Source Filmmaker

Source Filmmaker

Source Filmmaker > Discussões Gerais > Detalhes do tópico
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
< >
A mostrar 1-5 de 5 comentários
Fire 10 Fev, 2014 às 18:23 
Maybe its your computer? Or settings?
My computer is fine. I should TRY verifying,
Originalmente postado por ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10 Fev, 2014 às 19:43 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Originalmente postado por Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Also It does NOT START. as I said.
Originalmente postado por Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
< >
A mostrar 1-5 de 5 comentários
Por página: 15 30 50

Source Filmmaker > Discussões Gerais > Detalhes do tópico
Postado a: 10 Fev, 2014 às 18:19
Comentários: 5