girdurloins 20. tammi, 2013 4.48
I need some doggone help!
So I'm doing the training for engineer and I'm able to construct the buildings but I can't select the destroy tool. I press 5 and there's no selection for it. What am I doing wrong. Help me!!
Näytetään 1-15 / 18 kommentista
< >
TheGoodTheBad&TheGibus (Porttikiellossa) 20. tammi, 2013 5.34 
Does scrolling with the mouse work? And what loadout are you using? (in case that affects something somehow)
girdurloins 20. tammi, 2013 6.15 
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
TheGoodTheBad&TheGibus (Porttikiellossa) 20. tammi, 2013 6.26 
Enigmantic lähetti viestin:
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
girdurloins 20. tammi, 2013 6.28 
Sebster22 lähetti viestin:
Enigmantic lähetti viestin:
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
TheGoodTheBad&TheGibus (Porttikiellossa) 20. tammi, 2013 6.29 
Enigmantic lähetti viestin:
Sebster22 lähetti viestin:
Enigmantic lähetti viestin:
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
Idk then. Trying playing around with your controls. Maybe 5 isnt bound or something? That's the most i can do to help, sorry.
girdurloins 20. tammi, 2013 6.34 
Sebster22 lähetti viestin:
Enigmantic lähetti viestin:
Sebster22 lähetti viestin:
Enigmantic lähetti viestin:
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
Idk then. Trying playing around with your controls. Maybe 5 isnt bound or something? That's the most i can do to help, sorry.
Much obliged.
girdurloins 21. tammi, 2013 7.18 
So I'm still having this problem. I started playing in live matches and I am still unable to select the destroy tool. What am I doing wrong? Help me.
Archangel52210 21. tammi, 2013 8.07 
Have you verified the game cache?
girdurloins 21. tammi, 2013 8.13 
BPRO USS_southdakota5 BE lähetti viestin:
Have you verified the game cache?
I do that every so often just as a precaution and I just did it a few weeks ago. I have a feeling that's not going to solve the issue. It has to be something I'm doing incorrectly.
Broχ 8. maalis, 2013 11.34 
Any solution to this problem? I'm facing the same, and can not figure out what could be wrong...
the last templar 8. maalis, 2013 11.39 
Check in options to make sure that "5" is still bound to PDA2?
Broχ 8. maalis, 2013 11.45 
What is PDA2?
Key 5 is bound to Weapon Class 5.
the last templar 8. maalis, 2013 11.49 
BroX lähetti viestin:
What is PDA2?
Key 5 is bound to Weapon Class 5.

oh then that should work...
is it not working on any servers?
Broχ 8. maalis, 2013 11.53 
I've just started playing, and am folowing the training.
Mouse-scroll shows two guns, wrench, and engeneering. Shouldn't 'destroy' flick by as well?
the last templar 8. maalis, 2013 12.02 
BroX lähetti viestin:
I've just started playing, and am folowing the training.
Mouse-scroll shows two guns, wrench, and engeneering. Shouldn't 'destroy' flick by as well?

It could be that it's just disabled in training mode to avoid breaking something. When you're in a public server see if you have the same issue.
Näytetään 1-15 / 18 kommentista
< >
Sivua kohden: 15 30 50
Lähetetty: 20. tammi, 2013 4.48
Viestejä: 18