Left 4 Dead 2 > 一般討論 > 主題細節
EpicFace0314 2013 年 07 月 15 日 @ 上午 7 時 28 分
help!!!!
every time i try to start a game, after its done loading, this pops up- server enforcing conduct on this file: models/infected/hunter. please help
顯示 1-4,共 4 則回應
< >
Scudшоятн 2013 年 07 月 15 日 @ 上午 7 時 29 分 
Try disabling any mods that effect the hunter/SI(Sound mods, reskins, remodels etc) and that should do the trick. Later you can try reenabling them one by one to figure out which is causing the problem.
最後修改者:Scudшоятн; 2013 年 07 月 15 日 @ 上午 7 時 31 分
EpicFace0314 2013 年 07 月 15 日 @ 上午 7 時 31 分 
Boophobic 發表:
Try disabling any mods that effect the hunter/SI(Sound mods, reskins, remodels etc) and that should do the trick.
ok thank you
The Man With No Name 2013 年 07 月 15 日 @ 上午 7 時 54 分 
Usually the mod thing doesn't help, actually. In my experience, it's usually a serverside ♥♥♥♥up. Have you tried joining any official dedicated servers for versus or campaign?
Scudшоятн 2013 年 07 月 15 日 @ 下午 12 時 08 分 
The Man With No Name 發表:
Usually the mod thing doesn't help, actually. In my experience, it's usually a serverside ♥♥♥♥up. Have you tried joining any official dedicated servers for versus or campaign?

*shrug* The reason for getting that message is that you have an addon that has changed something regarding an SI and the server is forcing consistency, so yes, it does fix it. You might have had more issues than that and weren't getting a message for them but that is the reason/fix for that. It worked for OP, btw.


顯示 1-4,共 4 則回應
< >
每頁: 15 30 50
張貼日期: 2013 年 07 月 15 日 @ 上午 7 時 28 分
回覆: 4