Products

Showing 1-10 of 15 entries
2 people found this review helpful
2 people found this review funny
9.0 hrs on record
Hikayesi çocukca ve amatör.Güzel olan 2 şey var grafikleri ve aksiyonlu bölümleri.Ben mal olduğum için para verdim siz benim gibi mal olmayın 5 kuruş etmez
Posted July 27.
0.4 hrs on record
CALL OF DUTY'E 2000 TL VERİRİM AMA BU OYUNA 1 KURUŞ VERMEM GÖRDÜĞÜM EN REZİL RÜSVA BATTLEFİELD OYUNU VURUŞ HİSSİYATI YOK GİBİ BİR ŞEY SANKİ ZULA OYNUYORUM AMK KISACASI ALMAYIN YARRAK KÜREK BİR OYUN OLMUŞ
Posted October 21, 2023.
6 people found this review helpful
1 person found this review funny
68.6 hrs on record (67.6 hrs at review time)
Her şeyiyle harika.Ama Atlantis'e girmek için DLC'ye ihtiyacımız olmasına rağmen neden bize Atlantis görevlerini yaptırıyosunuz olm sakat mısınız siz ?
Posted July 12, 2023. Last edited July 12, 2023.
23 people found this review helpful
2 people found this review funny
494.1 hrs on record (48.0 hrs at review time)
SPOILER OLMAYAN SPOILER

Bu oyunu 2 kere bitireceksiniz :)
Posted April 26, 2023.
1 person found this review helpful
28.9 hrs on record (27.9 hrs at review time)
23 SENE ÖNCESİNİN GÜNÜMÜZE HARİKA BİR MODERNİZASYONUDUR BU OYUN

15 sene boyunca verilen uğraş.Grafikleri,senaryosu,müzikleri,oynanışı... Her şeyi muazzam.Oyunun ilk bölümlerine bakacak olursak pek de bir şey diyemeyiz HL1'in Remake'i işte. Pek de bir sürpriz yok.Ama ilerledikçe orijinale sadık kalarak yerleştirilen yeni diyaloglar,eskilere göndermeler,hele biraz sabırlı olup çevreyi dinlerseniz senaryoya dair yeni detaylar mevcut.Müziklere gelecek olursak Half-Life 1'in müzikleri daha hareketli ve enerjikken Black Mesa'da yer yer daha dramatik müzikler olabiliyor. Bence Black Mesa'nın müzikleri Half-Life 1'e nazaran daha önde.Oyunun mekanikleri,oynanışı ve temposu ilk oyundaki gibi hala yüksek tempoda.Buraya kadar söylenebilecekler bunlar.Bu oyuna dair en büyük farklılık aslında XEN bölümünde.

XEN

Aslında Valve,Half-Life 1'i yaparken XEN bölümünü daha uzun ve detaylı yapmak istemiş.Ama oyunun çıkışını geciktirmemek adına XEN aceleye gelmiş ve olması gerekenden çok daha kısa sürmüş.Aslında Half-Life'daki XEN tecrübesi ilk oyunda değil burada. XEN bölümü Black Mesa geliştiricileri tarafından aceleye getirilmeden 5 senede tamamlanıp ücretsiz olarak (BAKIN ÜCRETSİZ DİYORUM ŞİMDİ YENİ OYUNLAR YARRRAK KÜREK DLCLERE DÜNYANIN PARASINI İSTİYOR) oyuna eklendi.

Lambda Complex'indeki portala atlayıp XEN'e ışınlandığımızda bizi yepyeni bir dünya karşılıyor.Bütün XEN bölümleri için görsel şölen denilebilir.Sanki Valve Half-Life 3'ü yapmış da içine XEN'i de koymuş gibi hissettiriyor.XEN'i adım adım keşfedip senaryoya dair yepyeni şeyler de öğrenebilirsiniz.XEN bambaşka bir dünya.Görsel efektleri gerçekten sizi oturup bazen manzarayı izlemeye itiyor.Peki XEN'in eksik noktaları yok mu ? Tabi ki var.XEN'e dair en bıktırıcı şey bitmek bilmeyen bulmacaları.Yani tamam Half-Life oyunlarında bulmacalar olmazsa olmazdır ama bir noktadan sonra ana avrat söverek fiş,priz,kablo arıyorsunuz.Hele taşıma bandı olan bölümlerde oyunun yapımcılarının ölmüşlerini elden geçirdiğim anları hiç unutmayacağım gibi. XEN bölümündeki tek problem bulmacaların gereğinden fazla uzatılması ve oyuncunun mental olarak yorulması.Aynı makineden 5 tane çalıştırmak için çok benzer bir bulmacayı 5 farklı şekilde çözüyoruz mesela.Ulan biz XEN'e ışınlanmak için bile 2 tane siloya su doldurduk biraz abartmamış mısınız sizce de Crowbar Collective ? Bunun dışında atmosfere tam anlamıyla kendinizi kaptırabiliyosunuz.Müzikler işini gayet iyi yapıyor.Hele en sonda boss fight yaparken görsel efektler ve müzik fazlasıya oyuncuyu etkiliyor.

Toparlayacak olursak ;Black Mesa, Half-Life 1'in kusursuz bir Remake'i. Hatta oyun tarihinin en iyi Remake'i. Bakın Remastered demiyorum Remake diyorum ikisi birbirinden çok farklı şeyler.Sadece, Crowbar Collective XEN bölümünü yaparken bulmacanın ayarını biraz fazla kaçırmış.İndirimlerde 15 TL gibi bir fiyata böyle bir oyun var ve umarım alınır mı diye sormuyorsundur.

OYNANIŞ 9/10
MÜZİKLER 10/10
SENARYO 10/10
GRAFİKLER VE GÖRSEL GÜZELLİK 10/10
Posted November 27, 2022. Last edited December 19, 2023.
No one has rated this review as helpful yet
3.3 hrs on record (2.9 hrs at review time)
yüksek tempoda vur,kır,parçala.İster kafa ez ister motorlu testereyle zombileri ortadan ikiye yar.Sinire strese 10 numara şifa.
Posted November 26, 2022.
No one has rated this review as helpful yet
15.7 hrs on record (10.6 hrs at review time)
Senaryosu leş gibi.Bütün oyun boyunca bir karının peşinde koşuyoruz nerdeyse aq.Oynanış mekanikleri,karakterimizin parkurcu olması,oyunda çok fazla eşya olması ve fight efektleri gayet güzel.Oynaması keyifli.
Posted December 16, 2021.
No one has rated this review as helpful yet
13.6 hrs on record (13.4 hrs at review time)
BU AMK OYUNU ÖYLE Bİ ŞEYDİR Kİ DÜŞMANINIZ SİZİ ELİNDE 10 KGLIK AĞIR MAKİNELİ TÜFEK VARKEN ZIPLAYARAK VURABİLİR.
Posted January 17, 2020.
1 person found this review funny
4.4 hrs on record (0.7 hrs at review time)
Bu çinliler ilk defa bir şeyi güzel yapmış.
Posted July 2, 2019.
2 people found this review helpful
1,698.8 hrs on record (584.8 hrs at review time)
EFSANE.1000 lira olsa yine alırım.HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALIN.
Posted November 25, 2017. Last edited November 22, 2018.
< 1  2 >
Showing 1-10 of 15 entries