Source Filmmaker > Общи дискусии > Подробности за темата
Deep Web 10 февруари 2014 в 6:19 следобед
Problem
SFM instantly shuts down right after I launch it.
Показване на 1-5 от 5 коментара
< >
Fire 10 февруари 2014 в 6:23 следобед 
Maybe its your computer? Or settings?
Deep Web 10 февруари 2014 в 6:24 следобед 
My computer is fine. I should TRY verifying,
Първоначално публикувано от ƬƬ ϟ Fire ϟ #Scammed:
Maybe its your computer? Or settings?
Pte Jack 10 февруари 2014 в 7:43 следобед 
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Deep Web 11 февруари 2014 в 6:59 следобед 
Still not working. Even deleted all worksho. Big problem now.
Първоначално публикувано от Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Deep Web 11 февруари 2014 в 7:00 следобед 
Also It does NOT START. as I said.
Първоначално публикувано от Pte Jack:
LOL, If you think you need to try verifying, you most likely need to verify...

But seriously, have you add any new Custom Content items lately? If yes, move them out of the SFM folder and try again. If SFM works mormally, start bring the Custom stuff in one by one and try SFM. When it crashes, you'll know that that model, map or particle is causing the problem.
Показване на 1-5 от 5 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 10 февруари 2014 в 6:19 следобед
Публикации: 5