STEAM GROUP
AlphaCS.RO # Original Gaming ✯AlphaCS✯
STEAM GROUP
AlphaCS.RO # Original Gaming ✯AlphaCS✯
75
IN-GAME
368
ONLINE
Founded
June 18, 2017
Language
Romanian
Location
Romania 
ABOUT AlphaCS.RO # Original Gaming

AlphaCS.RO # OFFICIAL STEAM GROUP

CS:GO servers: JBGO.ALPHACS.RO / SURF.ALPHACS.RO / ARENA.ALPHACS.RO

CS 1.6 servers: JB.ALPHACS.RO / BB.ALPHACS.RO / CS.ALPHACS.RO / SURFX.ALPHACS.RO / LEGEND.ALPHACS.RO

Va asteptam pe toate serverele noastre !!!

WWW.ALPHACS.RO # ORIGINAL GAMING

Română

Creată în data de 16.11.2014 de catre TheLord si Strumf, AlphaCS.RO este una dintre cele mai mari comunitați de gaming din România, având în momentul de față peste 30.000 de utilizatori unici înregistrați.

Vă punem la dispoziție servere de Counter Strike 1.6, Counter Strike: Global Offensive,
SA:MP, Metin2 (soon), TeamSpeak3 si un forum pe care puteți discuta toate problemele/neplacerile întampinate la noi în comunitate, referitoare la serverele de mai sus.
De asemenea, oferim Resurse si Suport Tehnic în orice domeniu membrilor care îsi doresc să ni se alăture.

*Dacă doresti să ne oferi o mană de ajutor în dezvoltare, invită-ti prietenii in grup! Invite Friends -> Select: All -> Invite To Group -> Done

Copyright © AlphaCS, All rights reserved.


English

Founded in 16.11.2014 by TheLord and Strumf, AlphaCS.RO is one of the biggest gaming communities in Romania, having 30.000 unique users registred at the time.

We can offer you gameservers for Counter Strike 1.6, Counter Strike: Global Offensive,
SA:MP, Metin2 (soon), TeamSpeak3 and a forum where you can discuss all the problems/inconveniences you get while playing on our community servers.
Also, we provide Resources and Technical Support in every domain to the users wanting to affiliate to us.

*If you would like to help us in our developement process, please invite your friends in our group ! Invite Friends -> Select: All -> Invite To Group -> Done

Copyright © AlphaCS, All rights reserved.
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (11)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Craciun fericit AlphaCS.RO ! [+VIDEO]
Comunitatea WWW.ALPHACS.RO # ORIGINAL GAMING cat si serverele de JailBreak , JB.ALPHACS.RO # Sarbatori Fericite ! si JBGO.ALPHACS.RO # Sarbatori Fericite ! va doresc un calduros Craciun fericit alaturi de cei dragi !

De 8 ani sarbatorim Craciunul pe JB.ALPHACS.RO si de 3 ani pe JBGO.ALPHACS.RO si de anul acesta am decis ca sa realizam impreuna cu ambele servere un video de Craciun !! Si DA , AM REUSIT ! Totul a iesit cum ne-am propus si totul a fost facut cu voie buna si cu distractie !

Video-ul de craciun "Dorinta de Craciun" realizat pe serverele JB.ALPHACS.RO si JBGO.ALPHACS.RO: https://www.youtube.com/watch?v=XGVC5Z3N9aw

Topic-urile de Craciun in care va asteptam cu drag sa postati orice doriti !
JB.ALPHACS.RO: https://alphacs.ro/showthread.php?101876
JBGO.ALPHACS.RO: https://alphacs.ro/showthread.php?101882

Va multumim pentru acesti 8 ani frumosi petrecuti de Craciun pe JB.ALPHACS.RO cat si de cei 3 ani frumosi petrecuti pe JBGO.ALPHACS.RO !

Va asteptam cu drag pe serverele noastre de
JailBreak (JB.ALPHACS.RO si JBGO.ALPHACS.RO) cat si pe comunitatea noastra WWW.ALPHACS.RO # ORIGINAL GAMING

TheLord: "Mai bine vreau sa vorbesc un pic despre SEARA DE CRACIUN , seara in care am fost pe server si impreuna cu voi am reusit sa facem un video minunat de Craciun , nici nu am ezitat sa facem acest video , nu am stat mult pe ganduri si spre deosebire de alti ani (mereu toata lumea este fericita dar acum parca a fost altfel) toata lumea a fost fericita , radea , se distra si toata lumea a ajutat in egala masura sa realizam un video extraordinar de Craciun ! A existat ca de fiecare data "oaia neagra" care facea fix invers la ce trebuia dar asta a dat un plus la atmosfera de pe server !(imi pare rau daca am scapat o injuratura ) In seara de CRACIUN de la ora 2:00 pana dimineata la 7:00 am stat toti ca pe vremuri pe server si cu multa distractie si voie buna am reusit sa facem ceva, a fost chiar o seara magica , cu veterani pe server care au ajutat sa coordonam jucatorii , cu jucatori noi care au intampinat cu mare drag ideea de a face un video , de a face ceva special anul acesta si cum am spus cu multa bucurie ! Pentru mine ceea ce a fost in seara de Craciun a fost cu adevarat magic , sa vad atatia oameni fericiti (asta doar seara ca a doua zi pe server plin a fost si mai frumos!) , oameni care chiar tin la server-ul nostru de atata timp si ar face orice sa mearga totul bine , oameni care nu au vrut niciodata nimic doar sa ma vada pe mine fericit (trag kiss you chit ca ai fost enervat de good in seara aia , tu nu ai renuntat sa ma ajuti sa facem acest video si sa iasa cat mai frumos ! ) , oameni, oameni.. Totusi am reusit ca jucatori de pe ambele servere JB.ALPHACS.RO si JBGO.ALPHACS.RO sa se uneasca si impreuna sa realizeze un video extraordinar ! Asta a fost mai mult intentia noastra cu acest video , si DA , AM REUSIT ! In concluzie , a fost o seara magica si minunata in care din nou ati reusit sa demonstrati ca putem sa fim uniti, putem sa fim O FAMILIE unita si impreuna sa realizam orice ne propunem !
"

Video "Dorinta de Craciun":
https://www.youtube.com/watch?v=XGVC5Z3N9aw

WWW.ALPHACS.RO # ORIGINAL GAMING

Craciunul cu AlphaCS.RO !
30 Comments
Mario|ArenaAlphacs.ro Mar 4 @ 12:23am 
dati va rog rusii afara dupa server
Mr X Feb 19 @ 12:22pm 
www.alphacs.ro va ofera primul server CsGo Competitiv mod Call of Dutty din Romania , mai multe informati pe forum
Strumf Jan 11 @ 2:50am 
We are neighbours. Hahaha :steamhappy::steamhappy:
ReVeR Jan 10 @ 5:40am 
Hello gays i no live Romania i live Ukrain and i very very bad speak England.
Strumf Jan 6 @ 6:36am 
Pentru reclamatii/discutii server va asteptam pe forum: www.alphacs.ro
sTaRdiabolik Nov 25, 2018 @ 6:35am 
ce freekill-uri fac astia pe server


VIEW ALL (2,110)
GROUP MEMBERS
Administrators