Produse

Recenzii recente de oguzpsm

< 1  2 >
Se afișează 1-10 din 11 intrări
O persoană a considerat această recenzie utilă
120.2 ore înregistrate (10.5 ore pâna la publicarea recenziei)
ONLİNE'NİN PTW OLMASI İÇİN YAYINDA YAPIMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ANNESİNİN AMINI YARA YARA SİKEYİM ORUSPU COCUKLARI. TÜM KONAMİ ÇALIŞANLARININ VE LİMİTED ŞİRKETLERİNİN AMINA KOYAYIM HEPİNİZ ORUSPU ÇOCUĞUSUNUZ
Postat 18 septembrie 2020.
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
291.6 ore înregistrate (18.2 ore pâna la publicarea recenziei)
oynamak isteyenler arkadas eklesinnnnnnnn
Almadan önce çok şüphem vardı beğenmeyeceğime dair fakat oyun tek kelimeyle süper ötesi. Bi kere yüzlerce araç var ve her ay yenileri geliyor yani oyun sürekli canlı. Harita çok büyük GTA V ile kapıştırılamaz bile bir ucundan bir ucuna gitmek minimum 3 saat.
Ben daha hiçbir eksi yönünü göremedim para kasmak sıkıntı değil araçlar çok güzel yarış çeşitliliği çok fazla. İndirimdeyken alınması zorunlu oyunlardan.
Postat 31 mai 2020. Editat ultima dată 1 iunie 2020.
2 oameni au considerat această recenzie utilă
933.9 ore înregistrate (442.3 ore pâna la publicarea recenziei)
Artıları :
Grafikler Ve Araç Mekanikleri Güzel. Yanınızda Sağlam Takım Arkadaşları Var İse Kolayca Rütbe Atlarsınız. Maçlar Zaten 5 Dakika, Kaybetseniz Bile Eğlenmeye Çalışıyorsunuz.
Eksileri :
Rocket Pass Hem Pahalı , Hem De İçindekiler Kötü
10 Maç Kazansanız Atlayamadığınız Rütbeyi , 1 Maç Kaybedince Düşebilirsiniz. Her şeye Hazırlıklı Olun.
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
116.9 ore înregistrate (115.0 ore pâna la publicarea recenziei)
Modlarıyla Beraber Oynarsanız Tadından Yenmez. Ben Ottoman Mod İle Oynuyorum Ve Aşırı Sarıyor. İndirimde Kaçırılmaması Gereken, Yıllardır 2.'sini Beklediğimiz Oyun...
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
1,997.0 ore înregistrate (677.2 ore pâna la publicarea recenziei)
İlk Başta Online'deki Canavarlara alışmakta Zorlanacaksınız. Sizi İyi Anlıyoruz, Bizler de O Yollardan Geçtik :) Kendinize Sağlam Bir Ekip Bulup Oyunun Tadını Çıkarmaya Çalışın.
2 oameni au considerat această recenzie utilă
165.6 ore înregistrate (17.8 ore pâna la publicarea recenziei)
Efsane Strateji Oyunu . Yeni Çıktı Buralar Değerlenir . Sadece yeni gelen devrim Özelliği imparatorluğu çok sıkıştırıyor ..
Postat 3 decembrie 2018.
O persoană a considerat această recenzie utilă
42.5 ore înregistrate (1.7 ore pâna la publicarea recenziei)
Yerli yersiz iğrenç kasmalar ve boktan bir mekanik ile pubg farkı yaşamak isteyenler 70 tl yerine 45 tl kazıklanarak bunu oynasın
Postat 22 iunie 2018.
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
372.0 ore înregistrate (262.0 ore pâna la publicarea recenziei)
Arkadaşınız yoksa cidden fazla zevk alamazsnız . sizi havada yerden yere vuran hilelerin tadını çıkarın . sonra 2 arkadasınızla beraber playlist oynayın . haritalarda birbirinizi trolleyin . acımak yok . sonra deathmatch te başkalarına karşı kapışın . soygun yapın ve para kazanın ve sonrada level kasarak yeni arabalar alın . arkadaşla oynarsanız zevki 2 katına cıkar benden tavsiye
Postat 16 august 2017. Editat ultima dată 7 iulie 2018.
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
74.4 ore înregistrate (8.7 ore pâna la publicarea recenziei)
(A)

Herkes o yok bu yok yazıp yazıp durmuşta, adı üstünde NTW Fransa tarihinin Napolyon dönemini konu alan video oyunu. Adamlar Napolyon üzerine kurmuş oyunu, neyin tribindesiniz?

Oyun şahane 100 saat rahat korsanım vardır, ama indirimde kaçıramadım. Modları da oyunu oynatıyor, örneğin Great War modu.. I. Dünya Savaşı'nı olduğu gibi önümüze sunan mod mevcut, Amma velakin ETW'nin özelliklerinden bir kaç özellik NTW'de yok. Olsun, senaryo bazlı oynarsanız gerek duymazsınız da. Son olarak diplomacy bok gibi diyenlere, eğer Napolyon ile oynuyorsanız zaten tüm dünyaya karşı savaşacaksınız! Bu da tarih bilginizin yerlerde olduğunuzu gösterir, zaten başka devletlerle oynayınca anlayacaksınız diplomacy'nin zayıf olup olmadığını.. Her neyse uzattık, herkese iyi oyunlar. Alın oynayın uzun zaman götürür sizi..
Postat 4 august 2017.
O persoană a considerat această recenzie utilă
1,664.1 ore înregistrate (1,339.5 ore pâna la publicarea recenziei)
Recenzie CS:GO
1000 LERCE SAATLİK TECRÜBEMLE ALMAMANIZI TAVSİYE EDERİM PİŞMANLIKTIR HER OYUNDA RUS HERYERDELER , AYNI ZAMANDA HER YER HİLE ÇOK BOKTAN BİR RANK SİSTEMİ . 24 TL YE GİDİN KENDİNİZE İNDİRİMDEN DAHA KALİTELİ OYUNLAR ALIN, BUNU ALMAYIN , PİŞMAN OLMAYIN
Postat 11 iunie 2017.
< 1  2 >