STEAM GROUP
Pelikaista Pelikaista |
STEAM GROUP
Pelikaista Pelikaista |
98
IN-GAME
367
ONLINE
Founded
February 5, 2014
Language
Finnish
Location
Finland 
ABOUT Pelikaista

Pelikaista.fi

Etsitkö täysi-ikäistä, mutta hauskaa peliseuraa?

Pelikaista on pääsääntöisesti täysi-ikäisille suomalaisille PC pelaajille suunnattu peliyhteisö ja pelaamme rennolla asenteella sekä pelaamisen ilosta. Meille tärkeintä on tiimityö ja mukava peliseura.

Meillä ei varsinaisesti ole mitään tiettyä ikärajaa, mutta vanhusparkojen korvien säästämiseksi toivoisimme myös uusilta jäseniltä hieman matalempaa ääntä tai ainakin jokseenkin aikuismaista käytöstä. Yhteisömme ikä-jakauma on tällä hetkellä 13-60, mutta suurin osa aktiivijäsenistämme taitaa olla päälle parikymppisiä.

Peliporukkamme sykkivänä ytimenä toimii TeamSpeak3 ja Discord äänipalvelimet, pelikaista.fi sivusto sekä tietenkin kaistalaisten oma keskustelualue.

Ylläpidämme Pelikaista.fi sivustoa ja muita palveluitamme harrastepohjalta. yritämme kehittää toimintaamme parhaamme mukaan ja tuoda mukana uusia ominaisuuksia mistä on jäsenille oikeasti hyötyä, joten pienikin palaute tai avustus on erittäin tärkeää.

Tarkoituksemme on tarjota pelaajille mukavan pelikokemuksen lisäksi paikan missä klaanit ja yksittäiset pelaajat kohtaavat.

Voit luoda omia uusia tiimejä tai hakea pelaajia jo olemassa oleviin klaaneihin tämän ryhmän keskustelualueen kautta. Pystymme tarjoamaan näille ryhmille omia kanavia Pelikaistan TeamSpeak3 palvelimelta. Myös striimaajien on mahdollista saada parempaa näkyvyyttä ja halutessaan myös grafiikkaa Twitch-kanavalleen.

Yhteisön jäseneksi pääset helposti, liity vain tähän steam ryhmään. Joihinkin Pelikaistan klaaneihin on kuitenkin tehtävä erillinen hakemus foorumilla[keskustelu.pelikaista.fi].

TeamSpeak3 palvelimelle voi yhdistää osoitteella: ts.pelikaista.fi.
Saadaksesi pääsyn jäsenkanaville käytä kutsulinkkejä, niitä löydät foorumilta tai tämän Steam ryhmän keskustelualueelta.
Meidän Discord serverille pääset tästä[discord.gg]

Pelipalvelimet:
Meillä on Rust pelipalvelin ja kaksi Ark:Survival Evolved serveriä. Tarkempaa tietoa löytyy foorumilta ja tämän ryhmän keskustelualueelta.

Jos jäi kysyttävää ota yhteyttä http://m.me/pelikaista tai jätä viestiä foorumille!
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (63)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Steam Peliarvonta #10 lähestyy!
Dinolandian wipe!
VIEW ALL (19)
STEAM CURATOR
Pelikaista reviews
"Everything between awesome co-operative games and story-driven single-player experiences. All our recommended titles are written either in english or finnish language."
Here are a few recent reviews by Pelikaista
73 Comments
Dreamplice Mar 19 @ 8:24am 
addatkaa vaam mut jos haluutte tulla pelaamaaan
Dreamplice Mar 19 @ 8:23am 
joku pleaamaan rustia?
moon Mar 7 @ 5:15am 
morjes löysin tän sattumalta ja haluasini kysyä että pelaako kukaan enää left4dead2? itse kiinostuin siitä mutta en kovin yksin se on 2-5 mukavaa että lisäilkää steamissa nii voi pelaillaon mulla muitaki pelejä voi katsoa profiilistani. lähden kylläyli viikoksi ouluun joten en ole pelaamassa tulen takaisinn 7-9pv (; OLEN 14V POIKA.
Toffe Feb 11 @ 3:33am 
taitaa olla taas päivityksen tarpeessa toi dinolandian servu :steamhappy:
Tealc Feb 9 @ 2:49am 
no hyvä. :)
Shariana Feb 9 @ 2:49am 
Kiitos ilmoituksesta. Servu päivittyy parhaillaan ja kohta taas toiminnassa.