girdurloins 20 jan 2013 à 4h48
I need some doggone help!
So I'm doing the training for engineer and I'm able to construct the buildings but I can't select the destroy tool. I press 5 and there's no selection for it. What am I doing wrong. Help me!!
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 18
< >
TheGoodTheBad&TheGibus (Banni) 20 jan 2013 à 5h34 
Does scrolling with the mouse work? And what loadout are you using? (in case that affects something somehow)
girdurloins 20 jan 2013 à 6h15 
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
TheGoodTheBad&TheGibus (Banni) 20 jan 2013 à 6h26 
Enigmantic a écrit :
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
girdurloins 20 jan 2013 à 6h28 
Sebster22 a écrit :
Enigmantic a écrit :
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
TheGoodTheBad&TheGibus (Banni) 20 jan 2013 à 6h29 
Enigmantic a écrit :
Sebster22 a écrit :
Enigmantic a écrit :
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
Idk then. Trying playing around with your controls. Maybe 5 isnt bound or something? That's the most i can do to help, sorry.
girdurloins 20 jan 2013 à 6h34 
Sebster22 a écrit :
Enigmantic a écrit :
Sebster22 a écrit :
Enigmantic a écrit :
I tried scrolling with the mouse with no results. I'm doing the training mode so it's a stock loadout.
MIght have to reinstall tf2 if that doesn't work :/
I'm not going to reinstall just for one problem. I have no other problems with this game so I must be doing something wrong.
Idk then. Trying playing around with your controls. Maybe 5 isnt bound or something? That's the most i can do to help, sorry.
Much obliged.
girdurloins 21 jan 2013 à 7h18 
So I'm still having this problem. I started playing in live matches and I am still unable to select the destroy tool. What am I doing wrong? Help me.
Geoff's mustache of rape 21 jan 2013 à 8h07 
Have you verified the game cache?
girdurloins 21 jan 2013 à 8h13 
Have you verified the game cache?
I do that every so often just as a precaution and I just did it a few weeks ago. I have a feeling that's not going to solve the issue. It has to be something I'm doing incorrectly.
Broχ 8 mar 2013 à 11h34 
Any solution to this problem? I'm facing the same, and can not figure out what could be wrong...
the last templar 8 mar 2013 à 11h39 
Check in options to make sure that "5" is still bound to PDA2?
Broχ 8 mar 2013 à 11h45 
What is PDA2?
Key 5 is bound to Weapon Class 5.
the last templar 8 mar 2013 à 11h49 
BroX a écrit :
What is PDA2?
Key 5 is bound to Weapon Class 5.

oh then that should work...
is it not working on any servers?
Broχ 8 mar 2013 à 11h53 
I've just started playing, and am folowing the training.
Mouse-scroll shows two guns, wrench, and engeneering. Shouldn't 'destroy' flick by as well?
the last templar 8 mar 2013 à 12h02 
BroX a écrit :
I've just started playing, and am folowing the training.
Mouse-scroll shows two guns, wrench, and engeneering. Shouldn't 'destroy' flick by as well?

It could be that it's just disabled in training mode to avoid breaking something. When you're in a public server see if you have the same issue.
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 18
< >
Par page : 15 30 50