已評論

< 1 ... 5  6  7  8  9  10 >
目前顯示第 61-70 項,共 91 項
2 個人認為這篇評論值得參考
2 個人認為這篇評論很有趣
總時數 17.9 小時 (評論時已進行 8.0 小時)
Allah senin belanı versin gudubet karı
張貼於 2021 年 4 月 23 日。
目前尚未有人將此評論標記為值得參考
總時數 356.2 小時 (評論時已進行 352.1 小時)
Game of the Life- 9.9/10. (-0.1) point = no jump.
張貼於 2021 年 4 月 20 日。 最後編輯於 2023 年 1 月 20 日。
5 個人認為這篇評論值得參考
總時數 8.0 小時
Oyun açıkçası korku sektörü açısından fena değil, diğer oyunlara nazaran oynanabilirliği var. 7 saatlik 13 parttan oluşan bir oyun. Daha çok scare jump, kovalamacadan oluşuyor. Grafik bakımına uzaktan baktığınızda güzel görünüyor :D. Yakınlaşınca kötü. Hikaye anlatımında kopukluk var. Oyunu bitirene kadar karışıyor. Sonundada 4 adet senaryo var (spoiler verip bozmayacağım). Oyunun sonundan tatmin olamadım ama nedense. Oyun içime fazla işleyemedi. 4-5 defada girip bitirdim tek soluklu olmadı. Kısacası indirimden alın baktınız oynayacağınız oyun yok o ara oynayın.
張貼於 2021 年 4 月 20 日。 最後編輯於 2021 年 4 月 20 日。
總時數 6.6 小時
İlk çıkan Hello Neighborda bizi kovalayan abimizin oyun sonunda insanları düşündüren bir şekilde bitmişti. Bu hikayenin arkasında ne oluyordu? Bizim bilmediğimiz neydi? İşte bu oyunda aklınızdaki sorulara cevapların ve komşumuzun geçmişine yapacağınız yolculuk yatıyor. Bakış açınızı değiştireceğinden emin olun.

+ 'ları
-Hikayenin oyundan oyuna dağılımı olsada çokça sevdiğim bir olay örgüsü
-Kendine has grafikleri
-İlk oyuna nazaran puzzle tipi değilde farklı bir yöne giderek oyunun adında anlaşılacağı gibi ara bul topla taşı mantığı var. Bulma işindede biraz puzzle ile yapıyorsunuz.

- 'leri
-Arama bulma kısmını bazı kişiler sıkıcı bulabilir çünkü tüm chapterlarda bu var (yani tekrarlı iş)
Hacı bunu eksiye yazıyorum karakterlerden birisine fıtık olacaksınız.
-Oyunda tek tük sıkışma durumları mevcut hatta oyun da buna istinaden sıkıştım gibi seçenek sunmuş sizi kurtarıyor. Ama bu olayı eksiye koymamın sebebi sizi sıkışmasanız dahi eşyalarınızla kovalamacada olsanız dahi gelip kurtarması. Tüm eşyalarınızı taşıyor. Bırakın ölsün şahıs.
-Arama bulma yanında puzzle sayısının daha fazla olması yönünde beklentim vardı.
張貼於 2021 年 4 月 12 日。
9 個人認為這篇評論值得參考
1 個人認為這篇評論很有趣
總時數 7.4 小時
Atmosfer içinize işliyor, anlamakta zorluk yaşayabileceğiniz puzzle, dövüş, sinematik, karakterle iç dünyanızı birleştirebileceğiniz ve beraber hareket ediyormuş hissiyatını yaşayacağınız muhteşem bir oyun. Oyun hakkında şüpheniz olmasın 50 tl yi bırakın 100 tl'yi bile hak eden bir oyun. 2. sini dört gözle bekliyorum.
張貼於 2021 年 4 月 10 日。
1 個人認為這篇評論值得參考
總時數 65.8 小時 (評論時已進行 40.2 小時)
Crewmate - Sen Abdulhamidi savundun !
Impostor - Savunmadım çıkar göster !
張貼於 2020 年 11 月 29 日。
3 個人認為這篇評論值得參考
總時數 21.9 小時 (評論時已進行 4.6 小時)
搶先體驗版評論
Date:23.11.2020
I really love to play scary games solo or coop. I have some experiences which this kind of type. In here we have really huge map and many puzzles you must to find your way. In maze find the way or die inside. I played with my friend finished game in 4.6 hour died many times its really hard to escape from thing (sometimes). Puzzles are good game graphics good physical mechanics nah. Game finished for now :) date: 23.11.2020. Game absolutely deserves price. Buy and play solo or friends. Good luck.

Date :10.02.2021
After the patch we lost our progress. But we did again faster this time. We were really good until after graveyard i mean new map. Its so dark f*ck this man. I see my hands barely. How do you expect to see that damn thing.This is harder and more scary before last map. Try it you wont see something. I did %100 brightness i think those devs know we playing at %100. So piss your pants as i did. Please go ahead. date: 10.02.2021 Note: Who play this game alone Im doubt about his/her health of mind. Damn !

Date : 14.02.2021
Second time we playing again chapter 4. Chapter 4 is harder than i expect. This time I drew map. If i didnt draw map game would be harder. Really stressed during playing game. I saw 1 bug in game. That was the monsters were walking somewhere to closed areas (walls, closed doors) and stucking at there. If you play this game alone you are insane. Thats all i say.

Chapter 5 was really bad. There is no labyrinth, puzzle... Off topic chapter. Nearly all the way i skipped all the monsters. Also monsters are not scary at all. 2/10
張貼於 2020 年 11 月 23 日。 最後編輯於 2022 年 3 月 20 日。
1 個人認為這篇評論值得參考
總時數 101.5 小時 (評論時已進行 15.6 小時)
搶先體驗版評論
This is different game than others. Less graphics yes but more reality. You can talk with a ghost. Man you can hear ghost.Which game alllows that ?. None. They thinks make a some scary jump , ugly faces , big guys... This is not like that. Inside house you facing with paranormal activities. You try figure out who is ghost. Not try to kill him. I believe this game will be better in future. New maps , new dialogs , new difficulties... Play with your friends. Enjoy.
張貼於 2020 年 10 月 10 日。 最後編輯於 2020 年 10 月 14 日。
總時數 7.4 小時
Komşunuza kötü gözle bakmayın. Bu sinirli yüzün arkasında bir dram yatıyor. Hikayesini çokça beğendiğim ve üzüldüğüm oyunlardan biri. Spoilerlar ile bozmayacağım. Serisi mevcut. Hide & Seek bölümünde komşunuzu daha iyi anlarsınız. Bu oyunda siz karşı komşunun çocuğusunuz biraz merak fazlaca kovalamaca. 5-12 saat oynama süresi bu tür oyunlar için yeterli ve ideal. 7.5/10
張貼於 2020 年 7 月 4 日。 最後編輯於 2021 年 4 月 28 日。
目前尚未有人將此評論標記為值得參考
總時數 3.7 小時 (評論時已進行 0.2 小時)
Ne kötü ne iyi. Bir yerden sonra beni baya bir sıktı. Zamanında 12 saat metin 2. 10 saat csgo oynardım birşey olmazdı. Bununla 2 saat geçireyim baş ağrısı baş dönmesi tansiyon oynaması yaşıyorum. Zamanında bu oyunu kırık satıyorlardı. Düzeltmişler. 5.5/10
張貼於 2020 年 3 月 16 日。 最後編輯於 2021 年 7 月 14 日。
< 1 ... 5  6  7  8  9  10 >
目前顯示第 61-70 項,共 91 項