Mod megjelenítveShezrie's Bleakden Town
Készítette Shezrie
Új módok mutatkoznak be a Műhely-alkotók támogatására
A Steam Műhely mindig is nagyszerű hely volt modok, pályák és mindenféle elem megosztására, amit készítettél. Mostantól nagyszerű hely ezen alkotások eladására is.

Alkotásaid felkínálásának és eladásának új, könnyű módjával a Steam Műhely mostantól támogatja modok közvetlenül a Műhelyből történő vásárlását, hogy azonnal használhatók legyenek a játékban.

Fedezd fel a legjobb új modokat játékodhoz, és tedd lehetővé a készítőknek, hogy továbbra is új elemeket és élményeket hozzanak létre.
Kezdetnek a
The Elder Scrolls V: Skyrimmel
A Bethesda Game Studios története során mindig is erős támogatást biztosított a játékaikhoz készített felhasználói módosításokhoz. A The Elder Scrolls V: Skyrim folytatta ezt a hagyományt egy átfogó szerkesztő hozzáadásával és a Steam Műhelybe történő integrálásával még 2012-ben. Ma már jóval több, mint 24 000 ingyenes mod érhető el a Skyrimhez a Steam Műhelyen keresztül, ahol mindenféle tartalom megtalálható, mint például új hangélmények, eposzi több órás küldetések, vagy éppen módosítások, melyek tökéletesítik a tükröződést a vízfelszínen.

A Skyrimhez elérhető fizetős modok elindításával mostantól támogathatod a modok készítőit, akik kiváló minőségű elemeket és elképesztő új élményeket hoznak létre játékodhoz.
Mod megjelenítveButterfly Sword
Készítette T_Vidotto
Próbálj ki modokat, kockázat nélkül
Mindig fontos, hogy tölts egy kis időt bármely megvásárolni szándékozott termék megismerésével. Azonban ha a vásárlás után észreveszed, hogy a mod hibás, vagy nem az ígérteknek megfelelően működik, a vásárlásodat követő 24 órán belül könnyedén kaphatsz visszatérítést. Nézd meg a teljes visszatérítési szabályzatot itt.
Ingyenes, fizetős, vagy „fizess, amennyit akarsz”
Több mint 24 000 elérhető ingyenes Skyrim-moddal a Steam Műhelyben, mindig lesz mit csinálni és felfedezni ingyenesen. Mostantól találhatsz modokat megadott árral is, vagy olyanokat, amelyeknél kiválaszthatod, mennyivel szeretnéd támogatni a készítőket. Az ár a mod készítőitől függ.
Fizetős tartalom böngészése
Új vagy a Skyrimben?
Játszd most ingyen április 26-ig.
Skyrim indítása Áruház meglátogatása
a részletekért
Felhívás minden alkotónak
Akár csak most kezded, akár már profi alkotó vagy fejlesztő vagy mostantól pénzt kereshetsz alkotásaiddal a Steam Műhelyben.

A The Elder Scrolls V: Skyrimmel kezdve, készíthetsz új díszítő tárgyakat, hangcsomagokat, egyedi külsőket, díszes házakat, eposzi küldetéseket, egész új városokat, vagy csak egy új kalapot Lydiának. Miután elkészültél alkotásoddal, könnyedén beállíthatod az árat, és részt kaphatsz a Steam Műhelyen keresztüli minden egyes eladás bevételéből.

Plusz, sok kedvenc Műhelyes játékodnál fog megkezdődni a fizetett tartalom támogatása a következő hetekben.
 
Keress pénzt azzal, amit szeretsz csinálni
Határozz meg egy árat alkotásodhoz, kínáld fel értékesítésre a Steam Műhelyben, és részesülj az eladásokból. Továbbá, a Műhely jövedelem aktivitás oldal segít nyomon követni eladásaidat és bevételedet, így jobb döntéseket hozhatsz, hogy min dolgozz legközelebb.
Könnyű
Csak tedd közzé alkotásod a Skyrim Creation Kittel, fogadd el a legutóbbi Műhely-feltételeket, add meg fizetési információidat és állítsd be elemed eladásra. Modod azonnal láthatóvá válik a Műhelyben és egy héten belül árusítható lesz.
Adj meg saját árat
Műhely-beküldésed készítőjeként te adod meg az árat. Megadhatsz egy kötött árat, vagy „Fizess, amennyit akarsz” módon is értékesítheted elemedet, és hagyhatod, hogy a vásárlók döntsék el, mennyit fizetnek.
Adj meg közreműködőket
Ha egy csapat tagjaként dolgozol, könnyen hozzáadhatod társaidat közreműködőkként, hogy automatikusan részesedjenek a bevételekből. A Steam gondoskodik a szükséges könyvelésről, az adóvisszatartásról és a kifizetésekről.
Add meg a szükséges DLC-t
Akár ingyenes, akár fizetős az alkotásod, a Skyrimhez tartozó DLC csomagtól függhet. Mostantól megjelölheted a követelményt, így a vásárlók értesülnek róla, ha nincs meg nekik a szükséges DLC, mielőtt megvennék az elemedet, vagy feliratkoznának rá.
Add meg a szükséges modokat
Ha alkotásod egy másik modra épül, vagy egy másik modból származó tartalmat használ, először a készítők engedélyét kell kérned. Miután ezt megtetted, feltüntetheted ezt a követelményt a Műhelyoldaladon, így a vásárlók értesülhetnek róla a vásárlás előtt, ha nincs meg nekik a szükséges mod.
Indítás most
A Skyrim-alkotások készítésének megkezdéséhez nézd meg a lenti hivatkozást. Szükséged lesz egy példányra a Skyrimből a Steamen és a hozzá adott Creation Kitre. A Bethesda Game Studios-nak van egy elég átfogó mod-készítési wikije itt. Mikor készen állsz elemed közzétételére a Steam Műhelyben, csak add meg a szükséges információkat, és állítsd be elemed árusíthatóra.
Gyakran Ismételt Kérdések
Készítőknek
K.: Hogyan állítom be az elemem árát?
V.: Amikor közzéteszel egy új modot vagy tárgyat a Skyrim Műhelybe, felkínálásra kerül pár beállítási lehetőség és egy ellenőrző lista elemed eladásra jelöléséhez.
K. Mennyit kérjek az elememért?
V. Modod, pályád vagy tárgyaid megfelelő ára számos tényezőtől függ. Íme néhány dolog, amin érdemes elgondolkodnod:
1. Hány hasonló ingyenes vagy eladásra szánt elem érhető már el?
2. Mennyi egyedi tartalmat készítettél? Ez valami, ami mások által nehezen készíthető el?
3. Hány óra játékidőt kínál fel az elemed?
K. Elemem közzététele után megváltoztathatom annak árát?
V.: Igen, de lehetnek korlátai annak, milyen gyakran változtathatod meg az árat.
K.: Mi van, ha látok valakit olyan tartalmat közzétenni, amit én készítettem?
V.: Ha valaki lemásolta a munkádat, kérjük, használd a DMCA eltávolítási felszólítást.
K.: Bevehetem más modját az enyémbe?
V.: A Steam Műhely könnyűvé teszi elemed bevételének szétosztását és jóváhagyását más közreműködőknek és társkészítőknek.
K.: Törölhetem a Műhely-elememet?
V.: Abbahagyhatod Műhely-elemed árulását és leveheted az eladási listáról, de törölni nem lehet. Ha vannak vásárlók, akik megvették elemedet, nekik a továbbiakban is hozzá kell férniük a modhoz, valamint Műhelyoldaladhoz, hogy hivatkozni tudjanak azon tételekre, melyeket megvásároltak.
K.: Hogyan kerülök kifizetésre elemeim eladásáért?
K.: Eladhatok más modokat, melyeket más játékokhoz készítettem a Steam Műhelyben?
V.: Minden egyes játék fejlesztőjén vagy kiadóján múlik, hogy eldöntsék, a fizetett Műhely-modok illenek-e játékukhoz. Csak akkor tudsz eladni modokat egy játékhoz a Steam Műhelyben, ha annak fejlesztői engedélyezték ezt a funkciót.
K.: Eladhatok olyan modokat, melyek grafikát vagy tartalmakat tartalmaznak más játékból vagy filmből?
V.: Szükséged van a megfelelő jogokra, hogy bármilyen tartalmat közzétegyél a Steam Műhelyben, függetlentől attól, hogy eladásra szánod vagy sem. Ha olyan jogvédett tartalmat töltesz fel, mely terjesztéséhez sem neked, sem a közreműködőidnek nincs joga, akkor eleshetsz az összes abból az elemből származó bevételtől, felelősségvonásra kerülhetsz az okozott kárért és kompenzációért, valamint kitiltásra kerülhetsz ezen Műhelyben való jövőbeni részvételétől, vagy a Steam Közösségtől általánosságban.
Játékosoknak
K.: Kaphatok visszatérítést?
V.: Ha úgy tapasztalod, hogy a mod nem működik nálad, vagy nem felel meg a mod leírásán alapuló elvárásaidnak, a vásárlásodat követő 24 órán belül kaphatsz visszatérítést. A teljes visszatérítési szabályzatot megtekintheted itt.
K.: Mennyibe kerülnek a fizetős modok?
V.: A modok árait a készítőik határozzák meg, és a modok méretétől, összetettségétől, valamint a tartalom típusától függenek. Az egyedi küldetések, melyek több tucatnyi óra játékidőt tartalmazhatnak valószínűleg többe kerülnek, mint egy új sapka a karakterednek.
K.: Hol találom meg a modokat, amiket vásároltam?
K.: Mért nem tudok minden modot értékelni, amit a Steam Műhelyben látok?
V.: A fizetős Műhely-elemek esetében meg kell vásárolnod az elemet, mielőtt értékelhetnéd azt.
K.: Mi történik, ha egy mod amit vásároltam, elromlik?
V.: Néha egy mod ugyanazokat a fájlokat módosíthatja, amiket egy másik mod, vagy a modok egy bizonyos kombinációja váratlan eredményekkel járhat. Ha a modot hibásnak találod, vagy nem várt módon viselkedik, a legjobb, ha udvariasan jelzed ezt a Műhely-elem oldalán, és tudatod az általad tapasztalt részleteket a mod készítőjével.
K.: Nem tudtam már eddig is a Műhelyben készített elemeket vásárolni?
V.: Bár néhány játék támogatja az elemekre történő szavazást, hogy azokat a játék fejlesztői beépítsék, és értékesítsék játékon belüli tárgyakként vagy DLC-ként, egészen mostanáig nem lehetett közvetlenül a Műhelyen keresztül elemeket vásárolni. Azáltal, hogy fizetős modok és elemek válnak elérhetővé vásárlásra közvetlenül a Műhelyben, több magas minőségű tárgy, mod és élmény tehető elérhetővé kedvenc játékaidhoz.
K.: Hogyan játszhatok egy Skyrim moddal amit megvettem, vagy amire feliratkoztam?
V.: Miután új modot szereztél be, egyszerűen indítsd el a Skyrimet Steames könyvtáradból. Mikor megjelent az indító alkalmazás, látni fogod a bal alsó sarokban az állapotjelzést, ahogy a játékod letölti és telepíti, vagy frissíti az új tartalmat. Miután ez megvan, menetkész is vagy!

Használhatod az indító „Data Files” részét is konkrét modok be- vagy kikapcsolásához. Ha nem vagy biztos benne, hogyan érd el az új tartalmat a játékban (például, hogy melyik játékbeli árusnál van Lydia új kalapja) a legjobb megnézni a mod Műhelyoldalát, hogy megtudd, a készítő adott-e bármilyen utalást vagy útmutatót.