Produse

< 1 ... 7  8  9  10 >
Se afișează 81-90 din 91 intrări
3 oameni au considerat această recenzie utilă
107.6 ore înregistrate
Kendi özgü evreni, hikayenin derinliği. Dönemine damga vuran oyunlardan biri. Oturup hikayesini okumaya başladığımda kendimi kitap okur gibi bulduğum merak uyandıran bir evren. Role play çok ağır işlenir. Ana hikayede ilerleyişinizde karşılaştığınız karakterlerin iç dünyasını bırakın yan karakterlerde bile gezerken eğlendim. Oyunu bitirdiğinizde dahi modlarla eğlenebileceğiniz yada bir şeyleri iyileştirebileceğiniz modlar mevcut. Role play sistemini sevenlerin ömründe oynaması gereken oyunlar listesindedir. 8,4/10
Postat 8 septembrie 2016. Editat ultima dată 25 aprilie 2021.
2 oameni au considerat această recenzie utilă
1,651.0 ore înregistrate (671.7 ore pâna la publicarea recenziei)
Nasıl bedava lan bu oyun?
Postat 29 iulie 2016. Editat ultima dată 24 aprilie 2021.
197.4 ore înregistrate
Askeri simulasyon tek başınıza zerre kesmez tekseniz almayın. Tanıdıklarınızda bir süredir oynuyorsa alın bir süre götürür sizi
Postat 31 octombrie 2015. Editat ultima dată 23 iunie 2019.
Nimeni nu a considerat această recenzie utilă încă
549.2 ore înregistrate (495.8 ore pâna la publicarea recenziei)
eskirmi arkadaş alın oynayın bir sonraki serisinide her ne olursa eşşek gibi alacağız biliyoruz iyi oyunlar
Postat 31 octombrie 2015. Editat ultima dată 25 noiembrie 2018.
6.0 ore înregistrate
Klasik her hafta dizi bölümü çıkar gibi oyun çıkaran activision firması baydı sıktı. Paranın kokusunu alınca hintlilerin nüfusu gibi çoğalttınız seriyi. Almayın yaşatmayın artık kabak tadı veriyor.
Postat 21 martie 2015. Editat ultima dată 24 aprilie 2021.
0.3 ore înregistrate
seveni çok var küfretmeyin oyundan nefret ettim.
Postat 10 iulie 2014. Editat ultima dată 23 iunie 2019.
86.9 ore înregistrate
3 kere bitirdim ah Edward Kenway son sahnesini hala unutmam hüzünlendirdin yine. Oyun diğerlerinden çok farklı bir Assassins Creed oyunu pek sessiz sedasız değilde paldır küldür her yere girip kesip biçip kıyım yapmak isteyeceğiniz bir karakteriniz var oyunda alın oynayın oynatın.
Postat 3 iulie 2014. Editat ultima dată 23 iunie 2019.
161.0 ore înregistrate
Zamanında doğru ellerde olsaydı ortalığı kasıp kavuracakken yanlış eller yüzünden ziyan olan bir oyun...
ilk çıktığı zamanlar aldım o buglarla oynaması bile zevkli gelmişti çok sorunluydu ama be, grupça arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz öyle tadını alabileceğiniz bir oyun 99 tl ye tabikide değmez max fiyat 50-60 tl eder indirim yakalarsanız iyi alın arkadaşlarınızla tek başınıza almayın indirimde görsenizde
Postat 3 iulie 2014. Editat ultima dată 31 mai 2019.
3 oameni au considerat această recenzie utilă
17.0 ore înregistrate
Size kısaca şunu söyleyeyim herhangi birisine sorun size korku oyunu saysın 4-5 tane sayar ilk 3 oyun outlast 1-dlc-2. Diyeceklerim bu kadar.
Postat 3 iulie 2014. Editat ultima dată 24 aprilie 2021.
2 oameni au considerat această recenzie utilă
501.4 ore înregistrate (499.7 ore pâna la publicarea recenziei)
İlk zamanları adını çokça duyurmuş şirketi dahi batmaktan kurtarmış bir oyun. Eskiden güzeldi heleki arkadaşlarınızla planlarınızı oluşturup banka soymanız tadından yenmezdi. Fakat artık cacık tadı veriyor. Her yer hileci kaynıyor. Oynayan hala varmıdır bilmiyorum bende sanırım 2017 gibi bıraktım oyunu niye şimdi inceleme yazıyorum bilmiyorum. Şöyle diyeyim şirketin tek ayağı buydu başındaki adam biraz paracı ve iş bilmez birisi. Bu oyunada bu kadar sarılıyorlar bakınca değmez diyorsunuz. VR tadının çıkacağını düşünüyorum. Fakat Türkiye burası ne arar vr pazarda ?
Postat 3 iulie 2014. Editat ultima dată 24 aprilie 2021.
< 1 ... 7  8  9  10 >
Se afișează 81-90 din 91 intrări