Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
1.İç Kameradayken kameranın bi tık sağa kayması gerekiyor, (F4 den bahsediyorum, varsayılan ayarlarda direksiyon kamerası bi tık solda, bi kez D'ye basıp sağa kaydırmak gerekiyor) Bütün tırlarda direksiyonlar monitör simgesinin tam ortasına hizalı olur bunda öyle değil,
2.Tırın içinde kabin aksesuarlarında sorun var:
İç Tarafta Perde Takamıyoruz,
Tavana Asmak İçin Oyunun Verdiği Aksesuarlar Yok, Sadece WOT'In Giftleri Var,
Ön Göğüsteki Bardaklıkta Aksesuarların Konulabildiği Yerlerde Sorun Var
3.Aracın Sesi Çok Geliyor Be Abi,(Özellikle Dış Kamerada Aşırı) Sesle hiç oynamadık diyosunuz ama oynayın lütfen. (Gerçek hayatta bu araç çok sessiz çünkü)
Bunların Dışında Başka Sorun Şuan Göremedim Görürsem Söylerim.
Bende sadece kabin ışığı çalışmıyor sanırım oda benden kaynaklı. Birde acaba daha düşük motor seçeneği ekleme düşünceniz var mı? Orjinalinde olmadığını biliyorum sonuç olarak oyun olduğu için belki eklenebilir. Tekrardan emeğinize yüreğinize ve azminize sağlık steam de hızlıca yükselmenizi canı gönülden diliyorum tekrardan emepği geçen herkesin eline kolunj yüreğine sağlık
Kabin ışığı neden çalışmıyor? Tavan üstündeki slottan taktığınızda ardından O tuşuna basarak açabilirsiniz. Başka bir modla çakışması da pek mümkün değil ama birkaç kişide bu sorunu tespit ettik. Garip :) 500 bg aslında oyuncular için gayet düşük ama Steam Atölye'de belki başkaları yapabilir. Şu an hedefimiz standart halini tamamlamak öyle çıkarmak istedik. Sonradan zaten mod olduğu için farklı modifiye seçenekleri vs. benzer özellikler eklemeye çalışacağız.
1-Hızlanırken, içerden motor sesi yavaş yavaş yükselirken dışarıdan hep aynı ve yüksek bağırma sesi geliyor.
2-100 km/s'e ulaştıktan sonra motorun gürültüsü aniden kesiliyor.
3-Korna sesi küçük bir bip, ses dosyası tekrar etmesi gerek ama etmiyor.
Modelleme ile ilgili kusur göremedim şu anda, sadece seslerle alakalı sorunları fark ettim. Daha bulursam buraya yazarım
Tamamdır abicim pardon diğer addon ları görmemiştim, ama kamera sorunu da mevcut.
Bugun Steam Atolyeden abone olmadan evvel ETS2 mod larindan araci kaldirdim ve ETS /Mod dosyasindan sadece F-Max klasorunu sildim. Sonra Atolyeden abone oldum ve yukledi.
Mod lardan tekradan F Max aktive ettim.
Fakat su anda aracin farlari tamponlar ekrana gelmiyor.