm
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
1-5 van 5 reacties weergegeven
< >
Fire 10 feb om 6:23nm 
Maybe its your computer? Or settings?
Lemonade 10 feb om 6:24nm 
My computer is fine. I should TRY verifying,
Origineel geplaatst door ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10 feb om 7:43nm 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Lemonade 11 feb om 6:59nm 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Origineel geplaatst door Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Lemonade 11 feb om 7:00nm 
Also It does NOT START. as I said.
Origineel geplaatst door Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
1-5 van 5 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50
Geplaatst op: 10 feb om 6:19nm
Aantal berichten: 5