STEAM-GROEP
Steam Labs SteamLabs
STEAM-GROEP
Steam Labs SteamLabs
3,644
IN SPEL
19,003
ONLINE
Opgericht
29 mei 2019
OVER Steam Labs

Experemi... Experimet... Experiments!

Every year, we create dozens of experiments around discoverability, video, machine learning, and more. You know who we thought might enjoy seeing them? Everyone.

For the first time, you can try, share, and break our features in early development, then share your feedback with us here in the discussions.

Steam Labs
POPULAIRE DISCUSSIES
RECENTE AANKONDIGINGEN
Nu beschikbaar: een gepersonaliseerde winkelervaring met nieuwe pagina's voor tags, genres en categorieën
Winkelhubs
Deze update brengt grote veranderingen voor de verschillende overzichtpagina's in de Steam-winkel waarmee je kunt bladeren op tags, genres, categorieën en thema's. Deze nieuwe winkelhubs zijn de afgelopen maanden getest en verbeterd met behulp van feedback van spelers, nadat ze aanvankelijk in november 2021 als experiment werden geïntroduceerd.

Uitverkopen verkennen (oftewel Facetten doorbladeren)
Een van de krachtigste nieuwe functies van de winkelhub is het aanbod van filters en sorteeropties, te vinden in de sectie 'Facetten doorbladeren' bovenaan iedere pagina. Deze hulpmiddelen, aanvankelijk in december 2020 geïntroduceerd als experiment in de Steam-laboratoria, spelen nu een centrale rol bij het verkennen van de hele Steam-catalogus via de nieuwe winkelhubs.

Het volledige blogbericht lezen

Experiment 14: update van de ontdekkingswachtrij
Wat is de Steam-ontdekkingswachtrij?
De Steam-ontdekkingswachtrij werd in 2014 gelanceerd en geeft spelers de mogelijkheid om hun persoonlijke aanbevelingen één voor één te bekijken. Op dit moment is de Steam-ontdekkingswachtrij al door 115 miljoen spelers gebruikt, met een totaal aantal van 18 miljard geopende winkelpagina's.

Wat is er nieuw aan dit experiment?
De update van vandaag zorgt ervoor dat belangrijke informatie over ieder spel overzichtelijker wordt weergegeven en maakt het makkelijker dan ooit om snel alle aanbevelingen te bekijken.De belangrijkste punten van deze update:
  • De wachtrij openen zonder de pagina die je bekijkt te verlaten.
  • Eenvoudigere weergave van belangrijke informatie over ieder spel, om je een voorproefje te geven van wat voor spel het is.
  • Je kunt nu zien waarom een spel voor jou is geselecteerd. Misschien spelen je vrienden het spel bijvoorbeeld of lijkt het op andere spellen die je speelt.
  • Spellen toevoegen aan je verlanglijst met een enkele klik of de volledige winkelpagina bekijken voor meer informatie over het spel.
  • Spellen negeren die je niet interesseren. We zorgen ervoor dat je ze niet meer te zien krijgt.

Deze update geeft je ontdekkingswachtrij een heel nieuw uiterlijk, maar we zijn er nog niet klaar mee. We brengen de update via de Steam-laboratoria uit omdat we je feedback willen hebben om de nieuwe indeling en bijbehorende functies verder te kunnen verbeteren.

De volgende functies kun je in de toekomst nog verwachten:
  • Binnenkort: een nieuwe wachtrijweergave op de Steam-startpagina.
  • Binnenkort: de nieuwe wachtrij vanaf iedere winkelpagina openen.
  • Binnenkort: geoptimaliseerd voor alle schermformaten, van desktop tot mobiel en tablet.
  • Binnenkort: volledige ondersteuning voor de gamepad-gebruikersinterface op Steam Deck.

Waarom nu?
We werken constant aan updates voor allerlei onderdelen van Steam om betere prestaties te bieden op een groeiend aantal apparaten, waaronder desktops, mobiele apparaten, tablets en nu de Steam Deck. We hebben daarbij geconstateerd dat de ontdekkingswachtrij verbeterd kon worden, met een betere navigatie op verschillende apparaten en een betere gebruikservaring in het algemeen.


Over de Steam-laboratoria
Elk jaar voeren we weer nieuwe experimenten uit met zoeken, video, machinelearning en meer. Dus we dachten: wie zou die misschien wel eens willen bekijken? Antwoord: iedereen.

Met de experimenten van de Steam-laboratoria krijg je de kans om potentiële nieuwe functies te proberen, te delen en te breken, zodat wij kunnen bepalen wat we willen houden en wat de prullenbak in kan. Deel je feedback met de ontwikkelaars en ontwerpers die aan deze functies werken en help mee om de toekomst van Steam vorm te geven.

Bekijk alle experimenten op de pagina van de Steam-laboratoria of laat je feedback achter op de discussiefora van de Steam-laboratoria

2,985 opmerkingen
✧Самуэлько✧ 26 mrt om 10:11 
12:eaglegrin:
Who's can gift re4 remake for me ?
󠀡󠀡N01ZEC 22 mrt om 15:44 
After a long wait, Counter Strike 2 is here!
Hope you guys got the invite and happy gaming!


Checkout: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2950765393
Artwork: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2950784717
Divine 22 mrt om 14:31 
💖 Feel Free to add me 💖
Argentuc 20 mrt om 2:14 
Me agregas? : :heart3:
ALLES WEERGEVEN (60,333)
GROEPSLEDEN
3,644
IN SPEL
19,003
ONLINE
7,215 IN CHAT
Meechatten
Opgericht
29 mei 2019