Products

< 1 ... 7  8  9  10 >
Showing 81-90 of 91 entries
3 people found this review helpful
107.6 hrs on record
Kendi özgü evreni, hikayenin derinliği. Dönemine damga vuran oyunlardan biri. Oturup hikayesini okumaya başladığımda kendimi kitap okur gibi bulduğum merak uyandıran bir evren. Role play çok ağır işlenir. Ana hikayede ilerleyişinizde karşılaştığınız karakterlerin iç dünyasını bırakın yan karakterlerde bile gezerken eğlendim. Oyunu bitirdiğinizde dahi modlarla eğlenebileceğiniz yada bir şeyleri iyileştirebileceğiniz modlar mevcut. Role play sistemini sevenlerin ömründe oynaması gereken oyunlar listesindedir. 8,4/10
Posted September 8, 2016. Last edited April 25, 2021.
2 people found this review helpful
1,651.0 hrs on record (671.7 hrs at review time)
Nasıl bedava lan bu oyun?
Posted July 29, 2016. Last edited April 24, 2021.
197.4 hrs on record
Askeri simulasyon tek başınıza zerre kesmez tekseniz almayın. Tanıdıklarınızda bir süredir oynuyorsa alın bir süre götürür sizi
Posted October 31, 2015. Last edited June 23, 2019.
No one has rated this review as helpful yet
549.2 hrs on record (495.8 hrs at review time)
eskirmi arkadaş alın oynayın bir sonraki serisinide her ne olursa eşşek gibi alacağız biliyoruz iyi oyunlar
Posted October 31, 2015. Last edited November 25, 2018.
6.0 hrs on record
Klasik her hafta dizi bölümü çıkar gibi oyun çıkaran activision firması baydı sıktı. Paranın kokusunu alınca hintlilerin nüfusu gibi çoğalttınız seriyi. Almayın yaşatmayın artık kabak tadı veriyor.
Posted March 21, 2015. Last edited April 24, 2021.
0.3 hrs on record
seveni çok var küfretmeyin oyundan nefret ettim.
Posted July 10, 2014. Last edited June 23, 2019.
86.9 hrs on record
3 kere bitirdim ah Edward Kenway son sahnesini hala unutmam hüzünlendirdin yine. Oyun diğerlerinden çok farklı bir Assassins Creed oyunu pek sessiz sedasız değilde paldır küldür her yere girip kesip biçip kıyım yapmak isteyeceğiniz bir karakteriniz var oyunda alın oynayın oynatın.
Posted July 3, 2014. Last edited June 23, 2019.
161.0 hrs on record
Zamanında doğru ellerde olsaydı ortalığı kasıp kavuracakken yanlış eller yüzünden ziyan olan bir oyun...
ilk çıktığı zamanlar aldım o buglarla oynaması bile zevkli gelmişti çok sorunluydu ama be, grupça arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz öyle tadını alabileceğiniz bir oyun 99 tl ye tabikide değmez max fiyat 50-60 tl eder indirim yakalarsanız iyi alın arkadaşlarınızla tek başınıza almayın indirimde görsenizde
Posted July 3, 2014. Last edited May 31, 2019.
3 people found this review helpful
17.0 hrs on record
Size kısaca şunu söyleyeyim herhangi birisine sorun size korku oyunu saysın 4-5 tane sayar ilk 3 oyun outlast 1-dlc-2. Diyeceklerim bu kadar.
Posted July 3, 2014. Last edited April 24, 2021.
2 people found this review helpful
501.4 hrs on record (499.7 hrs at review time)
İlk zamanları adını çokça duyurmuş şirketi dahi batmaktan kurtarmış bir oyun. Eskiden güzeldi heleki arkadaşlarınızla planlarınızı oluşturup banka soymanız tadından yenmezdi. Fakat artık cacık tadı veriyor. Her yer hileci kaynıyor. Oynayan hala varmıdır bilmiyorum bende sanırım 2017 gibi bıraktım oyunu niye şimdi inceleme yazıyorum bilmiyorum. Şöyle diyeyim şirketin tek ayağı buydu başındaki adam biraz paracı ve iş bilmez birisi. Bu oyunada bu kadar sarılıyorlar bakınca değmez diyorsunuz. VR tadının çıkacağını düşünüyorum. Fakat Türkiye burası ne arar vr pazarda ?
Posted July 3, 2014. Last edited April 24, 2021.
< 1 ... 7  8  9  10 >
Showing 81-90 of 91 entries