Team Fortress 2 > 综合讨论 > 主题详情
girdurloins 2013年1月20日上午4:48
I need some doggone help!
So I'm doing the training for engineer and I'm able to construct the buildings but I can't select the destroy tool. I press 5 and there's no selection for it. What am I doing wrong. Help me!!
正在显示第 1 - 15 条,共 18 条留言
< >
TheGoodTheBad&TheGibus (已封禁) 2013年1月20日上午5:34 
Does scrolling with the mouse work? And what loadout are you using? (in case that affects something somehow)
girdurloins 2013年1月20日上午6:15 
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
TheGoodTheBad&TheGibus (已封禁) 2013年1月20日上午6:26 
引用自 Enigmantic
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
girdurloins 2013年1月20日上午6:28 
引用自 Sebster22
引用自 Enigmantic
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
TheGoodTheBad&TheGibus (已封禁) 2013年1月20日上午6:29 
引用自 Enigmantic
引用自 Sebster22
引用自 Enigmantic
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
Idk then. Trying playing around with your controls. Maybe 5 isnt bound or something? That's the most i can do to help, sorry.
girdurloins 2013年1月20日上午6:34 
引用自 Sebster22
引用自 Enigmantic
引用自 Sebster22
引用自 Enigmantic
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
Idk then. Trying playing around with your controls. Maybe 5 isnt bound or something? That's the most i can do to help, sorry.
Much obliged.
girdurloins 2013年1月21日上午7:18 
So I'm still having this problem. I started playing in live matches and I am still unable to select the destroy tool. What am I doing wrong? Help me.
The Archbishop Of Banterbury 2013年1月21日上午8:07 
Have you verified the game cache?
girdurloins 2013年1月21日上午8:13 
Have you verified the game cache?
I do that every so often just as a precaution and I just did it a few weeks ago. I have a feeling that's not going to solve the issue. It has to be something I'm doing incorrectly.
Broχ 2013年3月8日上午11:34 
Any solution to this problem? I'm facing the same, and can not figure out what could be wrong...
the last templar (new pc) 2013年3月8日上午11:39 
Check in options to make sure that "5" is still bound to PDA2?
Broχ 2013年3月8日上午11:45 
What is PDA2?
Key 5 is bound to Weapon Class 5.
the last templar (new pc) 2013年3月8日上午11:49 
引用自 BroX
What is PDA2?
Key 5 is bound to Weapon Class 5.

oh then that should work...
is it not working on any servers?
Broχ 2013年3月8日上午11:53 
I've just started playing, and am folowing the training.
Mouse-scroll shows two guns, wrench, and engeneering. Shouldn't 'destroy' flick by as well?
the last templar (new pc) 2013年3月8日下午12:02 
引用自 BroX
I've just started playing, and am folowing the training.
Mouse-scroll shows two guns, wrench, and engeneering. Shouldn't 'destroy' flick by as well?

It could be that it's just disabled in training mode to avoid breaking something. When you're in a public server see if you have the same issue.
正在显示第 1 - 15 条,共 18 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50
发帖日期: 2013年1月20日上午4:48
帖子数: 18