GRUP STEAM
Steam Labs SteamLabs
GRUP STEAM
Steam Labs SteamLabs
1,939
ÎN JOC
11,718
ONLINE
Creat la
29 mai, 2019
DESPRE Steam Labs

Experemi... Experimet... Experiments!

Every year, we create dozens of experiments around discoverability, video, machine learning, and more. You know who we thought might enjoy seeing them? Everyone.

For the first time, you can try, share, and break our features in early development, then share your feedback with us here in the discussions.

Steam Labs
DISCUȚII POPULARE
VEZI TOATE (23)
ANUNȚURI RECENTE
Experimentul 14: actualizarea listei de descoperiri
Ce este lista de descoperiri Steam?
Lansată inițial în 2014, lista de descoperiri Steam le oferă jucătorilor posibilitatea de a parcurge o listă personalizată de titluri recomandate, unul câte unul. Până astăzi, 115 milioane de jucători au utilizat lista de descoperiri Steam, iar astfel au fost vizualizate în total 18 miliarde de pagini de magazin.

Ce noutăți aduce acest experiment?
Actualizarea de astăzi facilitează vizualizarea informațiilor esențiale ale fiecărui joc și parcurgerea mai rapidă a listei de descoperiri.Iată principalele modificări aduse de această actualizare:
 • Posibilitatea de a deschide lista de descoperiri fără a părăsi pagina pe care te afli.
 • Prezentarea informațiilor esențiale ale fiecărui joc a fost simplificată pentru a-ți crea o idee despre jocurile prezentate.
 • Acum poți vizualiza de ce un joc îți este recomandat în mod specific. De exemplu, poate ai prieteni care joacă titlul respectiv sau acesta este similar altor jocuri pe care le joci.
 • Printr-o simplă apăsare de buton, poți adăuga un joc in lista de dorințe sau vizualiza pagina de magazin completă a jocului pentru mai multe informații.
 • Poți ignora jocurile care nu sunt pe gustul tău. Dacă ignori un joc, nu îți vom mai afișa jocul respectiv pe viitor.

Actualizarea aceasta vine cu un mod nou-nouț de prezentare pentru lista de descoperiri, dar asta nu e tot. Lansăm această actualizare în cadrul laboratoarelor Steam, deoarece ne dorim să primim feedback pentru a putea îmbunătăți acest format nou și funcțiile pe care acesta le include.

Mai avem alte funcționalități la care lucrăm și pe care intenționăm să le lansăm în viitor:
 • În curând... o nouă modalitate de afișare a listei de descoperiri pe pagina principală Steam.
 • În curând... deschiderea unei liste de descoperiri din cadrul oricărei pagini de magazin.
 • În curând... un design optimizat pentru toate tipurile de ecrane, de la monitoarele de desktop până la ecranele telefoanelor mobile și tabletelor.
 • În curând... compatibilitate deplină pentru interfața de gamepad a dispozitivului Steam Deck.

De ce tocmai acum?
Lucrăm de ceva timp la îmbunătățirea mai multor secțiuni de pe Steam, astfel încât acestea să poată fi manipulate cu ușurință indiferent de tipul de dispozitiv, fie că vorbim de desktopuri, telefoane mobile, tablete, iar acum Steam Deck. În cazul listei de descoperiri, am ajuns la concluzia că trebuie să reproiectăm modul în care aceasta funcționează, pentru a facilita navigarea pentru o varietate de dispozitive și a îmbunătăți experiența generală.


Despre laboratoarele Steam
În fiecare an, creăm noi experimente care au la bază noi moduri de descoperire, videoclipuri, învățarea automată și multe altele. Și ai idee pentru cine concepem aceste experimente? Ei bine, pentru întreaga comunitate.

Prin intermediul experimentelor din cadrul laboratoarelor Steam, poți încerca, distribui sau identifica diverse erori pentru noile caracteristici, pe parcurs ce noi analizăm care sunt elementele pe care le putem păstra și care sunt cele de care ne putem lipsi. Împărtășește-ți părerile cu dezvoltatorii și designerii care lucrează la aceste caracteristici și contribuie la modelarea viitorului Steam.

Descoperă toate experimentele din cadrul laboratoarelor Steam sau spune-ne părerea ta în cadrul forumurilor de discuții ale laboratoarelor Steam.

Experimentul 13: actualizarea caruselului principal
 • Au fost simplificate animațiile din zona caruselului principal.
 • A fost adăugat un buton pentru dezactivarea trailerelor care altfel rulează automat în această zonă.
 • S-a acordat prioritate articolelor aflate la reducere în cadrul articolelor aflate în secțiunea ÎN LISTA TA DE DORINȚE.
 • Pentru consecvență, au fost actualizate toate centrele de conținut din magazin și au fost introduse mai multe file și secțiuni relevante în tot magazinul.

2,817 comentarii
60hz🔛™ 11 aug. @ 13:10 
Hello guys i have a little items for Trade anything you want, press link for trade thanks!❤ :
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=441217522&token=D0RzWcqc
❤any❤
❤Trade❤
❤Offer❤
❤CSGO❤
Mr.X 9 aug. @ 13:27 
j
BROLY RAIVOSO - DBL GEEK 6 aug. @ 20:51 
Bem melhor
FXdoge 6 aug. @ 7:45 
Ы
4Asby 2 aug. @ 16:06 
J
VEZI TOATE (59,951)
MEMBRII GRUPULUI
Administratori
1,939
ÎN JOC
11,718
ONLINE
7,110 DISCUTĂ
Alătură-te discuției
Creat la
29 mai, 2019