Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

Ford Trucks F-MAX
TeamSimulasyonTurk  [developer] Nov 18, 2019 @ 11:16am
Known Issues // Bilinen Sorunlar
ENG
1-) There is a problem with fuel consumption bar. The working logic has been changed by SCS Software.
TR
1-)Anlık Yakıt Tüketimi animasyonu bizimle alakalı değil SCS Software yeni bir sürüm ile çalışma mantığını değiştirmiş haliyle bizim değiştirmemiz zaman alacak.
< >
Showing 1-15 of 19 comments
Niki Lauda Nov 18, 2019 @ 4:32pm 
Merhabalar, Öncelikle elinize sağlık. Küçük bir problemden bahsedeceğim. 135 km/h hızdan sonra tekerlek gürültüsü birden kesiliyor, bilginiz olsun.
Last edited by Niki Lauda; Nov 18, 2019 @ 4:32pm
TeamSimulasyonTurk  [developer] Nov 18, 2019 @ 11:31pm 
Originally posted by Niki Lauda:
Merhabalar, Öncelikle elinize sağlık. Küçük bir problemden bahsedeceğim. 135 km/h hızdan sonra tekerlek gürültüsü birden kesiliyor, bilginiz olsun.
EVR'nin seslerine hiç müdahale etmedik. Kendisi normal şartlara göre hazırlamış. Ama bir çaresine bakarız. Geri vites sesinin de yükseltilmesi isteniyor. :) Teşekkürler.
Meatalih92 Nov 19, 2019 @ 12:42pm 
modu yükledim ama oyundan atıyo bu sefer nasıl düzeltirim?
bertan06  [developer] Nov 19, 2019 @ 2:07pm 
Originally posted by targanabulgurlangurlungur:
modu yükledim ama oyundan atıyo bu sefer nasıl düzeltirim?
Kullandığın modları devre dışı bırakmayı deneyebilir misin? Ek olarak oyun sürümünün güncel olmasına dikkat edersen sorun olmayacaktır.
HakaNNN58 Nov 20, 2019 @ 11:09am 
Bilinen Sorunlar'dan başka sorunlar da var; CİDDEN ÖNEMLİ !!!

1.İç Kameradayken kameranın bi tık sağa kayması gerekiyor, (F4 den bahsediyorum, varsayılan ayarlarda direksiyon kamerası bi tık solda, bi kez D'ye basıp sağa kaydırmak gerekiyor) Bütün tırlarda direksiyonlar monitör simgesinin tam ortasına hizalı olur bunda öyle değil,

2.Tırın içinde kabin aksesuarlarında sorun var:
İç Tarafta Perde Takamıyoruz,
Tavana Asmak İçin Oyunun Verdiği Aksesuarlar Yok, Sadece WOT'In Giftleri Var,
Ön Göğüsteki Bardaklıkta Aksesuarların Konulabildiği Yerlerde Sorun Var

3.Aracın Sesi Çok Geliyor Be Abi,(Özellikle Dış Kamerada Aşırı) Sesle hiç oynamadık diyosunuz ama oynayın lütfen. (Gerçek hayatta bu araç çok sessiz çünkü)

Bunların Dışında Başka Sorun Şuan Göremedim Görürsem Söylerim.:steerme::steerme::47_thumb_up:
Last edited by HakaNNN58; Nov 20, 2019 @ 11:32am
SiSL  [developer] Nov 20, 2019 @ 11:48am 
Eben Hakan... Baksana ek "addon" modlar var oyunun verdigi aksesuarlar icin. Hem de aciklamanin ustunde... Ayrica benim modumu kullansana aksesuar diyor hala :D
seyirdefteri2011 Nov 20, 2019 @ 7:03pm 
Emeğine sağlık herşey kusursuz ve oldukça memnunum başarılarınızın devamını bekliyorum
Bende sadece kabin ışığı çalışmıyor sanırım oda benden kaynaklı. Birde acaba daha düşük motor seçeneği ekleme düşünceniz var mı? Orjinalinde olmadığını biliyorum sonuç olarak oyun olduğu için belki eklenebilir. Tekrardan emeğinize yüreğinize ve azminize sağlık steam de hızlıca yükselmenizi canı gönülden diliyorum tekrardan emepği geçen herkesin eline kolunj yüreğine sağlık
TeamSimulasyonTurk  [developer] Nov 20, 2019 @ 11:33pm 
Originally posted by seyirdefteri2011:
Emeğine sağlık herşey kusursuz ve oldukça memnunum başarılarınızın devamını bekliyorum
Bende sadece kabin ışığı çalışmıyor sanırım oda benden kaynaklı. Birde acaba daha düşük motor seçeneği ekleme düşünceniz var mı? Orjinalinde olmadığını biliyorum sonuç olarak oyun olduğu için belki eklenebilir. Tekrardan emeğinize yüreğinize ve azminize sağlık steam de hızlıca yükselmenizi canı gönülden diliyorum tekrardan emepği geçen herkesin eline kolunj yüreğine sağlık

Kabin ışığı neden çalışmıyor? Tavan üstündeki slottan taktığınızda ardından O tuşuna basarak açabilirsiniz. Başka bir modla çakışması da pek mümkün değil ama birkaç kişide bu sorunu tespit ettik. Garip :) 500 bg aslında oyuncular için gayet düşük ama Steam Atölye'de belki başkaları yapabilir. Şu an hedefimiz standart halini tamamlamak öyle çıkarmak istedik. Sonradan zaten mod olduğu için farklı modifiye seçenekleri vs. benzer özellikler eklemeye çalışacağız.
ᛤ CaiPott Nov 21, 2019 @ 4:03am 
Merhabalar. Ellerinize sağlık çok başarılı fakat bir kaç kusur buldum, sizlerle paylaşmak istedim.

1-Hızlanırken, içerden motor sesi yavaş yavaş yükselirken dışarıdan hep aynı ve yüksek bağırma sesi geliyor.
2-100 km/s'e ulaştıktan sonra motorun gürültüsü aniden kesiliyor.
3-Korna sesi küçük bir bip, ses dosyası tekrar etmesi gerek ama etmiyor.

Modelleme ile ilgili kusur göremedim şu anda, sadece seslerle alakalı sorunları fark ettim. Daha bulursam buraya yazarım :47_thumb_up:
HakaNNN58 Nov 21, 2019 @ 4:30am 
Originally posted by SiSL:
Eben Hakan... Baksana ek "addon" modlar var oyunun verdigi aksesuarlar icin. Hem de aciklamanin ustunde... Ayrica benim modumu kullansana aksesuar diyor hala :D

Tamamdır abicim pardon diğer addon ları görmemiştim, ama kamera sorunu da mevcut.
ferdi Nov 23, 2019 @ 8:05am 
Ilk versiyonunu Simulasyon Turk sitesinden indirmistim ve sorunsuz calisiyordu.
Bugun Steam Atolyeden abone olmadan evvel ETS2 mod larindan araci kaldirdim ve ETS /Mod dosyasindan sadece F-Max klasorunu sildim. Sonra Atolyeden abone oldum ve yukledi.
Mod lardan tekradan F Max aktive ettim.
Fakat su anda aracin farlari tamponlar ekrana gelmiyor.
TeamSimulasyonTurk  [developer] Nov 23, 2019 @ 10:00am 
Originally posted by ferdi:
Ilk versiyonunu Simulasyon Turk sitesinden indirmistim ve sorunsuz calisiyordu.
Bugun Steam Atolyeden abone olmadan evvel ETS2 mod larindan araci kaldirdim ve ETS /Mod dosyasindan sadece F-Max klasorunu sildim. Sonra Atolyeden abone oldum ve yukledi.
Mod lardan tekradan F Max aktive ettim.
Fakat su anda aracin farlari tamponlar ekrana gelmiyor.
servisten eksik parçaları tekrar takacaksınız blender'a aktarıldı ve malum birçok değişti haliyle böyle olmak zorunda
ferdi Nov 24, 2019 @ 12:11pm 
Tesekkurler haloldu. Bu arada indirilebilir versiyonda kabin ici aksesuarlardan GPS alabilmistim. Simdi o opsiyon cikmiyor. SISL Mega Pack mi kullanmam gerekiyor.
TeamSimulasyonTurk  [developer] Nov 25, 2019 @ 12:10am 
Originally posted by ferdi:
Tesekkurler haloldu. Bu arada indirilebilir versiyonda kabin ici aksesuarlardan GPS alabilmistim. Simdi o opsiyon cikmiyor. SISL Mega Pack mi kullanmam gerekiyor.
SiSL Mega Pack kullanırsanız daha fazla aksesuar gelir.
Cpt Jacker TR Nov 25, 2019 @ 2:01am 
Silecek sesini düzeltirseniz iyi olabilir.Zira kuruyken çalıştırılmış gibi bir ses mevcut yani o tak tuk sesini giderebilirseniz çok iyi olur.
< >
Showing 1-15 of 19 comments
Per page: 1530 50