Products

Recent reviews by Dyadya Bogdan

Showing 1-10 of 30 entries
<123>
71.4 hrs on record
ch-0-rt'у і Taurus_S1lver'у сподобається! Однозначно краща за першу частину, є локації, які майже ідентичні з Елден Рінгом і як я з'ясував, були взяті саме з ДС2. Насправді крута гра, яка точно не заслуговує хейту, порівнюючи її з попередньою частиною, і яка має багато своїх унікальних механік, що робить її досить цікавою.
Posted May 15. Last edited May 15.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
57.3 hrs on record
Автомеханік Дядя Богдан - рекомендує!
Posted May 3.
76.9 hrs on record
Террарія настільки реіграбельна, що Редхаузер зміг витримати лише половину гри, і це не кажучи про можливість повторного перепроходження у майбутньому. Такої накрутки годин як у нього я ще ніколи не бачив, тому ніколи не вірте йому і його рецензіям - це все фейки чистої води! Також розробникам слід зрозуміти, що замість випуску нового контенту, потрібно повністю прибрати можливість грати у гру на Лінуксі! Без нього гра була б у 1000 разів кращою і не існувало тоді у світі фейк геймерів як Редхаузер!
Posted February 13. Last edited February 13.
7 people found this review helpful
1 person found this review funny
136.9 hrs on record (136.8 hrs at review time)
Впереди Богдан, но любовник. Попробую ключ на 9, но дыра. Будь у меня ключ... Впереди сильный враг, но ягодицы сейчас не помешают. Впереди дыра, но требуется смазать.
Posted December 19, 2025.
6 people found this review helpful
2 people found this review funny
70.4 hrs on record
Absolute Cinema!
Clair Obscur: Expedition 33 - безумовно феноменальна гра цього року, яка стала для мене справжнім відкриттям і залишила безліч емоційно наповнених спогадів. Сюжет це справжня фантастична казка, яку я вважаю однією з найкращих і найзахоплюючих історій за весь час існування ігрової індустрії. Музичний супровід із живим виконанням та атмосфера просто на космічному рівні. Кожна місцевість має свій унікальний образ, атмосферу та ембієнт, яка залишає свої незабутні спогади. Футуристично фантастичний візуальний стиль світу просто неймовірний та неповторний. Всі головні персонажі прописані на дуже високому рівні, кожен має свою цікаву історію життя, яка запам'ятається надовго. Для мене єдиним мінусом став геймплей в жанрі JRPG, який під кінець гри починає набридати через великий перекач, коли всі основні битви закінчуються за один хід та втрачається сенс файтів. Але для інших людей, які збираються можливо пройти гру лише через сюжет, то думаю це не буде проблемою. Насправді я рекомендую всім, хто навіть не хоче проходити гру, то хоча б подивитися ігрофільм цієї найдивовижнішої історії, воно того варте, але краще звичайно зіграти, щоб самому все пережити, дослідити та на власних емоціях відчути. Clair Obscur: Expedition 33 - однозначно найкраща гра 2025 року!
Posted December 11, 2025. Last edited December 11, 2025.
2 people found this review helpful
78.0 hrs on record (60.8 hrs at review time)
За 7 років австралійці не змогли зрозуміти, що події у грі насправді відбуваються на території України і тому гра повинна бути локалізована лише на українську мову. Через це мій друг не хоче проходити 3-й акт, тому що всі персонажі не розмовляють українською. Team Cherry, будь ласка напишіть йому лист із вибаченням на його пошту - redhauser@gmail.com
Posted November 29, 2025. Last edited November 29, 2025.
1 person found this review helpful
27.8 hrs on record
Гра про 14-ту визвольну армію Власова та 88-у гренадерську дивізію Дірлевангера.
Posted October 18, 2025.
1 person found this review helpful
3 people found this review funny
5.0 hrs on record
Пройшов цю гру разом із Кірюхою і кайфанув! Кирило вселявся у людей і ставав червонооким дед інсанд гульом. Це було дуже страшно! Також знайшли в аеропорту термінал номер "14", але засмутилися, що там не було номеру "88". Це єдиний мінус гри.
Posted July 5, 2025.
7 people found this review helpful
2 people found this review funny
200.0 hrs on record
Це гра, яка пов'язана з моїм дитинством, коли я проходив її декілька разів у 2016-2017 роках. Вона залишила у моїй голові спогади, які я навіть зараз детально пам'ятаю і не хочу їх ніколи забути. Якщо в мене запитати, що я найбільше пам'ятаю з тих часів - це однозначно 3-й Відьмак. Гра, що подарувала мені найкращі часи і емоції в моєму житті. Перепройшовши її повністю знову через 8 років, я зміг себе знову ментально відчути як у дитинстві, коли грав у неї перші рази. Я впевнений, що коли я буду знову її повністю проходити через пару років, то ще раз зможу прожитися моментами і спогадами не тільки з дитинства, а також тепер з 2025 року. Відьмак 3 - це не гра, а справжній життєвий досвід. Це гра, яка залишиться в моїй пам'яті до кінця мого життя.
Posted June 28, 2025.
4 people found this review helpful
9.3 hrs on record
Яка ж це імба! Найкраща частина із серії F.E.A.R. і один з найкращих шутерів за весь час. Сюжет, геймплей і атмосфера на дуже високому рівні для 2005 року. ШІ у першій частині навіть у 2025 році вражає. Однозначно рекомендую до проходження!
Posted May 18, 2025.
Showing 1-10 of 30 entries