GRUP STEAM
Steam Labs SteamLabs
GRUP STEAM
Steam Labs SteamLabs
4,135
ÎN JOC
20,418
ONLINE
Creat la
29 mai 2019
DESPRE Steam Labs

Experemi... Experimet... Experiments!

Every year, we create dozens of experiments around discoverability, video, machine learning, and more. You know who we thought might enjoy seeing them? Everyone.

For the first time, you can try, share, and break our features in early development, then share your feedback with us here in the discussions.

Steam Labs
DISCUȚII POPULARE
VEZI TOT (24)
ANUNȚURI RECENTE
Am lansat: o experiență de cumpărături personalizată cu ajutorul noilor pagini cu etichete, genuri și categorii
Centrele din magazin
Actualizarea aceasta vine cu modificări de amploare în ceea ce privește navigarea în funcție de etichete, genuri, categorii și tematici pentru întregul magazin Steam. Aceste centre noi din magazin au fost testate și refăcute cu ajutorul feedbackului primit de la jucători în perioada scursă de la lansarea ca experiment din luna noiembrie 2021.

Explorarea ofertelor (căutarea fațetată)
Una dintre cele mai puternice funcționalități noi ale centrelor pentru magazin constă într-un set de filtre și opțiuni de sortare oferite de secțiunea „căutare fațetată” de pe fiecare pagină. Lansate inițial drept experiment în cadrul laboratoarelor Steam în luna decembrie 2020, aceste instrumente au devenit o modalitate importantă de a explora în profunzime întregul catalog Steam în cadrul noilor centre din magazin.

Citește postarea completă de pe blogul Steam

Experimentul 14: actualizarea listei de descoperiri
Ce este lista de descoperiri Steam?
Lansată inițial în 2014, lista de descoperiri Steam le oferă jucătorilor posibilitatea de a parcurge o listă personalizată de titluri recomandate, unul câte unul. Până astăzi, 115 milioane de jucători au utilizat lista de descoperiri Steam, iar astfel au fost vizualizate în total 18 miliarde de pagini de magazin.

Ce noutăți aduce acest experiment?
Actualizarea de astăzi facilitează vizualizarea informațiilor esențiale ale fiecărui joc și parcurgerea mai rapidă a listei de descoperiri.Iată principalele modificări aduse de această actualizare:
  • Posibilitatea de a deschide lista de descoperiri fără a părăsi pagina pe care te afli.
  • Prezentarea informațiilor esențiale ale fiecărui joc a fost simplificată pentru a-ți crea o idee despre jocurile prezentate.
  • Acum poți vizualiza de ce un joc îți este recomandat în mod specific. De exemplu, poate ai prieteni care joacă titlul respectiv sau acesta este similar altor jocuri pe care le joci.
  • Printr-o simplă apăsare de buton, poți adăuga un joc in lista de dorințe sau vizualiza pagina de magazin completă a jocului pentru mai multe informații.
  • Poți ignora jocurile care nu sunt pe gustul tău. Dacă ignori un joc, nu îți vom mai afișa jocul respectiv pe viitor.

Actualizarea aceasta vine cu un mod nou-nouț de prezentare pentru lista de descoperiri, dar asta nu e tot. Lansăm această actualizare în cadrul laboratoarelor Steam, deoarece ne dorim să primim feedback pentru a putea îmbunătăți acest format nou și funcțiile pe care acesta le include.

Mai avem alte funcționalități la care lucrăm și pe care intenționăm să le lansăm în viitor:
  • În curând... o nouă modalitate de afișare a listei de descoperiri pe pagina principală Steam.
  • În curând... deschiderea unei liste de descoperiri din cadrul oricărei pagini de magazin.
  • În curând... un design optimizat pentru toate tipurile de ecrane, de la monitoarele de desktop până la ecranele telefoanelor mobile și tabletelor.
  • În curând... compatibilitate deplină pentru interfața de gamepad a dispozitivului Steam Deck.

De ce tocmai acum?
Lucrăm de ceva timp la îmbunătățirea mai multor secțiuni de pe Steam, astfel încât acestea să poată fi manipulate cu ușurință indiferent de tipul de dispozitiv, fie că vorbim de desktopuri, telefoane mobile, tablete, iar acum Steam Deck. În cazul listei de descoperiri, am ajuns la concluzia că trebuie să reproiectăm modul în care aceasta funcționează, pentru a facilita navigarea pentru o varietate de dispozitive și a îmbunătăți experiența generală.


Despre laboratoarele Steam
În fiecare an, creăm noi experimente care au la bază noi moduri de descoperire, videoclipuri, învățarea automată și multe altele. Și ai idee pentru cine concepem aceste experimente? Ei bine, pentru întreaga comunitate.

Prin intermediul experimentelor din cadrul laboratoarelor Steam, poți încerca, distribui sau identifica diverse erori pentru noile caracteristici, pe parcurs ce noi analizăm care sunt elementele pe care le putem păstra și care sunt cele de care ne putem lipsi. Împărtășește-ți părerile cu dezvoltatorii și designerii care lucrează la aceste caracteristici și contribuie la modelarea viitorului Steam.

Descoperă toate experimentele din cadrul laboratoarelor Steam sau spune-ne părerea ta în cadrul forumurilor de discuții ale laboratoarelor Steam.

3.161 comentarii
52 19 apr. la 17:04 
123ыфв
Rimidalv0038 18 apr. la 13:49 
Anime (アニメ) is indeed just a name for Japanese cartoons.
Elvo 17 apr. la 8:42 
Feel free to add me:retrogaming:
👾 🅼 🅰❎👾 14 apr. la 13:25 
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬛⬛⬛⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬛🏻 ⬛⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬛⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬜⬜
⬜⬜⬛⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬛⬜
⬜⬛⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬛
⬜⬛⬜⬜🏻⬛🏻🏻🏻⬛🏻⬜⬜⬜⬛
⬜⬛⬜⬜🏻⬛🏻🏻🏻⬛🏻⬜⬜⬜⬛
⬜⬛⬜⬜🏻⬛🏻🏻🏻⬛🏻⬜⬜⬜⬛
⬜⬜⬛⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬜⬜
⬜⬜⬛⬜⬛🟦🟦🟦🟦🟦⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬜⬛🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦⬛⬜⬛
⬜⬛⬛⬛🟦🟦🟦🟦🟦🟦🟦⬛⬛⬛
⬛🏻🏻⬛🟦🟦🟦🟨🟦🟦🟦⬛🏻🏻⬛
⬛🏻🏻⬛🟪🟪🟨🟪🟨🟪🟪⬛🏻🏻⬛
⬜⬛⬛⬜⬛🟦🟨🟦🟦🟦⬛⬜⬛⬛
⬜⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛🏻🏻🏻🏻⬛⬜⬛🏻🏻🏻🏻⬛⬜⬜
⬜⬛🏻🏻🏻🏻⬛⬜⬛🏻🏻🏻🏻⬛⬜⬜
󠁳⁧⁧ m0 11 apr. la 8:34 
:scary: hey dear feel free to add me all pls <3 :scary:
GeForce 11 apr. la 2:04 
Hi :csgostar:
VEZI TOT (61,822)
MEMBRII GRUPULUI
Administratori
4,135
ÎN JOC
20,418
ONLINE
7,205 DISCUTĂ
Alătură-te discuției
Creat la
29 mai 2019