Deltag i gruppen
Deltag i Steam-byttekortgruppen for at læse opdateringsmeddelelser, tjekke bytteforummet og give os feedback om, hvordan vi kan forbedre de nye funktioner.
Steam-byttekort
Ofte stillede spørgsmål
Hvad er Steam-byttekort?
Steam-byttekort er samlerkort, som du får ved at spille spil på Steam. Indsaml et sæt kort for at få elementer, der kan hjælpe dig med at tilpasse din profil og vise dit gameplay.
Hvordan kan jeg få byttekort?
Du kan få byttekort ved blot at spille et af de deltagende spil. Efterhånden som du spiller, vil du af og til modtage byttekort som bliver placeret i dit Steam-inventar.
Er der en grænse for, hvor mange byttekort man kan finde?
De fleste spil giver halvdelen af spillets antal kort. For eksempel giver Half-Life 2 fire ud af sine otte kort ved at spille det. Du er nødt til at bytte med andre fællesskabsmedlemmer for at få den anden halvdel. Prøv gruppediskussionerne, fællesskabsmarkedet, byttehandel med venner eller byttediskussionerne. Du kan se, hvor mange kort du stadig kan finde, på siden med dine emblemer.
Hvad med gratis spil som Team Fortress 2 og Dota 2?
Gratis at spille-spil, samt visse andre spil, giver spilkort afhængigt af dine køb i spillet. For hver ca. 9$ brugt, siden starten på betaen af Steam-byttekort, modtager du et kort. Du finder dette kort på et tidspunkt, mens du spiller. Hvis du har foretaget køb i spillet i Dota 2 eller Team Fortress 2, før Steam-byttekortbetaen, eller hvis du var indehaver af Team Fortress 2, før gratis at spille-opdateringen, kan du finde 4 eller 5 yderligere kort.
Hvordan kan jeg få en boosterpakke?
Når du har modtaget alle dine kort-drops, bliver du kvalificeret til en boosterpakke, hvilket er et sæt af 3 byttekort, der både kan inkludere almene og foliekort. Boosterpakker uddeles tilfældigt blandt kvalificerede brugere, som flere emblemer smedes af medlemmerne af fællesskabet. Husk at logge på Steam hver uge for at forblive kvalificeret.

Når du er kvalificeret, øger dit Steam-level hastigheden for modtagelse af boosterpakke-drops:
  • Level 10: +20% stigning i drop-hastighed
  • Level 20: +40% stigning i drop-hastighed
  • Level 30: +60% stigning i drop-hastighed
  • Level 40: +80% stigning i drop-hastighed
  • Level 50: +100% stigning i drop-hastighed (altså, hastigheden er fordoblet)
  • Osv.
Hvordan ved jeg, om jeg kan få kort og boosterpakker?
Fra din emblemside viser "Hvordan optjener jeg kort-drops?"-vinduet, hvor mange kort-drops, du har modtaget, hvordan du får flere, og om du på nuværende tidspunkt er kvalificeret til boosterpakke-drops.
Hvordan ved jeg, hvilke venner jeg kan bytte med?
På din emblemside viser fanen "Igangværende emblemer" hvilke Steam-byttekort, du allerede har, hvor mange flere, du kan tjene ved at spille spillet, samt hvor mange flere, du har brug for, for at færdiggøre sættet. Ved at klikke på et igangværende emblem, kan du se en liste med de af dine venner, som har de kort, som du mangler for at færdiggøre sættet, samt et link til at sende dem en meddelelse for at begynde at handle. For eksempel, Cyl og Tappet ejer begge Team Fortress 2 og Portal 2. Tappet kan se, at Cyl har de Portal 2-kort, han skal bruge for at færdiggøre sit Portal 2-emblem. Tappet starter en handel med Cyl og giver ham Team Fortress 2-kort i bytte for Cyls Portal 2-kort. Tappet kan nu færdiggøre sit Portal 2-emblem.
Hvilke spil giver byttekort?
Der er en fuld liste over deltagende spil tilgængelige i Steam-butikken. Vi vil tilføje flere spil i takt med, at vi gør dem klar.
Hvad er et emblem?
Et emblem er et ikon på din profil (og knyttet til din konto) der repræsenterer de byttekortsæt, du har samlet, eller din deltagelse i en begivenhed.
Hvordan smeder jeg et emblem?
Klik på "Emblemer"-linket øverst i højre kolonne på din profilside, eller vælg "Emblemer" fra din profilnavnmenu i Steam-menuen. På din emblemside viser "Igangværende emblemer"-fanen, hvilke emblemer er klar til at blive smedet. Vælg et emblem, som er klar til at blive smedet, for at se dets detaljer, og klik på den blå "Smed et emblem"-knap.
Hvordan kan jeg se hvilke kort jeg har, eller hvilke kort jeg ikke har?
Fra din emblemside, vælg et emblem under fanen "Igangværende emblemer" for at se kortsættet, inklusiv kort, du ejer, og tilbageværende kort.
Hvad får jeg, når jeg smeder et emblem af mine byttekort?
Udover selve spilemblemet får du også:
  • et tilfældigt emotikon lavet til dette spil, som du kan bruge i chatten og i diskussioner
  • en tilfældig profilbaggrund lavet til dette spil, som du kan bruge på din Steam-fællesskabsprofil
  • en chance for at få en rabatkupon til et andet spil eller en DLC
  • 100 XP som måske øger dit Steam-level
Hvis dit Steam-level stiger, udvides din venneliste med 5 pladser og du vil muligvis låse op for muligheden for at tilpasse din profil med fremvisninger.
Kan jeg opgradere mit spilemblem?
Hvis du samler endnu et komplet sæt af byttekort fra det samme spil, kan du opgradere det emblem yderligere. Du kan smede et sæt for det samme spil op til fem gange. Hver gang du opgraderer et emblem får du 100XP, samt opgradering af billede og titel af emblemet.
Hvad er mit Steam-level?
Dit Steam-level er en opsummering af dine emblemer og viser din byttekortsamling og deltagelse i Steam-begivenheder. Hvert emblem opnået øger din XP, og for hver 100 XP stiger du et ekstra Steam-level (i hvert fald til at starte med).
Hvordan fremhæver jeg et emblem?
Du kan vælge et hvilket som helst færdiggjort emblem fra din emblemside. Dit fremhævede emblem vil blive vist øverst på din profil, og i den lille mini-profil, som du kan se, når markøren holdes over din avatar.
Kan jeg købe og sælge byttekort på fællesskabsmarkedet?
Ja, byttekort kan byttes med andre brugere og købes eller sælges på fællesskabsmarkedet.
Jeg har et spil på Steam, hvordan kan mit spil deltage?
Instruktioner og værktøjer til byttekort kan findes under fanen "Fællesskab" i "App-administrator" i Steamworks.
Hvordan kan jeg bidrage med nye profilbaggrunde og emotikoner?
I første omgang arbejder vi med spiludviklere for at få dem til at bidrage, men efter udgivelse ser vi nærmere på tilføjelsen af et værksted til fællesskabsemner.
Hvornår tilføjer I flere spil og emblemer?
I starten vil det tage tid at tilføje nye spil, mens vi arbejder os igennem eventuelle problemer med systemet eller indholdet. Efter vi har fået alt til at virke problemfrit, håber vi på at tilføje mange flere spil.
Hvad gør jeg, hvis jeg er utilfreds med en byttehandel, jeg har foretaget?
Alle byttehandler er endegyldige; sørg for, at du virkelig vil bytte, før du bekræfter.
Hvor mange emblemer har jeg brug for for at øge mit Steam-level?
Når du begynder, vil hvert emblem, du smeder, øge dit level. De fleste emblemer giver 100 XP, og det kræver 100 XP for at nå næste level. Antallet, der kræves for at stige i level, øges hvert 10. level, hvilket betyder, at efter Steam-level 10 skal du bruge 200 XP per level, efter level 20 skal du bruge 300 XP per level, osv.
Hvad er meningen med mit Steam-level?
Steam-levelet er en hurtig måde for brugere at se, hvor meget man har investeret i sin Steam-konto. Vi har kun nogle få måder at få emblemer på lige nu, men vi håber at udvide det til at inkludere alle måder, brugere bidrager med.
Hvad er de direkte fordele ved mit Steam-level?
Du får flere muligheder for at tilpasse din profil og det maksimale antal af venner, du kan have på din venneliste, vil stige.
Er der måder at få emblemer på udover at spille spil?
Steam-fællesskabsemblemet, opnået ved at udføre basale opgaver på Steam, er den letteste måde at få et emblem på. "År i tjeneste"-emblemet (gives ved årsdagen for din kontooprettelse) giver dig automatisk mere XP, jo ældre din konto er. Særlige begivenheder på Steam har også ofte emblemer. Vi håber på at fortsætte udvidelsen af måder, hvorpå du kan få emblemer.
Hvad er en fremvisning?
Det er en måde at tilpasse din profil med de ting, som du finder mest interessante på Steam. Der er en masse fremvisninger at vælge mellem, heriblandt dine yndlingspil, bedste præstationer, skærmbilleder, virtuelle genstande og andre.
Hvordan tilføjer jeg en fremvisning til min profil?
Når du når Steam-level 10, kan du vælge og tilpasse en fremvisning fra profilredigeringssiden. Hvert 10. Steam-level giver dig en ekstra fremvisning, dvs. to fremvisninger ved level 20, tre fremvisninger ved level 30 osv.
Hvad er et Steam-emotikon?
Et emotikon er et lille billede, tematiseret efter et særligt spil, som du får at af smede et spilemblem. Du kan anvende det i Steam-chats, diskussionsindlæg, kommentartråde, osv. Du kan se emotikonet i dit Steam-inventar, og du kan bytte det med andre brugere eller sætte det til salg på Steam-fællesskabsmarkedet.
Hvad er en profilbaggrund?
En profilbaggrund er et stort billede, tematiseret efter et særligt spil, som du får at af smede et spilemblem. Du kan vælge at vise den i baggrunden af din Steam-fællesskabsprofil. Du kan se profilbaggrunden i dit Steam-inventar, og bytte den med andre brugere, eller sætte den til salg på Steam-fællesskabsmarkedet.
Hvad er foliebyttekort?
Hver gang, du får et byttekort fra at spille et spil, er der en lille chance for, at kortet har en speciel foliekant. Du skal samle et sæt af foliekort for at smede dem til et folieemblem. Der er ikke nogen fordele ved at have foliekort eller folieemblemer ud over deres sjældenhed.
Er der et spil, jeg kan spille, med kortene?
Steam-byttekort handler om at samle og bytte; der er ikke et spil at spille med dem. Det er dog en god ide, og det er noget, vi gerne ser tilføjet i fremtiden eller måske finde en måde at lade brugerne bygge spil ved brug af de kort, de har.
Får jeg byttekort for at gennemføre præstationer i spil?
Byttekort-drop afhænger i øjeblikket kun af spilletid, uafhængigt af hvilke præstationer du opnår. Fremover vil vi helt sikkert overveje at tilføje flere regler for, hvornår man modtager kort, men der er visse problemer med spilpræstationer som forhindrer os i at bruge dem lige nu. Mange spil har præstationer, som kræver "grinding" eller ikke er sjove at opnå, og vi vil gerne have, at det, at få spilkort, er sjovt for alle spilbrugere. Vi ønsker heller ikke at tilskynde brugere til at snyde eller bruge spilpræstationsoplåsere for at få kort, eftersom det devaluerer præstationer og heller ikke er sjovt. Præstationer er stadig værdifulde, og at have synlige præstationer, på ens fællesskabsprofil, er en god måde at fremvise sjældne præstationer.