Mod vist: Castle Volkihar Rebuilt
Af Arthmoor
Vi introducerer nye måder at støtte værkstedsskabere
Steam-værkstedet har altid været et fantastisk sted at dele mods, baner og alle slags genstande, du har skabt. Nu er det også et fantastisk sted at sælge den slags værk.

Med en ny, moderniseret proces, til at opslå og sælge dine værk, understøtter Steam-værkstedet nu køb af mods direkte fra værkstedet, som øjeblikkeligt kan bruges i spillet.

Opdag de bedste nye mods til dit spil og gør skaberne i stand til at fortsætte med at lave genstande og oplevelser.
Starter med
The Elder Scrolls V: Skyrim
Bethesda Game Studios har i lang tid sørget for solid understøttelse af brugermodifikationer i deres spil. The Elder Scrolls V: Skyrim har fortsat den tradition og tilføjet en omfattende editor og integration med Steam-værkstedet tilbage i 2012. Der er nu langt over 24.000 gratis mods tilgængelige til Skyrim via Steam-værkstedet, hvilket tilføjer alt lige fra nye omgivelseslyde til langvarige episke quests, til justeringer der perfektionerer refleksionerne i vandet.

Med lanceringen af betalte mods i Skyrim kan du nu støtte mod-skabere, som laver højkvalitetsgenstande og utrolige nye oplevelser til dit spil.
Mod vist: Shadow Scale
Af Nikkita, Sebastian, Veer
Prøv enhver mod risikofrit
Det er stadig vigtigt at bruge et øjeblik på at sætte sig ind i det produkt, du er ved at købe. Men hvis du efter et køb opdager, at en mod er gået i stykker eller ikke virker som lovet, så kan du let få en refunderingen af den inden for 24 timer af dit køb. Se hele refunderingspolitikken her.
Gratis, betalt, eller betal hvad du vil
Med over 24.000 gratis mods tilgængelige til Skyrim i Steam-værkstedet er der altid meget at lave og udforske, gratis. Nu kan du også finde mods med en fastsat pris eller mods hvor du selv kan vælge, hvor meget du vil støtte skaberne. Prisen besluttes af mod-skaberne.
Opdag betalingsindhold
Ny til Skyrim?
Spil det gratis indtil den 26. april
Spil Skyrim nu Besøg butikssiden
for flere detaljer
Kalder alle skabere
Om du så først lige er kommet i gang, eller allerede er en professionel kunstner eller udvikler, så kan du tjene penge fra dine værk i Steam-værkstedet.

Vi starter med The Elder Scrolls V: Skyrim, hvor du nu kan lave nye kosmetiske genstande, lydpakker, tilpassede skins, smarte huse, episke quests, helt nye byer eller blot en ny hat til Lydia. Når du har skabt dit værk, kan du let angive prisen og tjene en andel af hvert salg foretaget gennem Steam-værkstedet.

Derudover vil mange flere af dine yndlingsværkstedsspil begynde at understøtte betalt indhold i de kommende uger.
 
Tjen penge ved at gøre det du elsker
Angiv en pris for dit værk, sæt det til salg i Steam-værkstedet og tjen en andel af salgene. Derudover hjælper værkstedets indtægtsaktivitetsside dig med at holde øje med dine salg og indtægter, så du bedre kan foretage beslutninger om, hvad du skal arbejde på som det næste.
Det er let
Indsend blot dine værk gennem Skyrim Creation Kit, accepter de seneste værkstedsbetingelser, indtast dine betalingsoplysninger og konfigurer din genstand til salg. Din mod bliver øjeblikkeligt synlig i værkstedet og derefter tilgængelig til salg i løbet af ugen.
Angiv din egen pris
Som skaberen af værkstedsindsendelsen må du angive prisen. Du kan angive en fast pris eller vælge at sælge som "betal hvad du vil" og lade kunden beslutte, hvor meget de vil betale.
Tilføj bidragere
Hvis I arbejder som et hold, kan du let tilføje dine holdkammerater som bidragere, så de automatisk modtager en indtægtsandel. Steam håndterer de nødvendige regnskabsførelser, trækprocenter og udbetalinger.
Angiv påkrævet DLC
Om dit værk er gratis eller betalt, så kan det være afhængigt af indhold fra en DLC-pakke til Skyrim. Nu kan du angive kravene, og kunderne vil blive gjort opmærksomme på, om de mangler den påkrævede DLC, før de køber eller abonnerer på din genstand.
Angiv påkrævede mods
Hvis dit værk udvider en anden mod, eller udnytter indhold fra en anden mod, så bør du først bede om tilladelse fra skaberen. Når du har gjort det, kan du angive kravet på din værkstedsside, så kunderne kan se, om de mangler den påkrævede mod, før de køber din egen mod.
Start nu
For at komme i gang med at lave indhold til Skyrim kan du klikke på linket nedenfor. Du skal eje Skyrim på Steam og det Creation Kit, som medfølger. Bethesda Game Studios har en meget omfattende wiki tilgængelig her. Når du er klar til at indsende dine genstande til Steam-værkstedet, skal du blot indtaste de påkrævede oplysninger og gøre din genstand tilgængelig til salg.
Ofte stillede spørgsmål
Til skabere
Sp. Hvordan angiver jeg prisen på min genstand?
Sv. Når du indsender en ny modifikation eller genstand til Skyrim-værkstedet, bliver du præsenteret med nogle funktioner og en tjekliste for at få din genstand sat til salg.
Sp. Hvor meget skal min genstand koste?
Sv. Den passende pris til din mod, bane eller genstand afhænger af adskillige forhold. Her er et par ting, du kan tage i betragtning:
1. Hvor mange lignende genstande er allerede tilgængelige som kan købes eller downloades gratis?
2. Hvor meget unikt indhold har du skabt? Er det her indhold noget, som er svært for andre at lave?
3. Hvor mange timer spilletid tilbyder din erfaring?
Sp. Kan jeg ændre prisen for min genstand, efter den er indsendt?
Sv. Ja, men det vil muligvis være begrænset, hvor ofte du kan justere prisen.
Sp. Hvad hvis jeg ser nogen indsende indhold, som jeg har skabt?
Sv. Hvis nogen har kopieret dit værk så brug venligst DMCA-nedtagningsvarslet.
Sp. Kan jeg inkludere andres modifikationer i min modifikation?
Sv. Steam-værkstedet gør det let at fordele og godkende andele af din genstands indtægter med andre partnere eller medforfattere.
Sp. Kan jeg slette min værkstedsgenstand?
Sv. Du kan ophøre salg af din værkstedsgenstand og fjerne den fra listen, men den kan ikke slettes. Hvis der er kunder, der har købt din genstand, har de brug for forsat adgang til modifikationen såvel som din værkstedsside, så de kan referere de genstande, de har købt.
Sp. Hvordan bliver jeg betalt for salg af mine genstande?
Sp. Kan jeg sælge andre mods, jeg har lavet til andre spil, i Steam-værkstedet?
Sv. Det er op til udviklerne eller udgiverne af hvert spil at beslutte, om betalte værkstedsmodifikationer er relevant for deres spil. Du vil kun kunne sælge mods i et spil i Steam-værkstedet, hvis udviklerne har slået den funktionalitet til.
Sp. Må jeg sælge en mod, der indeholder illustrationer eller indhold fra et andet spil eller film?
Sv. Du skal have de nødvendige rettigheder til alt indhold, du indsender til Steam-værkstedet, lige meget om du opkræver penge for det eller ej. Hvis du uploader ophavsretligt beskyttet indhold, som du eller dine bidragere ikke har retten til at distribuere, mister du al genstandens tjente indtægt, kan blive erstatningspligtig og kan blive udelukket fra fremover at deltage i dette værksted eller fra Steam-fællesskabet generelt.
Til spillere
Sp. Kan jeg få en refundering?
Sv. Hvis du opdager, at en mod ikke virker, eller ikke opfylder dine forventninger ud fra dens beskrivelse, kan du få en refundering inden for 24 timer efter dit køb. Du kan læse hele refunderingspolitikken her.
Sp. Hvor meget koster betalte mods?
Sv. Prisen på mods fastsættes af skaberne og afhænger af modifikationens størrelse, kompleksitet og indholdstypen. Unikke quests, som indeholder flere timers spilletid, koster højst sandsynligt mere end en ny hat til din karakter.
Sp. Hvor kan jeg se de mods, jeg har købt?
Sv. I dit Steam-inventar
Sp. Hvorfor kan jeg ikke vurdere alle modifikationerne, jeg ser i Steam-værkstedet?
Sv. For betalte værkstedsgenstande skal du have købt genstanden, før du kan vurdere den.
Sp. Hvad sker der, hvis en modifikation, jeg har købt, går i stykker?
Sv. Nogle gange kan en mod ændre den samme fil, som en anden mod også ændrer, eller en bestemt kombination af mods kan få uventede resultater. Hvis du opdager, at en mod er gået i stykker eller opfører sig uventet, så er det bedst at skrive høfligt på genstandens værkstedsside og fortælle skaberen af modifikationen, hvad du oplever.
Sp. Kunne jeg ikke allerede købe genstande skabt i værkstedet?
Sv. Selvom et par spil understøtter at stemme på genstande, som skal integreres af spiludviklerne og sælges i spillet som genstande eller DLC, så har der indtil nu ikke været en måde at købe genstande direkte gennem værkstedet på. Idet betalte modifikationer og genstande bliver tilgængelige til salg i selve værkstedet, betyder det, at der kan skabes flere genstande, mods og oplevelser af høj kvalitet til dine yndlingsspil.
Sp. Hvordan spiller jeg en Skyrim-mod, som jeg har købt eller abonneret på?
Sv. Når du har anskaffet en ny mod så kør blot Skyrim fra dit Steam-bibliotek. Når startprogrammet vises, så vil du lægge mærke til statustekst nederst til venstre, idet dit spil downloader og installerer eller opdaterer nyt indhold. Når det er overstået, er du klar til at spille indholdet!

Du kan også bruge startprogrammets menupunkt "Data Files" til at aktivere eller deaktivere visse mods. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du tilgår dit nye indhold i spillet (såsom at finde ud af, hvilken sælger i spillet der bærer rundt på Lydias nye hat), så er det bedst at kigge på værkstedssiden for den mod for at se, om skaberen har givet ledetråde eller instruktioner.