66
Products
reviewed
162
Products
in account

Recent reviews by PortRoyale

< 1  2  3  4  5  6  7 >
Showing 31-40 of 66 entries
10 people found this review helpful
174.6 hrs on record (103.3 hrs at review time)
Kingdom Come: Deliverance şu ana kadar oynadığım en iyi açık dünya oyunlarından birisi, Orta Çağ atmosferini heyecanlı ve sürükleyici bir hikaye eşliğinde mükemmel şekilde yaşatıyor. Oyun Bohemya'nın küçük bir kısmında geçiyor, fakat harita gayet geniş ve detaylı bir şekilde tasarlanmış, bir konumdan diğer konuma at üstünde seyahat ederken keyif alıyorsunuz. Karşılaşacağınız çok sayıda karakter var ve uzun senaryonun yanı sıra onlarca mini görev mevcut, görevlerin tamamını bitirmek 100 saatin üzerinde bir vakit alacaktır. Bitmek bilmeyen görevlerin yanı sıra karakterinizin çeşitli ihtiyaçları, geliştirebileceğiniz çok sayıda yetenek türü, farklı farklı silahlar, zırhlar, değerli eşyalar, yiyecekler, içkiler, atlar ve at ekipmanları vs. ile uğraşırken oyun sizi fazlasıyla meşgul ediyor. Dövüş sistemi başlarda zorlu görünüyor, fakat sisteme alıştıkça ve karakterinizi geliştirdikçe düello konusunda yenilmez hale geliyorsunuz. Oyunun bana göre tek kötü yanı optimizasyonun pek iyi yapılamamış olması, bunun haricinde oyun muazzam olmuş, keyifle oynatıyor kendisini. Türkçe dil seçeneği mevcut ve oyunun fiyatı kalitesine göre ucuz durumda, kesinlikle satın alınmasını ve oynanmasını tavsiye ederim.
Posted November 25, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 people found this review helpful
7.8 hrs on record
Early Access Review
Pek çok kişi geçmişte Swords and Sandals oynamıştır, o kadar eğlenceliydi ki saatlerce oynatıyordu kendisini. Warriors: Rise to Glory ise aynı oyunun yenilenmiş grafikler ile piyasaya sürülmüş ve ufak tefek yeni özellikler eklenmiş günümüz versiyonu diyebilirim. Kendi gladyatörünüzü yaratıyorsunuz ve sıra tabanlı bir şekilde arenada dövüşüyorsunuz, kazandıkça karakterinizi geliştiriyor ve her geçen maç daha zorlu rakiplerle eşleşiyorsunuz. Öldüğünüzde oğlunuz sayılan yeni bir karakterle devam edebilmeniz, eşyalarınızı kaybetseniz bile seviyenizin ve paranızın bir kısmının oğlunuza miras kalması oyuna eklenen en güzel özellik olmuş. Ben beğendim, çerezlik bir oyun ve boş vakitte eğlenmek için birebir, tavsiye ederim.
Posted November 24, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
8 people found this review helpful
16.5 hrs on record
1990'lı yılların Transport Tycoon'u alınmış ve grafikler günümüz teknolojisinde yenilenerek Transport Fever ismiyle oyun piyasaya sürülmüş. Taşımacılık sisteminin işleyişi ve oyunda aklınıza gelebilecek tüm özellikler tamamen aynı. Açıkçası yılların efsanesini bu şekilde tekrardan oynamak hoşuma gitti. Fakat 25 yıllık oyunda var olan kendi şirketini kurmak, rakip şirketlerin var olması ve onlarla yarışmak, şehirlerin gelişmesi için belediyelere maddi yardım yapmak vs. güzel özellikleri Transport Fever'da görememek üzdü beni, keşke ihmal edilmemiş olsalardı. Ama oyun genel itibariyle gayet güzel olmuş, ben beğendim. Simülasyon, taşımacılık, şehir yönetimi vs. tarz oyunları seven kişilerin hoşuna gidecek bir oyun, tavsiye ederim.
Posted November 24, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
14 people found this review helpful
32.2 hrs on record
Serinin ilk oyununu fazlasıyla beğenmiştim, şimdi hikayenin devam ettiği ikinci oyunu daha da fazla beğendim. Memurlarımız olaylara müdahale ederken seçimler üzerinden onları kontrol edebilmek güzel olmuş, ilk oyunda bu özellik az sayıda olayda mevcuttu, şimdi her olayda mevcut. Operasyonları sıra tabanlı bir şekilde oynayabiliyorsunuz, bu da güzel bir yeni özellik olmuş. Bunların yanı sıra alışveriş sistemi, çeşitli polis ekipmanları, memurların becerilerinin detaylandırması vs. güzel yenilikler olarak öne çıkıyor. Oyunun hikayesi, karşılaştığınız olaylar, her kararınızın farklı sonuçlara yol açması vs. çok iyi kurgulanmış bir oyun diyebilirim. Ayrıca hikayenin anlatıldığı çizimler, karakter seslendirmeleri ve oyun müzikleri de mükemmel olmuş. Güzel ve sürükleyici bir oyun, tavsiye ediyorum.
Posted November 7, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
4 people found this review helpful
41.2 hrs on record (39.8 hrs at review time)
Frostpunk şu ana kadar oynadığım en farklı şehir kurma oyunu diyebilirim. Sonsuz kış kapıya dayandığında hayatta kalan az sayıda insan jeneratörler çevresinde küçük şehir devletleri kuruyor, bizde farklı senaryolarda bu şehir devletlerini yönetmeye çalışıyoruz. Halkın ısınma ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak zor, huzursuzluğunu azaltmak ve umudunu yüksek tutmak daha da zor, fakat bir şekilde başarıyorsunuz. Oyunun grafikleri ve ses efektleri çok güzel olmuş, keşifler esnasında gösterilen çizimler de fazlasıyla hoş olmuş. Verilen parayı sonuna kadar hak eden bir oyun, atmosfer o kadar başarılı ki oynarken insanın içi donuyor. Ayrıca oyunda Türkçe dil seçeneği mevcut, kendi dilimde oynadığımda daha çok keyif aldım. Oynanmasını tavsiye ederim, iyi eğlenceler.
Posted October 9, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
1 person found this review helpful
27.5 hrs on record
Erken erişim ile oyunculara sunulduğu günlerden itibaren takip ettiğim bir oyundu Riot: Civil Unrest, piksel grafiklerine rağmen aksiyonu bol ve ses efektleri de güzel bir oyun diyebilirim. Geçmişte yaşanmış büyük gösterileri, protestoları, ayaklanmaları vs. konu alıyor. İsterseniz polis tarafı olarak, isterseniz de halk tarafı olarak oynayabiliyorsunuz oyunu. Fazla şiddet uygularsanız kaybedersiniz, fazla yumuşak olursanız yine kaybedersiniz, hangi tarafı oynuyorsanız oynayın orta noktayı bulmanız gerekiyor günün kazananı olabilmek için. Ben oyunu hem polis tarafı, hem halk tarafı olarak ikişer kez bitirdim, birkaç görevde zorlanmam haricinde de fazlasıyla keyif aldım oynarken. Eğlenceli bir oyun, tavsiye ederim.
Posted October 9, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 people found this review helpful
8.2 hrs on record (7.7 hrs at review time)
Kerbal Space Program çok sayıda kişinin övdüğü bir oyundu, denemek istedim. Kendi uzay programımızı yönetiyor, kendi uzay araçlarımızı yapıyor, verilen görevleri tamamlıyor ve galaksiyi keşfe çıkıyoruz. Fikir güzel, oyunun detaylı yapılmış olması daha da güzel, grafikler ve seslerde tatmin edici düzeyde. Fakat oyun çok zor ve oyuna alışmak günlerinizi alıyor, şu zamana kadar çok oyun oynadım ama alışması bu kadar uzun süren pek oyun görmedim. Eğer oyunu oynamak istiyorsanız alışana kadar günlerce farklı rehberler okumaya ve oynanış videoları izlemeye hazır olun. Ben kendi adıma 8 saat kadar oynadım, sonrasında vazgeçtim. Yine de oyuna olumsuz puan vermek istemem, uzay oyunlarını seven ve öğrenmek için bolca boş vakti olanlara tavsiye ederim.
Posted September 11, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
5 people found this review helpful
33.0 hrs on record
Tarzına baktığımda The Sims serisini andırdığından dolayı satın alıp oynamak istedim Youtubers Life'ı, mükemmel bir oyun olmasa da eğlenmek ve hoş vakit geçirmek için güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Kendi Youtube kanalınızı kuruyor, videolar çekiyor, piyasada yükselmeye ve zengin olmaya çalışıyorsunuz, bence eğlenceli. Oyunun grafikleri ve sesleri güzel olmuş, beğendim. Halen düzeltilmemiş ufak tefek buglar, diyalogların çeşitliliğinin az olması, sürekli aynı şeyleri yapmanın bir süre sonra sıkması ise oyunun beğenmediğim özellikleri. Fakat genel itibariyle indirimlerde satın alınıp hoşça vakit geçirilebilecek bir oyun olduğunu düşünüyorum, tavsiye ederim.
Posted September 11, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
4 people found this review helpful
1,505.3 hrs on record (363.5 hrs at review time)
Early Access Review
Klasik Pocket Tanks oyununun günümüze uyarlanmış modern versiyonu denebilir ShellShock Live için, uzun zamandır keyif alarak oynuyorum akşamları. Eğlenceli rekabetler sunan çeşitli oyun modları, puan kazandıkça yükselen seviye sistemi, güçlendirmelere dayalı tank geliştirmeleri, oynadıkça açılan yeni silahlar, tamamen oyun parasıyla çalışan market vs. derken oyun fazlasıyla bağımlılık yapıyor. Oynadıkça ve seviye atladıkça güçleniyorsunuz, yüzlerce silahı tek tek açmak ve keşfetmek fazlasıyla keyif veriyor. Oyundaki görevleri tek başınıza oynayabilirsiniz, fakat asıl zevkli kısmı 8 kişiye kadar desteklenen online lobilerde diğer oyunculara karşı oynamak. Beraber oynayacak arkadaşınız olsa da olmasa da fark etmez, eğer iyi bir oyuncuysanız tek başınıza daha güçlüsünüz zaten. Oyun pahalı değil ve çok zevkli, kesinlikle tavsiye ediyorum oynanmasını.
Posted August 16, 2019. Last edited August 16, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 people found this review helpful
1 person found this review funny
1,045.5 hrs on record (715.7 hrs at review time)
Klasik bir GTA serisi oyunu, hem hikayesinin hem de haritasının güzelliği ile oyuncuyu anında içine çekiyor. Üstüne birde GTA Online eklendi mi çok başarılı bir oyun ortaya çıkmış, bu online kısmında o kadar çok yapılacak görev ve etkinlik var ki oyunun sonu gelmeyecek gibi görünüyor. Zaten oyunun öne çıkan özelliği de GTA Online, halen gelen güncellemeler ile yeni görevler, araçlar, silahlar, işletmeler vs. ekleniyor düzenli olarak. Grafikler ve sesler muazzam olmuş, optimizasyon da başarılı denebilir, bilgisayarınız çok iyi olmasa bile oynayabiliyorsunuz. Oyunun tek kötü yani GTA Online'da ki hilecilerin göstere göstere seviye ve para basabilmesi, hatta can hilesi açıp ışınlanarak gezmeleri, fakat halen yasaklanmıyor olmaları. Yine de genel itibariyle oyun çok güzel ve ödenen parayı her bir kuruşuna kadar hak ediyor, oynanışı bu kadar zevkli bir oyun gönül rahatlığıyla satın alınabilir.
Posted August 16, 2019. Last edited August 16, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
< 1  2  3  4  5  6  7 >
Showing 31-40 of 66 entries