Source Filmmaker > Общие обсуждения > Подробности темы
Got yo Shawty 10 фев @ 18:19
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
Показано 15 из 5 комментариев
< >
ϟ Fire ϟ 10 фев @ 18:23 
Maybe its your computer? Or settings?
Got yo Shawty 10 фев @ 18:24 
My computer is fine. I should TRY verifying,
Изначально опубликовано ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack is away for a MONTH++ 10 фев @ 19:43 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Got yo Shawty 11 фев @ 18:59 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Изначально опубликовано Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Got yo Shawty 11 фев @ 19:00 
Also It does NOT START. as I said.
Изначально опубликовано Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Показано 15 из 5 комментариев
< >
На страницу: 15 30 50
Дата создания: 10 фев @ 18:19
Сообщений: 5