Products

75.9 hrs on record
Po prostu świetna gra :)
Posted September 24.
2 people found this review helpful
33.5 hrs on record (24.2 hrs at review time)
Grafika piękna, muzyka bardzo dobra i klimatyczna. Jednakże to fabuła, która jest tak obszernie rozbudowana zwraca szczególną uwagę. Każdy jeden wybór kształtuje to jak wszystko się potoczy i to jest w tej grze najlepsze. Tak samo jak w życiu podejmujemy ważne decyzje i często ciężko przewidzieć jaki końcowo będą miały skutek. Czasami zdajemy sobie sprawę, że wybraliśmy źle i wtedy musimy zmierzyć się z konsekwencjami. I dlatego m.in. fabuła jest tak bardzo intersująca, poruszająca i potrafiąca złapać za serce. Gra również pokazują wizję przyszłości, która kto wie czy nie okaże się kiedyś prawdziwa. Podsumowując, polecam spróbować samemu ograć, gdyż ten tytuł to coś więcej niż tylko zwykła gra. Można poczuć się jak w filmie, którego fabułę kształtujemy sami swoimi decyzjami :D
Posted March 1.
No one has rated this review as helpful yet
81.4 hrs on record (60.4 hrs at review time)
Gra graficznie dojeżdża, mechanicznie bardzo rozbudowana, walka jest super przyjemna z wieloma możliwościami. Fabuła jak i muzyka są w porządku. Polecam ograć :D
Posted January 30.
2 people found this review helpful
247.8 hrs on record (159.9 hrs at review time)
W porównaniu do poprzedniej części gra jest o wiele bardziej rozbudowana. Sam fakt tego, że gra ma otwarty świat daje dużo możliwości. Cały system walki, jak i rozbudowy postaci jest o wiele bogatszy. Grafika piękna, muzyka top. Fabuła wspaniale opowiedziana i niejednokrotnie łapie za serce, w szczególności finał. Jedyne do czego mogę się przyczepić to repetytywność eksploracji każdej z lokacji (chodzi o Chadley intel) oraz bardzo duża ilość minigierek (głównie chodzi o to, gdy chce się je wymaxować to z czasem staje się to męczące). Podsumowując bardzo polecam zagrać :D
Posted December 27, 2025.
2 people found this review helpful
109.2 hrs on record (56.2 hrs at review time)
Fabuła może z początku być niejasna, jednak z czasem wciąga i staje się bardziej zrozumiała. Walka jest bardzo przyjemna i satysfakcjonująca, tak samo jak gameplay. Muzyka top, grafika też jest w porządku. Jedyne co mogłoby być lepsze to optymalizacja całej gry, ponieważ randomowe spadki FPS-ów czasami przeszkadzają w grze. Ogólnie polecam ograć samemu, bo warto :)
Posted November 4, 2025. Last edited November 4, 2025.
No one has rated this review as helpful yet
461.2 hrs on record (110.5 hrs at review time)
Jest git
Posted September 6, 2025.
1 person found this review helpful
188.7 hrs on record (182.4 hrs at review time)
Fabuła top, dużo wariantów zakończeń głównego wątku i DLC. Postacie są dobrze napisane, tak samo jak dialogi. Niestety bugów jest dalej sporo ale mimo wszystko gra jest grywalna. Polecam ograć, bo warto :)
Posted August 4, 2025.
1 person found this review helpful
178.4 hrs on record
Mogę przyznać, że jest to świetnie wykonany remake Persony 3. Grafika, jest lepsza niż ta z 5-tki, gdzie w piątce i tak była bardzo dobra. Gameplay jest rozbudowany i posiada więcej nowego contentu, przy czym zachowuje esencje zwykłej 3-tki. Spędziłem sporo czasu w tej grze i praktycznie nigdy się nie nudziłem. Fabuła jest naprawdę wciągająca. Postacie są świetnie napisane, co pozwala się wczuć jeszcze bardziej w historię oraz przedstawiony świat. Wszelkiego rodzaju wydarzenia i zwroty akcji potrafią niejednokrotnie złapać za serce, czy też nawet sprawić, że uroni się symboliczną łzę. Jednak nie brakuje tej grze także momentów rozgrzewających dusze czy powodujących śmiech. Nie można, także zapomnieć o muzyce, która jest top. Tak jak Persona 5, ta gra pewnie pozostanie w mojej topce na długo. Polecam :)
Posted February 17, 2025. Last edited February 17, 2025.
No one has rated this review as helpful yet
10.3 hrs on record (10.3 hrs at review time)
Dobra, wciągająca gierka. Szkoda mi tylko tego, że jest taka krótka. Jednak nadrabia to swoim contentem i przyznam, że przyjemnie spędziłem te godziny w niej :)
Posted February 17, 2025.
2 people found this review helpful
136.2 hrs on record (58.5 hrs at review time)
Kupiłem tą grę w ciemno i nie żałuje tego zakupu w jakimkolwiek stopniu. Fabuła może nie jest długa, ale potrafi wciągnąć (dodatkowo gra ma kilka zakończeń i wiele ukrytych smaczków, co zachęca do zagrania w nią jeszcze raz). Początkowo kompletnie nie ogarniałem systemu walki, jednak z czasem przyswajałem go sobie i stał się dla mnie bardzo satysfakcjonujący. Gorąco polecam zagrać :)
Posted January 5, 2025.
Showing 1-10 of 29 entries