Products

Recent reviews by Bryczkowski

< 1  2 >
Showing 1-10 of 16 entries
1 person found this review helpful
29.4 hrs on record (2.0 hrs at review time)
Great game
Posted January 27. Last edited January 28.
79.3 hrs on record
Game overall is very pleasant to play, gives a lot of fun and provides great community to do so with! You can hop on and spread democracy through whole universe! Join Helldivers now!!
Posted May 4, 2024. Last edited December 4, 2024.
6 people found this review helpful
2 people found this review funny
29.5 hrs on record (20.6 hrs at review time)
Nie wiem jak można nie mieć Wallpaper engine w dzisiejszych czasach. Ten program to must have jeżeli chcesz się cieszyć dobrym widokiem na pulpicie. Wybór jest przeogromny, od animowanych tapet (nie tylko anime, jest bardzo dużo tematyk), po interaktywne i zwykłe standardowe. Dodatkowo program daje nam możliwość tworzenia własnych tapet z całkiem przyjemnym, łatwym w obsłudze softem.

Polecam serdecznie, nie wiem jak można bez niego korzystać z komputera.
Posted October 24, 2021.
1 person found this review helpful
205.2 hrs on record (184.8 hrs at review time)
Jeżeli chcesz się zrelaksować, tak po prostu wyciszyć, posłuchać lasu, poczuć czasami jakiś mały dreszczyk emocji, podziwiać ładne widoki w grze - ta gra jest dla Ciebie. Oprócz tego, że są różne style grania (od czołgania/skradania się do zwierzyny xxx czasu, po wbieganie i napierdzielanie do wszystkiego co się napotka) to gra oferuje naprawdę niesamowity klimat, który wciąga na wiele - wiele godzin.
Posted November 25, 2020.
No one has rated this review as helpful yet
19.7 hrs on record (17.4 hrs at review time)
Gra bardzo przyjemna nie tylko do pośmiania się ze znajomymi, ale też z ukochaną ;) naprawdę polecam każdemu.
Posted June 28, 2019.
No one has rated this review as helpful yet
16.5 hrs on record (12.7 hrs at review time)
Early Access Review
Fajna gra rouge like, bardzo podobna mechanicznie do "The Binding of Isaac". Są fajne autorskie pomysły. Przez to, że gra jest dość młoda to trudno ocenić jeszcze tytuł, ale patrząc na pracę developera + ludzi pracujących na ogół przy tej grze można się spodziewać, że będzie to coraz ciekawszy tytuł. Zdecydowanie polecam.
Posted November 7, 2018.
21.5 hrs on record
Spoko gierka, można się wyrzyć, początek i środek fabuły miodny. Fajne elementy rozgrywki, system walki mi się podoba, ale po ukończeniu gry dalej pozostaje niesmak. Gra skończyła się w mega chujowy sposób, nie spodziewajcie się fajerwerków, nawet średniaka... jeez... już lepiej chyba nie zbierać armii wodzów i kapitana...
Posted October 31, 2018.
13.2 hrs on record
Early Access Review
Dobra gierka :) Recenzja z czasem zostanie powiększona
Posted October 20, 2018.
No one has rated this review as helpful yet
178.2 hrs on record (150.7 hrs at review time)
Co by tu dużo pisać, ta gra ma swój klimat :) Gram od czasów bety na client'a, gra oferuje szerokie rozbudowania jak i karierę żołnierza w którą chcemy wejść, multiplayer podstawowy typu szturmy, przejęcia, potyczki czy też inne są dobrym wstępem dla nowych graczy, niech nie zdziwi was widok Wojen :) W tej grze chodzi o wojnę pomiędzy 3 frakcjami tj. Rosja (tudzież związek radziecki), Niemcy, oraz Ameryka. Każda z frakcji oferuje bardzo fajne pole do popisu dla graczy. Jednak na samym strzelaniu i graniu się nie kończy, gra oferuje tryb strategiczny nazwany tzw. "generałowie", gdzie po zdobyciu odpowiedniego doświadczenia możemy wcielić się w rolę Generała i tworzyć własne bitwy (w opcji wojny między frakcjami o europę) w których biorą udział prawdziwi gracze i walczą o to by po 1. wygrać wojnę, po 2 . byś dostał hajsiwo, no i na litość boską by spuścić łomot przeciwnikowi :D Wiele o tej grze można mówić, stale się rozwija, każde niedopatrzenie czy inne rzeczy starannie próbują regulować :) Ostatnio dla wszystkich graczy rozdali 30 dni weterana tak za darmo, ze względu na poprzednie komplikacje z nim związane :) Gra nie jest nastawiona na mega P2W, ze względu, że łatwo osiągnąć to co się powinno :) Zwłaszcza, że ostatnio zwiększyli otrzymywane fundusze, fundusze wojenne i punkty doświadczenia za bitwy. POLECAM KAŻDEMU BARDZO DOBRA GRA.
Posted December 14, 2017.
No one has rated this review as helpful yet
36.6 hrs on record (17.4 hrs at review time)
Jeżeli lubisz symulatory pokroju Sim City to wiedz, że ta gra jest dla CIebie. Oferuje ona bowiem bardzo rozbudowaną mechanikę rozwoju miasta, od stref biurowych/budowlanych ich jakości praw osiedli itp. po komunikację miejską czy też międzymiastową :) Serdecznie polecam bardzo fajna gierka
Posted December 14, 2017.
< 1  2 >
Showing 1-10 of 16 entries