Team Fortress 2
Team Fortress 2 > Genel Tartışmalar > Konu Detayları
I need some doggone help!
So I'm doing the training for engineer and I'm able to construct the buildings but I can't select the destroy tool. I press 5 and there's no selection for it. What am I doing wrong. Help me!!
< >
18 yorumdan 1 ile 15 arası gösteriliyor
Scuba (Yasaklı) 20 Oca 2013 @ 5:34 
Does scrolling with the mouse work? And what loadout are you using? (in case that affects something somehow)
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
Scuba (Yasaklı) 20 Oca 2013 @ 6:26 
İlk olarak Enigmantic tarafından gönderildi:
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
İlk olarak Sebster22 tarafından gönderildi:
İlk olarak Enigmantic tarafından gönderildi:
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
Scuba (Yasaklı) 20 Oca 2013 @ 6:29 
İlk olarak Enigmantic tarafından gönderildi:
İlk olarak Sebster22 tarafından gönderildi:
İlk olarak Enigmantic tarafından gönderildi:
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
Idk then. Trying playing around with your controls. Maybe 5 isnt bound or something? That's the most i can do to help, sorry.
İlk olarak Sebster22 tarafından gönderildi:
İlk olarak Enigmantic tarafından gönderildi:
İlk olarak Sebster22 tarafından gönderildi:
İlk olarak Enigmantic tarafından gönderildi:
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
Idk then. Trying playing around with your controls. Maybe 5 isnt bound or something? That's the most i can do to help, sorry.
Much obliged.
So I'm still having this problem. I started playing in live matches and I am still unable to select the destroy tool. What am I doing wrong? Help me.
Have you verified the game cache?
İlk olarak BPRO USS_southdakota5 BE tarafından gönderildi:
Have you verified the game cache?
I do that every so often just as a precaution and I just did it a few weeks ago. I have a feeling that's not going to solve the issue. It has to be something I'm doing incorrectly.
Any solution to this problem? I'm facing the same, and can not figure out what could be wrong...
Check in options to make sure that "5" is still bound to PDA2?
What is PDA2?
Key 5 is bound to Weapon Class 5.
İlk olarak BroX tarafından gönderildi:
What is PDA2?
Key 5 is bound to Weapon Class 5.

oh then that should work...
is it not working on any servers?
I've just started playing, and am folowing the training.
Mouse-scroll shows two guns, wrench, and engeneering. Shouldn't 'destroy' flick by as well?
İlk olarak BroX tarafından gönderildi:
I've just started playing, and am folowing the training.
Mouse-scroll shows two guns, wrench, and engeneering. Shouldn't 'destroy' flick by as well?

It could be that it's just disabled in training mode to avoid breaking something. When you're in a public server see if you have the same issue.
< >
18 yorumdan 1 ile 15 arası gösteriliyor
Sayfa başına: 15 30 50

Team Fortress 2 > Genel Tartışmalar > Konu Detayları
Gönderilme Tarihi: 20 Oca 2013 @ 4:48
İleti: 18