Productos

< 1  2  3  4 >
Mostrando 11-20 de 36 aportaciones
A 2 personas les pareció útil esta reseña
4.9 h registradas
atmosferi hariç eksik bir oyun manzara izleyip koşmak isteyenler buyursun
Nadie ha calificado esta reseña como útil todavía
34.0 h registradas (21.6 h cuando escribió la reseña)
arkadaşlarla oynamak için bire bir.
Publicada el 20 de diciembre de 2020. Última edición: 25 de noviembre de 2022.
23.1 h registradas
Vur, kır, parçala
A 1 persona le pareció útil esta reseña
100.4 h registradas (99.4 h cuando escribió la reseña)
Classic
A 1 persona le pareció útil esta reseña
231.7 h registradas (2.1 h cuando escribió la reseña)
! Cyberpunk 2077 her yönüyle erken çıkmış bir oyun o sebepten buglardan ve glitchlerden bahsetmeyeceğim. CDPR ne düşündü de oyunu bu haliyle çıkardı gerçekten düşündürüyor insanı.

Oyuna hakkında ki yorumlarım:

Oyunun görevleri ve hikaye tasarımı tam olarak CDPR'ın elinden çıktığını belli ediyor. Witcher'dan alışık olduğumuz görevler ve yan görevler bu oyunda da ustaca yazılmış ancak bazı yerlerin eksik olduğunu az da olsa hissettim sanki oyunda bulunan kısımlardan bazıları aceleyle çıkartılmış gibi fakat genel olarak başarılı ve beklenen CDPR kalitesini verdiğini düşünüyorum.

Oynanış kısmında oyun aksiyon macera açık dünya oyunlarında olduğu gibi yeterli ve başarılı bir oynanış sunuyor ancak rpg aksiyon macera olarak başarısız ve yetersiz bir oynanış sunuyor Sebebi de oynanış kısmında rpg ögeleri bulunuyor yetenek ağacı ve vücut eklentileri gibi ancak yeteneklerin yarısı boş ve aktif işe yaramayan perklerden oluşmakta diğer yarısı ise gerçekten oyunda aktif olarak oynanışınızı değiştiren perkler ta ki oyunda 20-25'inci seviyeye ulaşana kadar. 25'inci seviyeden sonra hangi yetenekleri açtığınızın hiçbir önemi kalmıyor bam güm hangi silahı kullanmışsınız fark etmiyor sadece hasara bakarak oynuyoruz.

Açık dünyayı oyunda temel hatlarıyla başarılı buldum. Görsellik ve grafikler olarak muhteşem ayrıca oyunda yapacağınız tonla iş var harita dop dolu ve her sokakta en az bir görev var sıkılmak gerçekten de zor. bunların yanı sıra Npc'lerdeki yapay zeka gerçekten de yapay çoğu kullanıcıyı oyundan soğutabilir eğer sizde daha önce fallout ve TES serileri gibi açık dünya rpg oyunları oynadıysanız yapay zeka ve buglar hiç yabancı gelmicek oyundan soğumaktan ziyade göz ardı edeceksiniz.

Rol yapma kısmı kesinlikle eksik bir oyun ne tam olarak rpg oyunu ne de GTA gibi açık dünya askiyon oyunu. Hikaye de bir kaç yer dışında yapılan seçimler önemli değil sadce gideceğiniz yolu değiştiriyor. Açık dünya ki seçimler ise bir karakterin iyi ya da kötü sonunu belirlemeden ileriye geçemiyor.

Sonuç: Eksiklerle dolu bir oyun olsa da temelde gerçekten de başarılı bir oyun bugları ve yapay zekayı kenara atıp rpg beklentisi düşürülüp oynanırsa MASTERPİECE.
Publicada el 15 de diciembre de 2020. Última edición: 26 de noviembre de 2021.
1 persona encontró divertida esta reseña
9.6 h registradas
İçinde korku ögeleri barındıran başarılı bir yürüme simülasyonu ayrıca hikayesi ile de güzel noktalara değinen bir oyun. Yürümeyi, bulmaca, çözmeyi, hikayeyi anlamaya çalışmayı sevenler için bir oyun.
Publicada el 30 de noviembre de 2020.
A 1 persona le pareció útil esta reseña
130.1 h registradas (32.1 h cuando escribió la reseña)
yeterince eğlenceli bir oyun bana beklediğimi verdi. ancak oyunda fazlasıyla hile, bug ve sunucu hataları mevcut (sık sık oyundan atıyor). eğer oyunu ciddiye alıp rekabetçi biçimde oynarsanız her girişinizde alt+f4 çekmemek mümkün değil. chill bir oyun ve o şekilde oynanmalı!
Publicada el 25 de agosto de 2020. Última edición: 26 de noviembre de 2020.
9.2 h registradas
oyun eskidi artık daha güzel örnekleri var ancak bedava olduğu için oynanır
9.2 h registradas
çok kısa olması tek kötü yönü.
oyun akıyor zaten 10 saate bitiyor ama size çok güzel bir deneyim bırakıyor
Nadie ha calificado esta reseña como útil todavía
34.3 h registradas (14.4 h cuando escribió la reseña)
Favori oyunum değil ama ilk 10 da
Herkes oynamalı