Näytetty modiPurity
Tehnyt Laast
Esittelyssä uusia tapoja tukea Workshop-luojia
Steam Workshop on aina ollut mahtava paikka jakaa modeja, karttoja ja kaikenlaisia esineitä, joita olet luonut. Nyt se on myös upea paikka myydä luomuksiasi.

Uuden, mutkattoman järjestelmän avulla Steam Workshop tukee nyt modien ostoa.

Löydä parhaat uudet modit peliisi ja anna sisällöntuottajien jatkaa uusien luomusten ja kokemusten tarjoamista.
Alkaen pelillä
The Elder Scrolls V: Skyrim
Bethesda Game Studiosilla on pitkä historia modien tukemisesta. Elder Scrolls V: Skyrim jatkoi tätä perinnettä tarjoamalla kattavat työkalut ja Steam Workshop -tuen vuonna 2012. Tänä päivänä Steam Workshopista löytyy yli 24,000 ilmaista modia Skyrimiin, kaikkea uusista äänimaisemista ja monen tunnin eeppisistä seikkailuista aina veden heijastusten parannuksiin.

Skyrimin maksullisten modien kautta voit tukea kehittäjiä, jotka luovat laadukkaita esineitä ja upeaa uutta sisältöä peliisi.
Näytetty modiGifts of Akatosh
Tehnyt Rafael De Jongh, Corvalho
Kokeile mitä tahansa luomusta ilman riskejä
On edelleen tärkeää ottaa selvää tuotteesta, jota on ostamassa. Jos kuitenkin ostamisen jälkeen huomaat, että modi on rikki tai ei toimi kuten sen pitäisi, voit helposti saada rahasi takaisin ensimmäisen 24 tunnin aikana ostotapahtuman jälkeen. Katso hyvityskäytännöt täältä.
Ilmainen, maksullinen tai ostaja päättää hinnan
Skyrimiin on saatavilla yli 24 000 ilmaista modia Steam Workshopissa, joten tarjolla on paljon ilmaista tekemistä ja tutkimista. Nyt voit löytää myös maksullisia modeja kiinteään hintaan tai modeja joiden tekijää voi tukea valitsemallaan summalla. Hinnoittelu riippuu modin tekijästä.
Selaa maksullista sisältöä
Uusi Skyrimissä?
Pelaa ilmaiseksi 26.4. asti
Pelaa Skyrimiä nyt Vieraile kauppasivulla
saadaksesi lisätietoja
Kutsuhuuto kaikille luojille
Olitpa aloittelija tai kokenut taiteilija tai pelikehittäjä, voit nyt ansaita rahaa luomuksillasi Steam Workshopissa.

Alkaen The Elder Scrolls V: Skyrimistä, voit luoda uusia esineitä, ääniä, skinejä, upeita taloja, eeppisiä seikkailuja, kokonaisia uusia kaupunkeja tai vain tehdä uuden hatun Lydialle. Kun olet saanut luomuksesi valmiiksi, voi helposti asettaa sille hinnan ja ansaita osan myyntituloista Steam Workshopin kautta.

Monet lempipelisi tulevat tukemaan maksullisia Workshop-luomuksia tulevina viikkoina.
 
Tienaa rahaa tekemällä sitä, mistä pidät
Aseta luomuksellesi hinta, lisää se myyntiin Steam Workshopiin ja ansaitse osa myyntituloista. Workshop Revenue Activity-sivusto auttaa sinua seuraamaan myyntiä ja tulojasi, jotta voit päättää mitä kannattaa tehdä seuraavaksi.
Se on helppoa
Lähetä luomuksesi Skyrim Creation Kitin kautta, hyväksy uusimmat Workshopin ehdot, syötä maksutietosi ja aseta luomuksesi myyntiin. Modisi on välittömästi näkyvissä Workshopissa ja myynnissä viikon sisällä.
Määritä oma hinta
Workshop-luomuksen tekijänä saat määritellä hinnan. Voit tarkentaa määriteltyä hintaa tai antaa asiakkaan päättää, kuinka paljon he haluavat maksaa.
Lisää avustajia
Jos teet yhteistyötä muiden kanssa, voit helposti lisätä heidät osanottajiksi, jolloin he saavat automaattisesti osan luomuksen tuloista. Steam hoitaa kaiken tarvittavan kirjapidon, verotuksen ja tulojen maksun.
Erittele vaadittu lisäsisältö
Olipa luomuksesi ilmainen tai maksullinen, se saattaa vaatia Skyrimin lisäsisältöä. Nyt voit merkitä lisäsisältövaatimukset ja asiakkaat saavat ilmoituksen ennen luomuksesi tilausta tai ostoa, mikäli he eivät omista vaadittua lisäsisältöä.
Erittele vaaditut modit
Mikäli luomuksesi rakentuu toisen modin pohjalle tai käyttää sen sisältöä, tulee sinun kysyä kyseisen modin kehittäjän lupaa tämän modin käyttämiseen. Kun olet saanut luvan käyttää toisen modia, voit ilmoittaa modisi vaatimukset Workshop-sivulla, jotta muut käyttäjät saavat tiedon kyseisen modin tarpeellisuudesta ennen ostopäätöstä.
Aloita nyt
Luomisen alkuun Skyrimissä pääset alla olevasta linkistä. Tarvitset Skyrimin Steam-version ja Creation Kitin, joka tulee pelin mukana. Bethesda Game Studiosin erittäin kattavan wikin modaamisesta löydät täältä. Kun olet valmis lähettämään luomuksesi Steam Workshopiin, syötä tarvittavat tiedot ja aseta tuotteesi myyntiin.
Usein kysytyt kysymykset
Tekijöille
K. Miten asetan hinnan luomukselleni?
V. Kun lähetät uuden modin tai luomuksen Skyrim Workshopiin näet tarkistuslistan, sekä voit valita eri myyntivaihtoehdoista.
K. Kuinka paljon minun kannattaa pyytää luomuksestani?
V. Sopiva hinta rippuu monista asioista. Tässä muutama asia, joita kannattaa miettiä:
1. Kuinka monta samanlaista luomusta on jo myytävänä tai saatavilla ilmaiseksi?
2. Kuinka paljon omaa työtä olet tehnyt? Olisiko muiden vaikea tehdä samanlainen luomus?
3. Kuinka monta tuntia luomuksen tarjoaman lisäsisällön pelaamiseen kuluu?
K. Voinko muuttaa luomukseni hintaa sen listaamisen jälkeen?
V. Kyllä, mutta kuinka usein hintaa voi vaihtaa saatetaan rajoittaa.
K. Mitä teen, jos joku on listannut minun luomaani sisältöä?
V. Jos joku on kopioinut luomuksesi, lähetä meille DMCA ilmoitus.
K. Voinko sisällyttää jonkun muun luomuksen omaan luomukseeni?
V. Workshop tekee luomuksen tuottojen jakamisesta muille mukana olleille luojille helppoa.
K. Voinko poistaa Workshop-luomukseni?
V. Voit lopettaa luomuksesi myynnin ja poistaa sen listauksen, mutta itse luomusta ei voida poistaa. Jos asiakkaat ovat ostaneet esineesi, he tarvitsevat pääsyn luomukseen ja sen Workshop-sivuun, että he voivat viitata ostamiinsa luomuksiin.
K. Miten luomukseni myyntitulot maksetaan minulle?
K. Voinko myydä muihin peleihin tekemiä luomuksiani Steam Workshopissa?
V. Jokaisen pelin kehittäjä tai julkaisija päättää ovatko maksulliset luomukset soveliaita heidän peliinsä. Voit myydä luomuksiasi Steam Workshopissa vain peleihin, joiden kehittäjät ovat sallineet luomusten myymisen.
K. Voinko myydä luomusta, joka sisältää taidetta tai muuta sisältöä jostain toisesta pelistä tai elokuvasta?
V. Sinulla täytyy olla tarvittavat tekijänoikeudet kaikkeen Steam Workshopiin listaamaasi sisältöön riippumatta siitä, onko se maksullinen tai ei. Jos listaat sisältöä, johon sinulla tai muilla kumppaneillasi ei ole tarvittavia tekijänoikeuksia, saatat menettää kaikki kyseisen luomuksen myyntitulot tai joutua maksamaan korvauksia, ja voit myös saada porttikiellon kyseisestä Workshopista tai koko Steam-yhteisöstä.
Pelaajille
K. Voinko saada rahat takaisin?
V. Jos huomaat, ettei luomus toimi sinulla tai tee niinkuin luomuksen kuvauksen perusteella oletit, voit palauttaa luomuksen ja saada rahasi takaisin enintään 24 tuntia ostotapahtuman jälkeen. Voit lukea koko palautusoikeutesi täällä.
K. Kuinka paljon maksulliset luomukset maksavat?
V. Niiden tekijä valitsee hinnan, joka vaihtelee koon, monimutkaisuuden ja tyypin mukaan. Kymmeniä tunteja peliaikaa tarjoavat ainutlaatuiset seikkailut maksavat luultavasti enemmän kuin uusi hattu.
K. Mistä löydän ostamani luomukset?
K. Miksi en voi arvostella kaikkia Workshopin luomuksia?
V. Maksulliset luomukset täytyy ostaa ennen kuin ne voidaan arvostella.
K. Mitä tapahtuu, jos ostamani luomus menee rikki?
V. Joskus yksi modi voi muokata samoja tiedostoja kuin toinen modi, tai jokin modien yhdistelmä aiheuttaa odottamattomia lopputuloksia. Jos huomaat jonkin modin olevan rikki tai käyttäytyvän odottamattomalla tavalla, on paras ottaa kohteliaasti yhteyttä yksityistietojen kanssa modin tekijään modin Workshop-sivulla.
K. Enkö voinut jo ostaa Workshop-luomuksia?
V. Workshopissa ei ole ennen ollut suoraa tapaa ostaa luomuksia, vaikka muutamat pelit ovatkin antaneet yhteisön äänestää DLC:ksi tai muutoin pelin sisällä myytäviksi esineiksi valittavista luomuksista. Nyt kun maksulliset modit ja luomukset ovat suoraan ostettavissa Workshopissa, suosikkipeleihisi on mahdollista tarjota suurempi valikoima laadukkaita luomuksia, modeja ja kokemuksia.
K. Miten pelaan Skyrim-modia, jonka olen ostanut tai tilannut?
A. Kun olet hankkinut uuden modin, käynnistä Skyrim Steam-kokoelmastasi. Pelin käynnistysikkunan vasemmassa alalaidassa oleva teksti kertoo modin tilasta, kun peli lataa ja asentaa tai päivittää uutta sisältöä. Tämän jälkeen peli on valmis pelattavaksi!

Käynnistysikkunan Data files -valikosta voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä haluttuja modeja. Jos et ole varma siitä, kuinka pääset käsiksi uuteen sisältöön pelissä (esimerkiksi kenellä kauppiaalla on Lydian uusi hattu), tutustu kyseisen modin Steam Workshop -sivuun, mikäli tekijä olisi antanut vihjeitä tai ohjeita asiasta.