Bli med i gruppen
Bli med i gruppen til Steam-samlekort for å lese oppdateringskunngjøringer, sjekke ut byttehandelforumet, og gi oss tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre de nye funksjonene.
Steam-samlekort
Ofte stilte spørsmål
Hva er Steam-samlekort?
Steam-samlekort er kort du får ved å spille spill på Steam. Samle et sett med kort for å tjene gjenstander som hjelper deg med å tilpasse profilen din og vise frem spillingen din.
Hvordan kan jeg få samlekort?
Du kan få samlekort bare ved å spille en av de deltakende spillene. Mens du spiller, vil du av og til motta samlekort som vil bli plassert i Steam-lageret ditt.
Er det en grense på hvor mange samlekort som slippes?
De fleste spill vil slippe kort tilsvarende omtrent halvparten av antall kort i spillets kortsett. For eksempel, Half-Life 2 har 8 kort i settet sitt, du kan motta 4 kort ved å spille det. Du må samle inn den andre halvdelen av settet fra andre samfunnsmedlemmer. Prøv diskusjonene til betagruppen, samfunnsmarkedet, byttehandle med venner og byttediskusjoner. Du kan sjekke hvor mange slipp du har igjen på merke-siden din.
Hva med spill som er gratis å spille, slik som Team Fortress 2 eller Dota 2?
Spill som er gratis å spille vil slippe kort basert på kjøpene dine i spillet. For hver $9 USD brukt (omtrent) siden starten på Steam-samlekortbetaen, vil du tjene et kortslipp. Dette kortet kan bli funnet mens du spiller. Hvis du har gjort kjøp i Dota 2 eller Team Fortress 2 før Steam-samlekortbetaen, eller hvis du eide Team Fortress 2 før det ble gratis å spille, vil du ha 4 eller 5 ytterligere kortslipp tilgjengelig.
Hvordan kan jeg få en booster-pakke?
Når du har fått alle kortslippene dine, blir du kvalifisert for en booster-pakke, som er et sett med 3 samlekort som kan inneholde både grunnleggende og foliekort. Booster-pakker tildeles tilfeldig til kvalifiserte brukere etter hvert som flere merker konstrueres av medlemmer i samfunnet. Sørg for at du logger inn på Steam hver uke for å opprettholde kvalifikasjonen.

Når kvalifisert, øker Steam-nivået ditt satsen for å motta et booster-pakkeslipp:
  • Nivå 10: +20% økning i slippsatsen din
  • Nivå 20: +40% økning i slippsatsen din
  • Nivå 30: +60% økning i slippsatsen din
  • Nivå 40: +80% økning i slippsatsen din
  • Nivå 50: +100% økning i slippsatsen din (dvs. satsen er doblet)
  • Osv.
Hvordan vet jeg om jeg kan få kortslipp og booster-pakker?
Fra merke-siden din, viser “Hvordan tjener jeg kortslipp?”-vinduet deg hvor mange kortslipp du har tjent, hvordan du får mer, og hvis du for øyeblikket er kvalifisert for et booster-pakkeslipp.
Hvordan vet jeg hvilke venner jeg kan bytte med?
Fra merker-siden din, viser "Pågående merker"-fanen deg hvilke Steam-samlekort du allerede har, hvor mange du kan få ved spille spillet og hvor mange flere du trenger for å fullføre et sett. Å klikke på et merke vil vise deg en liste av alle vennene dine som har kortene du trenger for å fullføre settet, og har en lenke for å sende dem en melding for å starte en byttehandel. For eksempel, både Cyl og Tappet eier TF2 og Portal 2. Tappet kan se at Cyl har Portal 2-kortene han trenger for å fullføre sitt Portal 2-merke. Tappet starter en byttehandel med Cyl og gir han et TF2-kort i bytte for Cyls Portal 2-kort. Tappet er nå i stand til å fullføre Portal 2-merket sitt.
Hvilke spill gir samlekort?
Det er en komplett liste over deltakende spill tilgjengelig i Steam-butikken. Vi vil legge til flere spill etter hvert som de blir klare.
Hva er et merke?
Et merke er et ikon på profilen (og knyttet til kontoen) som representerer samlekortsett du har samlet inn eller deltakelse i et arrangement.
Hvordan skaper jeg et merke?
Fra profilsiden din, klikk på "Merker"-lenken nær toppen av den høyre kolonnen eller velg "Merker" fra hurtigmenyen på navnet ditt i Steam-menyen. Fra merker-siden din, vil "Pågående merker"-fanen vise hvilke merker som er klare til å konstrueres. Velg et merke som er klar til å konstrueres for å vise detaljene, og klikk på den blåe "Konstruer et merke"-knappen.
Hvordan kan jeg se hvilke kort jeg har, eller hvilke kort jeg ikke har?
Fra merker-siden din, under "Pågående merker"-fanen kan du velge et merke for å se kortsettet, inkludert kortene du eier og gjenstående kort.
Hva får jeg når jeg skaper et merke fra mine samlekort?
I tillegg til å få selve spillmerket, får du:
  • et tilfeldig uttrykksikon laget for dette spillet, som du kan bruke i samtaler eller diskusjoner;
  • en tilfeldig profilbakgrunn laget for dette spillet, som du kan bruke på Steam-samfunnsprofilen
  • en sjanse til å få en avslagskupong for et annet spill eller DLC
  • 100XP, som kanskje øker Steam-nivået ditt
Hvis Steam-nivået ditt øker, blir begrensningen på størrelsen på vennelisten din økt med fem, og du kan muligens låse opp muligheten til å tilpasse profilen din med utstillinger.
Kan jeg oppgradere mitt spillmerke?
Hvis du samler et annet komplett sett med samlekort til det samme spillet, kan du oppgradere det spillmerket. Du kan konstruere et sett for et spill opptil fem ganger. Hver gang du oppgraderer et spillmerke, vil du få 100XP ekstra, i tillegg til å oppgradere bildet og tittelen på merket.
Hva er mitt Steam-nivå?
Steam-nivået ditt er en oppsummering av merkene dine, og viser frem din samlekortsamling og deltagelse i Steam-arrangement. For hvert merke du samler får du XP, og for hver 100. XP får du et nytt Steam-nivå (i alle fall til å begynne med).
Hvordan fremhever jeg et merke?
Du kan velge fra alle de fullførte merkene fra merkesiden din. Ditt fremhevede merke vil vises på toppen av profilen din og i mini-profilen du ser når du holder markøren over avataret ditt.
Kan jeg kjøpe og selge samlekort på samfunnsmarkedet?
Ja, samlekortene kan byttes med andre brukere, og i tillegg kjøpes og selges på samfunnsmarkedet.
Jeg har et spill på Steam, hvordan kan spillet mitt delta?
Instruksjoner og verktøy for samlekort kan bli funnet under Samfunnsfanen i din App-admin i Steamworks.
Hvordan kan jeg bidra med nye profilbakgrunner og uttrykksikoner?
Først så kommer vi til å jobbe med spillutviklere for å få de til å bidra, men etter utgivelsen vil vi se nærmere på å legge til en Workshop for samfunnsgjenstander.
Når kommer dere til å legge til flere spill og flere merker?
Å legge til nye spill vil skje tregt i starten mens vi jobber med problemer med systemet eller innhold. Etter at alt fungerer problemfritt så håper vi på å legge til mange flere spill.
Hva gjør jeg hvis jeg er misfornøyd med et bytte jeg gjorde?
Alle bytter er endelige; Vær sikker på at du virkelig vil bytte før du bekrefter.
Hvor mange merker trenger jeg for å øke Steam-nivået mitt?
Når du kommer i gang, vil hvert merke du lager øke nivået ditt. De fleste merkene gir deg 100 XP, og det tar 100 XP for å gå opp et nivå. Antall XP det trengs for å gå opp et nivå øker hvert 10. nivå, som betyr at etter Steam-nivå 10 så trenger du 200 XP per nivå, og etter nivå 20 så trenger du 300 XP per nivå, osv.
Hva er meningen med Steam-nivået mitt?
Steam-nivået er en rask måte for brukere å se hvor mye noen har investert i Steam-kontoen sin. Vi har bare noen få forskjellige måter å få merker på akkurat nå, men vi håper på å utvide for å inkludere alle de ulike måtene brukere bidrar på.
Hva er de direkte fordelene med Steam-nivået mitt?
Du får flere muligheter til å tilpasse profilen din, og det maksimale antallet venner du kan ha på vennelisten din øker.
Finnes det flere måter å få merker på annet enn å spille spill?
Steam-samfunnsmerket, tjenes ved å gjøre noen grunnleggende oppgaver på Steam, og er den letteste måten å få et merke på. År i tjeneste-merket (tildelt på årsdagen for opprettelsen av kontoen din) vil automatisk gi deg mer XP jo eldre kontoen din er. Spesielle arrangement på Steam har også ofte merker. Vi håper på å fortsette med å utvide måtene du kan få merker på.
Hva er en utstilling?
Det er en måte å tilpasse profilen din med tingene som du synes er mest interessant på Steam. Det er mange utstillinger å velge mellom, inkludert favorittspillene dine, beste prestasjoner, skjermbilder, virtuelle gjenstander og mer.
Hvordan legger jeg til en utstilling på profilen?
Da du har nådd Steam-nivå 10, kan du velge og tilpasse en utstilling fra profilredigeringssiden. Hvert 10. Steam-nivå gir deg en ekstra utstilling, dvs. to utstillinger på nivå 20, tre utstillinger på nivå 30 osv.
Hva er et Steam-uttrykksikon?
Et uttrykksikon er et lite bilde, med tema fra et bestemt spill, som du får fra å konstruere et spillmerke. Du kan sette det inn i Steam-samtaler, diskusjonsinnlegg, kommentartråder osv. Du kan se uttrykksikonene i Steam-lageret ditt og du kan bytte dem til andre brukere, eller legge dem ut for salg på Steam-samfunnsmarkedet.
Hva er en profilbakgrunn?
En profilbakgrunn er et stort bilde, med tema fra et bestemt spill, som du får fra å konstruere et spillmerke. Du kan velge å vise det i bakgrunnen til Steam-samfunnsprofilen din. Du kan se profilbakgrunnene i Steam-lageret ditt og du kan bytte dem til andre brukere, eller legge dem ut for salg på Steam-samfunnsmarkedet.
Hva er foliesamlekort?
Det en liten sjanse for at samlekortet du får fra å spille vil ha en spesiell folieramme. Du trenger å samle et sett med foliekort for å kunne konstruere et foliemerke. Det er ingen ekstra nytte av å ha foliekort eller foliemerker bortsett fra sjeldenheten.
Er det et spill jeg kan spille med kortene?
Steam-samlekort handler om å samle og bytte; det er ikke et spill med dem. Men det er en god idé, og det er noe vi gjerne vil legge til i fremtiden, eller kanskje finne en måte å la brukere lage spill ved hjelp av kortene de har.
Får jeg samlekort for å oppnå prestasjoner i spill?
Når du mottar samlekort er for øyeblikket bare knyttet til spilletiden av et spill, uavhengig av hvilke prestasjoner du oppnår. Vi vil definitivt se nærmere på å legge til flere regler for hvordan kortene slippes i fremtiden, men det er noen problemer med prestasjoner i spillene som hindret oss fra å bruke dem akkurat nå. Mange spill har prestasjoner som er gjentagende eller ikke moro å oppnå, og vi ønsker at det å få spillkortene skal være morsomt for alle brukerne i spillene. Vi ønsker også ikke å presse brukerne til å jukse eller bruke prestasjon-opplåsere i spill for å få kort, siden det devaluerer prestasjoner og det er heller ikke så morsomt. Prestasjoner er fortsatt verdifullt, og å ha en prestasjonsutstilling på samfunnsprofilen din er en fin måte å vise frem de sjeldne prestasjonene.