SugDay 10 лют о 18:19
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
Показані коментарі 15 із 5
< >
Fire 火 10 лют о 18:23 
Maybe its your computer? Or settings?
SugDay 10 лют о 18:24 
My computer is fine. I should TRY verifying,
Цитата допису ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10 лют о 19:43 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
SugDay 11 лют о 18:59 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Цитата допису Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
SugDay 11 лют о 19:00 
Also It does NOT START. as I said.
Цитата допису Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Показані коментарі 15 із 5
< >
На сторінку: 15 30 50